Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nakladanje o pedrih in lezbijkah

Nakladanje o pedrih in lezbijkah

Jaz tega ne razumem … Eni in drugi govorite neumnosti. Tisti, ki ste proti, nakladate nekaj o civilizaciji in naravnih zakonih in o seksu z živalmi in o tem, da zdaj ne bomo več moški in ženske, ampak hkrati oboje, nič in nekaj vmes. Kot da ste študirali kvantno fiziko, pa so vam možgani pregoreli … Tisti, ki ste za, pa ste vsi imenitni in olikani in dostojanstveni in fini in oh in sploh, da bi pokazali, kako ste boljši od onih drugih. Zraven pa govorite tako učeno, da vas še kvantni fiziki ne razumejo. Če hočeš normalnemu človeku, ki ima možgane, ni pa kvantni fizik, kaj razložiti, moraš govoriti normalno.
Normalno je, da se imamo ljudje radi. Normalno je, da nas nekateri ljudje rajcajo. Če nas rajcajo otroci, ni normalno. Če nas rajcajo sorodniki, ni normalno. Če nas rajcajo živali, ni normalno. Če nas rajca BMW, tudi ni normalno. Vse ostalo je normalno. Mogoče je čudno, ampak je normalno.
Če nas kdo rajca in mi rajcamo njega, lahko seksamo. Dokler smo vsi za in tega ne počnemo na kakšnem hudo javnem mestu, je vse v redu. Ni pa v redu, če kdo noče, drugi pa še naprej sili v njega.
Dokler smo vsi za, lahko seksamo, kakor hočemo in kolikor hočemo. Dva, trije, pet, deset, dvajset, kolikorkoli … Moški, ženske, obojespolniki, moški, spremenjeni v ženske, ženske, spremenjene v moške … V vseh položajih kamasutre, z vsemi možnimi pripomočki – kar si kdo izmisli in je možno izvesti …
Nič ni narobe s tem. Če kdo pravi drugače, je zadrt in zakompleksan tepec, ki bi to rad, pa si ne upa … Takih ni treba resno jemati, ker govorijo iz svoje bede in zavisti. Ne prenesejo, da je drugim lepo. Govorijo samo grde reči, nič pametnega. Le škoditi hočejo. Hočejo povzročati trpljenje. Tudi trpljenje otrok …
»Za otroke gre!« Bla bla! Če nekdo reče, da mu gre za otroke ali za mir na svetu ali kaj takega, hoče samo pozornost. Tak človek ve, da je tisto, kar hoče doseči, nepomembno, pa naklada, da bi izpadlo pomembno.
Za kaj torej gre? Gre za skupek pedrov in lezbijk, ki si tega ne upajo priznati, zato bruhajo ogenj in pepel čez tiste, ki si upajo. Tu so tudi duhovniki in nune, ki upajo priznati sebi, ne smejo pa priznati javno. Če morajo oni skrivati, da jih rajcajo ljudje istega spola, bi morali to po njihovem skrivati tudi vsi ostali. Kdor ne skriva, bi morali trpeti, tako kot trpijo oni, ker skrivajo.
K’o jih jebe! Naj trpijo, če so tako trapasti! Ni treba, da zaradi njih trpimo drugi, ki nočemo. In tu niso v igri samo pedri in lezbijke. Tu smo v igri tudi mi, ki seksamo ‘normalno’. Tudi nam zavidajo, ker nas to rajca, njih pa ne.
Če jim zdaj uspe, smo naslednji na udaru mi: ateisti, fetišisti, koruzniki, svingerji … Cerkve in njenih lakajev se je vedno treba bati. Tem zadrtežem ne gre ne za civilizacijo ne za naravo. Oboje jim je kvečjemu v napoto. Njihov cilj je srednji vek. Njihov cilj je, da so vsi ljudje verni kristjani, da redno hodijo v cerkev, da se spovedujejo in plačujejo. Kar se tiče seksa, je zanje edini sprejemljiv seks med možem in ženo z namenom spočeti otroke. Edini sprejemljiv položaj je misijonarski. Najbolje je v pižami, lahko je v obleki, vsekakor pa pod odejo in v temi. Zakaj bi pri tem kdo užival, če oni ne smejo, ker so zavezani celibatu, ali nočejo, ker je to greh? Je to civilizacija? Je to narava? …
Ne, teh sadomazohistov res ni treba poslušati, kaj nakladajo! Nekdo, ki je tako zakompliciral svoje spolno življenje in pri tem vztraja, o seksu ne more povedati čisto nič pametnega. In spolnega življenja drugih ne more urediti bolje od svojega …
Otroci, za katere gre, s spolnimi navadami odraslih nimajo nobene veze. To je jasno vsakemu bebotu. Otroci imajo radi svoje starše, ne glede na to, kako seksajo. Če ni pravih staršev, imajo radi nadomestne. Radi imajo tudi stare starše, ostale sorodnike in družinske prijatelje – ne glede na spolne navade. Imajo jih radi, če so homo ali hetero, če imajo kak spolni fetiš, če so svingerji, spolni odvisniki ali sploh ne seksajo …
Otroci imajo starše in skrbnike radi, tudi če oni nimajo radi njih. Imajo jih radi, tudi če so pijanci, tabletomani, narkomani, deloholiki, duševni bolniki, psihopati ali pedofili … Imajo jih radi, tudi če jih slabo vzgajajo, če jim povzročajo trpljenje in iz njih delajo človeške razvaline. In ja, imajo jih radi, tudi če niso poročeni.
Dokler lahko imajo otroke slabi očetje in matere, ni razloga, da jih ne bi imeli tudi očetje in očetje ali matere in matere. Ali si dober ali slab starš, ni odvisno od tega, kdo te rajca, ampak od tega, ali si dober ali slab človek.
Dober človek da drugim priložnost, da se izkažejo, in jim pri tem pomaga po svojih najboljših močeh …
Vir: http://za-misli.si/kolumne/gregor-hrovatin/2646-nakladanje-o-pedrih-in-lezbijkah

Oj,

”We corrupt in order 2 rule.” (Guiseppe Mazzini)

Bankirski manifest in leta 1892 kaže realno sliko dualnosti sistema/resničnosti v kateri se nahajamo. Cerkev/Vatikan res ni nek vzor vrednot, vendar “Do what thou wilt, shall be the whole of the law.” (A. Crowley) pristop pa tudi vodi v civilizacijsko degeneriranost, iz katere se lahko tudi spet ponovno dvigne diktatura, ker se bodo ljudje gnali samo še na podlagi najbolj osnovnih vzgibov (biološke potrebe npr. po Maslowi hierarhiji potreb).
Kalergi-jeva agenda je pa nalašč zdravilo za izumirajočo Evropo oz. belo raso.

Bankirji upravljajo z vsemi stranmi.

Drugače si pa pozabil na zlato/srebro tukaj. Edino kar ohranja vrednost skozi čas. Ena unča bo čez 100 let še zmeraj ena unča, medtem ko vse papirnate valute res prej sli slej postanejo enake nuli (Voltaire parafriziran) – po vrednosti. Grožnja zlatu/srebru (tudi platini, paladiju) v industrijskem smislu (ki za seboj potegne tudi monetarno povpraševanje) pa je grafen z dopiranimi bakrovimi atomi.

Drugače pa Google -> xq28 inah3

No saj baje se za otroke gre obojnim tistim za in tistim proti zakonu….. torej predvsem obojni hočejo le pozornost 🙂

Normalno je HUDO HUDO relativen pojem in kdo je tukaj poklican da bo sodil kaj je normalno…. vse to je umetno, tudi seksat z mladoletnikom je NORMALNO, naša družba ali zakon je okarakteriziral to kot ”nenormalno” ali bolje rečeno kaznivo dejanje.

”Vi” (Tisti) ki mislite kako veste kaj je normalno in kaj ne ste običajno največje ovčke, ker podlegate družbeni mentaliteti in črednemu nagonu…. Zakon ne govori o normalnosti ampak o kaznivosti, nekaj kar je kaznivo pa ni nujno še nenormalno.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja, za otroke gre. Če bi manjšini (istospolnim) se res šlo za enakost pri porokah, dedovanju ipd., potem bi pogoltnili otroke. Ampak se zavedajo, da če zdaj ne bi spravili čez še otroke, jih ne bi nikoli. No, saj jim ne bo ratalo, je še dovolj razuma v Sloveniji.

Najprej brez citiranja: ni Crowley edina alternativa cerkveni doktrini vladanja. Ne da se mi zdaj v podrobnosti.

Groznja pa, ce ji sploh lahko tako reces (ker zlato ze dolgo ni vec pojem stabilne dolgorocne investicije, srebro pa se manj), je volatilnost in visoka spekulativnost omenjenih nalozb. In ne nanotehnologija. No, malo so pa res tudi zastarele – tu ti dam prav, groznja pa je predvsem prihodnost. Ki jo je obicajno kar tezko z veliko verjetnostjo napovedat. Mogoce tudi na sreco.

O ovcah raje ne bi. Bos moral najprej kaj pokazat in ustvarit v zivljenju.

Si se pa zapicil v normalnost, brez da bi uposteval avtorjev izbrani slog pisanja, ki je namenjen sirokim mnozicam, ne sofisticiranim legalistom in lingvisticno pikolovskim racunalniskim tehnikom.

In ja, normalno in ne kaznivo je seksat z mladoletniki. Dokler to pocno mladoletniki. S tem mislim npr. 17 letnika s 15 letnico, da se ne bos zdaj zapicil in prinesel kake neumestne stevilke kot protiargument.

Meni osebno se je zdel sestavek prav posrecen in z zrnom soli. Ampak to sem samo jaz.

O ovcah raje ne bi. Bos moral najprej kaj pokazat in ustvarit v zivljenju.

Si se pa zapicil v normalnost, brez da bi uposteval avtorjev izbrani slog pisanja, ki je namenjen sirokim mnozicam, ne sofisticiranim legalistom in lingvisticno pikolovskim racunalniskim tehnikom.

In ja, normalno in ne kaznivo je seksat z mladoletniki. Dokler to pocno mladoletniki. S tem mislim npr. 17 letnika s 15 letnico, da se ne bos zdaj zapicil in prinesel kake neumestne stevilke kot protiargument.

Meni osebno se je zdel sestavek prav posrecen in z zrnom soli. Ampak to sem samo jaz.[/quote]

A tvoj dosežek je izbira vzdevka na MONu? Ne nabijaj. slog pisanja in prepričanost v uporabe besede NORMALNO mi ravno kaže da je oseba zelo ozkogledna in nagnjena k črednem nagonu (družbeno sprejemljivo je za njega normalno ker ga družba uči kaj je in kaj ne, bog ne daj da bi mislil izven tega okvirja) in takšen je njegov slog.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tocno tako Matkic, svoj nick sem izbral, ker ustreza realnemu stanju, pa ne le na materialnem podrocju. Prav res se mi pa o tem s tabo ni potrebno prepucavat. Uzivaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close