Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Nakup apartmaja na Hrvaškem

Nakup apartmaja na Hrvaškem

Odločil sem se za nakup apartmaja na hrvaški obali. Z kupovanjem nepremičnin nimam nobenih izkušenj, zato bi bili kakšni nasveti zelo dobrodošli. Zanima me koliko približno so prodajalci apartmajev še pripravljeni spustiti ceno od napisane, kakšne so pasti pri nakupu novih ali starejših apartmajev, na kaj moram biti pozoren, kako je z energetsko izkaznico, davki, upravljalskimi provizijami.. Kako je z oddajanjem, se sploh spača? Zanimajo me tudi mnenja s prve roke, tisti ki že imate apartmaje. Ali se ob vsakem prihodu prijavite in kako je če bi ga brezplačno oddal kakšnim prijateljem?

slučajno sem naletelela na tvoje vprašanje, vizitko pa imam ravno pri sebi. Predlagam ti, da se obrneš na neprem.agencijo Vitus, Ivano Katić mlado pravnico, ki ti bo vse razložila in odgovorila na vsa vprašanja.
Glede drugega dela pa je tako. Vsakič se moraš prijaviti, oz. se prijaviš v začetku sezone in velja celo leto za ceno 60kn/ osebo.

Jeno, če želite opraviti ugoden nakup, si oglejte na spletni strani www.izklicna-cena.net apartma, ki se prodaja na dražbi. Gre za apartma v Umagu, ne bo ga težko najti. Samo zgoraj v iskanje napišete “Umag”, trenutno pa je na prvi strani aktualnih dražb.

Prodaja se za izklicno ceno 30.000 €, je 400 metrov oddaljen od morja in ob lepem vremenu se vidi celo Triglav 🙂

Glede nakupa je naljbolje preko nepremičninske agencije-vsaj glede papirjev in urejanja dokumentacije.Ali odvetnika.Za prijavo na začetku sezone plačaš pavšal na osebe, ki bodo med letom v apartmanu in se ti sedaj,ko so v EU ni potrebno več hodti vsakič prijavljati.Jaz sem kupil apartma še v fazi gradnje preko agencije KVARNER IMOBILIE,kjer so obljubljali in garantirali marsikaj,pa na koncu temu ni bilo tako.tako da ti osebno to agencijo odsvetujem.Sicer so se potem nekaj trudili,da bi investitor stvari dokončal,kot je zapisano v pogodbi.Ampak,kar zamočiš na štartu je potem težko popraviti.Tako da po 3 letih še vedno nimamo vse narejeno.
Glede cene se da vedno pogajati,saj se je pri nas gradilo 5 hiš po 6 apartmanov.Cene pa so bile od 75.000 do 95.000.Odvisno kdaj si kupil in koliko si bil pripravljen dati.Lokacija otok Krk uvala soline.
Lahko greš na spletno stran CENTAR NEKRETNINA kjer lahko vidiš ponudbo apartmanov in vsega drugega kar se prodaja.
Če te zanima še kaj vprašaj na mail [email protected]
Pa veliko sreče ob nakupu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close