Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Nakup apartmaja v Egiptu

Nakup apartmaja v Egiptu

Leto 2007 je še slabše kot 2006 – izguba je že prek 25.000 €ur…to pa o njem pravijo strokovnjaki :

Bonitetna ocena: MANJ KVALITETNO PODJETJE

Seveda pa je odločitev zmeraj na posamezniku…

Če se vsega skupaj pravilno lotiš stvari niso nateg, moraš pa seveda predhodno preverit vse papirje, od lastništva zemljišča, gradbenega dovoljenja, vseh pooblastil, ki jih mimogrede kar mrgoli, in še kaj bi se našlo. Predlagam tudi, da si lokacijo in vse najprej ogledate v živo, ker slike so lahko zavajajoče. Projekte, kjer prodaja zgoraj omenjena agencija poznam, tudi sam sem kupoval tam, ampak ne preko te agencije in moram rečt, da so lokacije kar v redu, posebej za projekt Lotus. Cene rastejo 3-4x letno, v zadnjem času so sploh poskočile, ker so se gradbeni amterijali precej podražili, tako da so cene, ki so objavljene na hurghada.si, le še stvar preteklosti. Če koga kaj več zanima naj se oglasi na e-mail info@monte-nekretnine.com.

Spoštovani gospod,

res je gradbeni materiali so se podražili za več kot 100 %. Cene ki so omenjene na tej strani pa so OK. Zakaj? Zato ker agencija zastopa direktno prodajalca – El Riad in ne dela preko posrednikov, kateri potem dodajajo EUR po m2, da oni kaj zaslužijo.
Sama sem kupila od te agencije 3 stanovanja 14 dni nazaj. Da res je cene so se dvignile glede na lokacijo ampak še vedno dobite stanovanja za 400 GBP po m2. V Lotusu in Lotus Breeezu. Ta agencija ima svojega predstavnika v Hurghadi ki živi tam in moram reči da mi je to dalo toliko večje zaupanje. Prej so me peljeli popolnoma vsepovsod, razkazali celo Hurghado, in mi dali možnost odločitve. POleg tega sem dobila tudi popust za 3 stanovanja (klime gratis). In takšne zadeve so mi pri tem zelo všeč, kajti poslali so mi REALNE slike, prosila sem ji za določeno specifiko so šli in mi vse poslikali… res svaka čast…

Ojla,

pred skoraj slabim mesecem dni smo kontaktirali zgoraj omenjeno agencijo in agentko, ki zivi v Hurugadi pa do danes še nismo prejeli drugega odgovora na naše povpraševanje?!?!
Luksor koliko ste pa vi čakali na kontakt ???
Meni se vse skupaj zdi neresno!

Zdravo,

glej se mi zdi zelo čudno da se ti ne bi odzvali…Jaz jih poznam še kar nekaj ki so kupili apartma preko njih in je bil odziv takorekoč takoj. Ali si poslala mail ali klicala? Morda pa niso dobili maila?

Vem da pa imajo fuuuuuuuuul gužvo, tako da pošlji še enkrat ali pokliči jih. Kar se pa tiče resnosti ali neresnosti je pa tvoja odločitev. Jaz vem da tokrat ne bomo gledali kako so enim cene nepremičnin nekje zrasle ampak bom tudi sama med tistimi…

Vedno pa lahko čakamo in vidimo če je ok ali ne… Ampak minilo bo leto ali dve in takrat cene ne bodo več take kot so danes.

Ojla Luxor,

hvala za odgovor, bomo probali še enkrat kontaktirat, upam da se tokrat oglasijo.

Pozdrav

Zelo zanimivo branje. Seveda nekateri ne morejo brez obtozevanj, verjetno predvsem zaradi nevednosti in nevoscljivosti. Podjetja sploh ne poznate in ze vnaprej obtozujete! Kaj pa vas briga njihova bilanca? A imate kaj od tega, ce imajo oni plus ali minus. Drugace pa itak 90% slovenskih podjetij prikaze manj kot je v resnici, ce ne zaradi drugega, pa vsaj zarad davkov.
Ce ne zaupate, pac ne kupujte. Simple! Eni pa pac razmisljajo drugace in zadevo kupijo in zasluzijo. Jaz sem kupila preko ene punce, ki zivi v Sharmu in spoznala sem agentko v Hurgadi in moram reci, da sta bili obe pripravljeni razlozit in pokazat vse! Najeli smo odvetnika, se prepricali o zadevah in kupili. Sedaj se moje stanovanje ze fino oddaja v Sharmu in se cena stanovanja se je zvisala. Mislim, da zgubila ne bom nic.
Tako, to je bilo na kratko moje mnenje.

Pod koliko imeni se pa ti prijavljaš?

S tako naivnim načinom nas še bolj prepričuješ, da gre res za “mučke”

Mar nimaš denarja za normalen način oglaševanja?

Pod koliko imeni se pa ti prijavljaš?

S tako naivnim načinom nas še bolj prepričuješ, da gre res za “mučke”

Mar nimaš denarja za normalen način oglaševanja?[/quote]

Eh, na koga pa sedaj to leti? Na mene? Zakaj ze? Jaz sem se prijavila samo enkrat in samo pod imenom Cleopatra. Denar za oglasevanje? Ne stekam! Aha morda si mi fous, ker imam stanovanje in ga lepo oddajam….hahaha Smilis se mi! I am so so sorry for you!

Cleopatra = cleopatra_ = luksor = aegiptus

Cleopatra a. k. a. cleopatra_, sama sebe si hitro postavila na laž.

Ok sami pametni ste tukaj gor ocitno. Najprej naj razlozim, nevem zakaj, ampak morda zato ker sem blond, ko sem pisala post in se podpisala pod cleopatro, mi je napisalo, da ima to ze drug uporabnik, zakaj? POJMA NIMAM! Zato sem dodala _ in potem je pac slo…. ocitno se pac ne spoznam na ta sistem.Im blond, what is your excuse?
Jaz sem podpisana pod cleopatro, kdo pa so tisti pod drugimi imeni pa pojma nimam in niti me ne zanima in niti ne bom vec zgubljala casa za vas primitivce. Ga je skoda. Jaz sem lastnica apartmaja v sharmu, med tem ko sem kupovala, pa se spoznala tudi predstvnico podjetja v Hurgadi. So what? Imela sem samo dobre izkusnje. A je kaj narobe s tem al kaj? Vsak pove svoje mnenje. Kar pa se oglasevanja tice, pa bi vi poznavalci lahko opazili, da podjetje iz HUrgade oglasuje vsepovsod! Zastonj? I dont think so!Sicer pa gre dobre reklama hitro na okrog in mislim, da ima podjetje v Hurgadi veliko zadovoljnih kupcev, takih kot ste vi pa itak ne rabijo! Imajo prevec dela, da bi se ukvarjali z vami…
Metulka in Eh odrastita ze vednar! Take igrice se grejo otroci v vrtcu, ne pa odrasli ljudje.
P.s. ce bom prijavljena kot cleopatra-, sem ista oseba, da ne boste spet kaksne pametne pogruntali!

Res žalostno za kako naivne nas imate, ga.Cleopatra, cleopatra_, ga.luksor, g.aegiptus, g. Leščak (?)…

Cleopatra, cleopatra_ in cleopatra-, ko enkrat registriraš nick, je tvoj. Pika. Vneseš nick in geslo in se prijaviš. Če se geslo ne ujema, se seveda ne moreš (in pri pomnenju gesla morda šele nastopi blond barva las, ne vem, nimam izkušenj).

Zdej sem registrirana. Metulka ocitno imas blond gene, ker sem lahko prvi post poslala brez registracije in ko se poskusala narediti isto stvar se enrkat pac ni slo. Ti je kaj vec jasno sedaj? Ali so tvoji blond geni zatajili??

Eh, mislim, da ti je podjetje v Hurgadi trn v peti, morda zato ker so uspesni, ti pa nisi…ponavadi je tako. Zavidas tisto kar nimas! Se pravi oni imajo uspeh, ti pa se fous! Se en tipicen slovenec!

Če so spodnji podatki merilo uspeha, potem je moja nevoščljivost razumljiva vsem, ki to berejo…

HEROS, d.o.o.
Sedež: POT NA NOVINE 4A
Pošta: 2212 ŠENTILJ V SLOV.GORICAH

REGISTRSKI PODATKI
Matična št.: 1997114
Davčna št.: 46302239
ID DDV: SI46302239

Datum vpisa: 11.10.2004

Registrski organ: Okrožno sodišče Maribor
Št. reg. vložka: 11235000
Upravna enota: PESNICA

Zastopniki:
– DAMJAN LEŠČAK

Ustanovitelji:
– ANITA LEŠČAK
– DAMJAN LEŠČAK

Glavna dejavnost SKD: 68.100 Trgovanje z lastnimi nepremičninami

Sektor: Domače zasebne nefinančne družbe
Poreklo kapitala: Domači kapital

POSLOVNI PODATKI
Velikost: MIKRO

Aktivnost: Poslovni subjekt posluje

Povpr. št. zaposlenih: 1

TRANSAKCIJSKI RAČUNI (Osveženo 26.8.2008)
0417 3000 1107 546 – Nova KB Maribor
0201 0025 4504 492 – Nova LB Ljubljana zaprt

BONITETNA OCENA (Osveženo 26.8.2008)
Bonitetna ocena: MANJ KVALITETNO PODJETJE

Stopnja tveganja: Pri poslovanju s podjetjem obstaja tveganje neplačila obveznosti, ki zahteva strog nadzor

FINANČNI PODATKI za leto 2007

Skupni prihodki: 81.480
Sredstva : 15.876
Kapital : (17.193)
Dobiček : (20.371)

Ok, se en dokaz, da si omejen! Pa ti res mislis, da so Slovenci tako butasti in verjamejo podatkom iz neta? Morda jim ti, jaz jim ne! Ce bi bila sedaj na mestu podjetja Heros, bi nasla tvojo identiteto in ti spraznila zepe, zaradi blatenja dobrega imena podjetja! Z danasnjo tehnologijo se itak vse da. Verjamem pa, da se lastnikom Heros-a ne da ukvarjati s takimi kot si ti ampak vendarle bi bilo morda pametno enkrat nekomu zapreti usta tudi na takem javnem forumu, kot je ta.
Sicer je vsaka reklama dobra, tudi ce je slaba, pa vendar ne vem, kako si lahko tako nor in zavajas potencialne kupce s podatki, ki so lahko popolnoma drugacni, kot je resnica. Kaksno korist imas od tega? Morda si konkurencno podjetje, ki si zeli prodaje, pa zaradi uspesnosti podjetja Heros, ne mores prodati niti wc-ja v kopalnici? Me res zanima s cim se ukvarjas? Red Sea Real Estate?

New Egypt Property Investment Developments Sparked by Massive Continued Tourism Growth

(PRWEB) July 24, 2008 — Both the World Tourism Organisation (WTO) & the World Travel & Tourism Council (WTTC) have identified the massive growth of Tourism to Egypt. This growth is having a positive effect on new tourism businesses introduced like airlines, travel and tour operators and most notably a wave of investment property developments offering beach front properties from £15000.

It’s a fact that Egypt is seeking to diversify its economy through tourism and real estate – with increased tourism the demand for short-term rentals should increase which fuels a fly-to-let property investment culture.

Also with increased tourism comes a growing awareness of the fact that Egypt is one of the shortest haul destinations for Britons and mainland Europeans who want year round sun, making Egypt property an increasingly attractive choice for second homes and retirement properties.

But is all this just theory? Not according to a report from the United Nations World Tourism Organisation (WTO) that indicates that Egyptian tourism figures for 2007 rose by 20%.

According to the World Travel & Tourism Council (WTTC) tourism is now on target for up to a 7% annual increase over the next decade, the Tourism Minister has a plan in place to attract 14 million visitors by 2011, and a new initiative targeting Asia, Europe and North America is expected to ensure a doubling of tourists by 2015.

Enabling this increase in arrivals in the fact that Egypt’s airports are now open to low cost carriers with Jet2holidays being the latest to announce cheap flights from the UK’s Leeds Bradford International Airport to Sharm el Sheikh for example.

But does Egypt have lasting appeal and will it experience repeat visits, or is it a one-visit wonder? Well, the nation’s currency is cheaper in relation to the pound than the euro which has resulted in Cheapflights.co.uk recording a 50% increase in flight searches for the resort of Sharm El Sheikh this year compared to last for example.

Then there’s the fact that Egypt is blessed with an exceptional climate, unrivalled history and culture, stunning beaches and increasingly attractive resorts into which millions of pounds worth of public and private investment is being ploughed for the enhancement of amenities for visitors and the improvement of facilities for residents.

Hurghada is now a thriving Red Sea resort with many Hurghada properties for tourists and second homer buyers being developed.
Taking all this into consideration then it seems more than likely that Egypt therefore has lasting appeal!

As is abundantly clear then, the fundamentals are in place for the annual 25% capital growth being enjoyed in certain parts of Egypt as well as rental yields in double figures to last as Egypt continues to develop and emerge as such a hot overseas investment property prospect.

Vir: http://www.sharm.mojforum.si

Če podatki niso resnični, te prosim, da mi poveš kateri podatek ni resničen ter bom tudi sam ukrepal.

Eh, pojma nimam kateri podatek ni resnicen! Kaj pa odgovor na moje vprasanje? Si konkurencno podjetje? Ali kaj te tako moti? Zakaj se sploh ukvarjas in tratis cas z njimi? A ni skoda? Graditi uspeh na podlagi blatenja imena drugih podjetij je otrocje in neprofesionalno! In ti se mi zdis skarjno neprofesionalen. Morda imas samo osnovno solo in te mama ni naucila, da naprej pometi pred svojim pragom!

Zdravo,

mater se je razpisala ta tema. Da razčistimo jaz sem aegiptus in popolnoma nič drugega, ena oseba in nimam veze z zgoraj omenjenimi ostalimi.
Kar se pa nakupa nepremičnine v Egiptu tiče sem pripravljena reskirati in sem dejansko to tudi storila. Če bo šlo vse u k… vam sporočim in seveda obratno isto. Zame je to kot denar, ki ga vložiš v delnice če rata super če ne kaj hočemo. To je stvar posameznika in ne delam nobene reklame za kakšno podjetje. Seveda se bom pa tudi na svoje oči in ušesa prepričala kako stojijo dejansko stvari v Egiptu.

Lep pozdrav vsem skupaj

tudi tukaj se razvija nova tema o nakupu apartmaja v Hurgadi, pa zgleda da je nakup res pod dobrimi pogoji
http://nepremicnine-hurgada.mojforum.si/nepremicnine-hurgada-forum-1.html

res nas je že kar nekaj,kateri smo kupili apartma v hurgadi, če koga zanima nakup,naj se javi,rada postrežem z več informacijami! lahko pa se pridruži forumu,ki je namenjen kupcem in tistim,ki imajo podobno željo:)
nepremicnine-hurgada.mojforum.si

Lp Blanka

aha pa dodajam še kakšno slikco Oasis Marina Resorta,kjer nas je že 5 Slovencev kupilo apartma!Vsi nestrpno pričakujemo dec/09 da bo resort končan in dobimo ključe! Ko smo kupoveli so bile cene za 7,5% nižje, od 1.oct se je resort podražil in vsakih cca 3 mesece bo tako ,dokler ne bo dokončan,kar pomeni da bo cena samega apartmaja dosti višja! In seveda to je prednost,ki jo lahko iskoristimo,če kupujemo off plan projekt, kar po domače pomeni, delno financiramo gradnjo! Seveda se na ta način,kupuje samo od preverjenih firm iz Egipta,ki gradijo in imajo za sabo že dolgoletno tradicijo in kar nekaj izgrajenih projektov! Na veliko pa odsvetujem nakup pri firmi,kateri je to prva gradnja in kjer firma nima nobene reputacije!!
Nekaj projektov,ki so trenutno najbolj ugodni za nakup apartmaja v Hurgadi na forumu spodaj

http://nepremicnine-hurgada.mojforum.si/

Še več pa na tej web strani
http://www.egypt-real.com

lp Blanka

Zastopam podjetje v Hurgadi http://www.egypt-real.com
Če kdo želi kakšno informacijo je seveda dobrodšel, saj več glav več ve, ker pa se tu res ne kupuje vročih žemljic, pa je vsekakor dobro poseči po več informacij!Lahko pa povem da nas je samo v resortu Oasis Marina v Hurgadi že kar nekaj Slovencev,ki smo se odločili za nakup apartmajev,saj ponujajo zares odlične plačilne pogoje,kakeršnih pri nas nismo vajeni!
Na tem forumu spodaj je objavljeno večina resortov ,ki se trenutno prodajajo v Hurgadi in njihovi plačilni pogoji!

http://nepremicnine-hurgada.mojforum.si/nepremicnine-hurgada-forum-1.html

Lp Blanka Stern

http://www.egypt-real.com

040767887

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close