Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem nakup avtomobila – pomoč

nakup avtomobila – pomoč

Pozdravljeni,

Verjamem, da moja prošnja ni enostavna za izpolnitev, vendar bi si res želel, da bi mi kdo pomagal. Zato iskreno naprošam vse, ki lahko kakorkoli pomagajo, naj prisluhnejo moji želji in me kontaktirajo.
Dovolite mi, da se na kratko predstavim sam in tudi svojo veliko prošnjo. Sem 21-letni invalidni študent v prvem letniku Pravne fakultete v Ljubljani, ki pa sem sicer doma z gorenjskega konca. Zaradi nekaterih potreb študija in še drugih dejavnosti, v katerih se vse več udejstvujem, predvsem pa zaradi želje po večji samostojnosti, se je pojavila potreba po lastnem vozilu. Saj me vozijo drugi, vendar še vedno avtomobil ni vedno na razpolago. Sam sicer res ne morem voziti, vendar imam osebne asistente, ki bi me vozili. Teh potreb pa je vse več, zato bi res želel, da se mi želja uresniči. Kot študent si kaj takega težko privoščim, zato pišem, če bi mi kdo morda lahko pomagal z minimalnimi sredstvi ali kako drugače pri nakupu. Bil bi vsem res iz srca hvaležen, saj je to vsebolj resna potreba.
Obstaja pa manjši probllem, ki ga želim pojasniti. Zaradi moje invalidnosti (cerebralne paralize, od rojstva) žal ne morem dobiti kateregakoli avta, ampak mora ta biti tako velik, da je vanj mogoče naložiti invalidski voziček. To je sicer lahko avto srednjega razreda, vendar se pač zavedam, da bo potrebno več sredstev, kot sicer, če bi lahko kupil manjši avto.

Mi lahko kdo pomaga?

Kam se lahko še obrnem?

Hvala,

Jaka

forum starsi-starsem

New Report

Close