Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija nakup bobnov – potrebujem nasvet :)

nakup bobnov – potrebujem nasvet :)

Pozdravljeni!

Imam nekaj vprašanj v zvezi z nakupom bobnov.
Vglavnem, 13-letnik se želi naslednje šolsko leto začeti učiti bobne. Sicer živi v bližini glasbene šole in bi lahko vadil tudi tam, a skoz teži, da si želi imeti svoje. S prijateljico (njegovo mamo) sva se dogovarjali, da mu jih morda kupiva za rojstni dan, če bo v redu končal razred in se bo obnašal v redu, in se zelo trudi, da bi si jih prislužil na vsak način. Problem je, da je stanovanje dokaj majhno in ni prostora za neke velike bobne. Pa tudi cene novih bobnov niso ravno nizke in se nam zdi nesmiselno zapravljat nevemkoliko denarja za neke velike nove bobne, ker niti ne vemo če bo vztrajal dosti časa itd… Zanima me, če je kdo izmed vas že imel kake probleme s prostorsko stisko zaradi bobnov, kako ste jo rešili? Kako je bilo pri vas z vajo bobnov doma, kakršnikoli problemi? In pa… kje se da dobiti kake cenovno dokaj ugodne bobne primerne za začetnika za glasbeno šolo? Morda kdo ve za kake rabljene, ki so v redu, pa po možnosti cenejši od novih? Tukaj sva res v dilemi in ne veva kako se odločiti. Vnaprej hvala za vse nasvete. 🙂

Ja zdej glede prostorske stiske smo imeli tudi težave.Zdej zanima me kako veliko sobo ima koliko prostora je še v njej?Vem kje bi lahko dobili poceni in ugodne ter kakovostne bobne!!Ampak morate mi povedat kakšno ceno ste pripravljeni dati??Vem tudi kje bi lahko dobili nove ampak rabljene!!

New Report

Close