Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute nakup delnic

nakup delnic

Sem novinka pri nakupu delnic, pa me zanima za leto 2008 predvideno stanje delnic Interevrope in Luke Koper, ali bodo delnice rasle ali padale.
Hvala za nasvet

Vsem ki sprašujete ali bodo določene delnice padale ali rasle v letu 2008 podajam sledeč odgovor.
– Kdor reče da ve kako se bodo gibale delnice v letu 2008 je lažnivec ali prevarant ali blefer. Ceno delnic lahko le predvidevamo. Če bi kdo vedel bi vzel xxxxx mil eur kredita in vložil v te delnice, pokasiral in šel na Havaje!
– Kdor meni reče da bodo npr. delnice xy v letu 2008 zrasle za 20% mu ponudim 100.000 eur pa naj mi da samo 10% on pa naj obdrži ostalih 10%. To potem nihče na podpiše.

Se strinjam z mp25. Vse so samo predvidevanja in špekulacije. Kupite različne delnice, tako da zmanjšate tveganje in spremljajte kaj se z njimi dogaja. Pred vsako prodajo povprašajte strokovnjaka ali je pravi čas. Zanimivo bo spremljati delnice Luke koper zaradi ERC. Verjetno bo malo zanihala, kar predstavlja priložnost za špekulativno trgovanje.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Če je verjeti napovedim poslovnih rezultatov za 2008, je Intereuropa bolj perspektivna.

Vsem, ki ste odgovorili se najlepše zahvaljujem!

Točno tako MP25

Vem pa da so rasle 2007…..
Trenutno slabo kaže…

New Report

Close