nakup dnevne sobe
Danes sem gledala po Lesnini Brdo in mi je prodajalec priporočil Brest, ker naj bi bilo njegovo pohištvo boljše od Alplesa. Alplesovo pohištvo naj bi bilo iz iverke, Brestovo pa naj bi čez iverko imelo malo masive. Ker moram imeti v dnevni tudi garderobne omare rabim iskati program, v katerem izdelujejo tako dnevne sobe kot tudi spalnice. Za 5 garderobnih omar (skupno 280 cm dolžine), en nizek kotni element na katerem bo televizija, isto nizek mali predalnik (dva predala), ena malo višja (110 cm) vitrina, 2 mali viseči omarici, 2 daljši samostojni polici in mizo so mi naračunali 2.200 €. A je to normalna cena? Res se prav nič spoznam. Do zdaj sem pobirala odsluženo pohištvo od sorodnikov in s cenami pohištva nisem na tekočem.
Pri nas je majhno stanovanje in smo tudi rabili precej specifične kose pohištva za dnevno sobo. Vse skupaj smo si malo narisali in potem šli v Mizarstvo Zupanc in so nam tam bolj natančno narisali iz njihovih elementov in potem smo tam naročili. In je točno tisto, kar potrebujemo. Materiale pa seveda lahko izbiraš.