nakup garaže Ambrožev trg
Zanimam se za nakup garaže na Ambroževm trgu v ljubljani (to je tista stara garažna hiša pri cukrarni blizu ukc) ker se vsak dan vozim na delo v kliničnega in je muka s parkiranjem. Ker se na tem področju ne znajdem najbolje me zanima ali se mi splača kupit garažo tam. Cene so okoli 5 do 6k ampak je potem še vsak mesec okol 30 evrov upravnik.
Kdo kaj pozna te zadeve?
Preračunaj si, koliko te stane parking na mesečni ravni.
Znesek za garažo dobiš nazaj, če jo prodaš. Lahko jo tudi oddajaš, če ti kdaj tako pride.
Torej, če mesečno porabiš manj kot 30€ za parking ali porabiš več. Ti teh 30€ odtehta iskanje parkinga ali ne?
Jaz bi jo kupila, meni 30€ na mesec odtehta živciranje s parkingom.
Sam stran od ambrozevega trga … razen ce se hoces druzut z dzankiji ki jih tam mrgoli … tud varnostnik ti tam ne bo pomagal … zracunaj si, da das 5k za garazo potem pa se vsak mesec 30 evrov za upravnika … se ti investicija nkol ne povrne. Pa se garazna vrata so tam ful ozka kermislim je farazna hisa iz 60 let. mislim da manj kot 2m torej lahk parkiras sam majhen avto… raje najemi parking na mesarski al pa kje v blizini … se ti bolj splaca in si brez skrbi … cim dlje stran od ambroža … no tolk