nakup karavana
A4 je super avto, a ce ne nameravate skleniti kasko, ga odsvetujem, ker jih kradejo. Pred nasim blokom sta sla dva v zadnjih par mesecih. C5 se mi oblikovno zdi eno skrpucalo, pa tudi Citroenova tehnika in servisi se mi zdijo najslabsi od vseh Francozov. Volvo V40 (pomoje si mislila to, ker C pomeni kupe, V pa je van-karavan) je meni osebno super; varen, vzdrzljiv, lep… le stroski za vzdrzevanje so visoki, zato smo se pri nas pred meseci odlocili za rabljeno alfo 156 SW, 1.9 JTD, letnik 2001, prevozenih 50000 km in zanjo dali 3.6 mio tolarjev. Zaenkrat smo izjemno zadovoljni, poraba je nizka (cca. 6 l pri kombinirani voznji), servisa se nismo imeli in pa prav fajn obcutek je, ko te spremljajo obcudujoci pogledi. Oblika tega karavana je izjemna, moras pa vzeti v zakup, da ni tako prostoren kot drugi karavani.
Odlični avti z garancijo.
http://med.over.net/phorum/read.php?f=99&i=1151&t=1151
Jaz sem po nasvetu prijateljev in znancev tudi kupil avto pri tem podjetju in sem zelo zadovoljen.
sorry prekopiral sem napačnega
Živjo, že imaš toliko denarja, ti svetujem da kupiš, Seat Cordobo Vario, z diesel mašino, ki stane okoli 3miljončke pa še mal z vso opremo, popije ti pa približno 4,8l na 100 km mestne vožnje oz. izven mesta SAMO 3,6l. PReverjeno, saj sem dostikrat preveril in kontroliral koliko porabim. Z 45l nafte prevozim tudi po 1100 km. Seveda normalne vožnje
tinca mene pa zanima kaj je tako navdušujočega pri audiju razen cene seveda????????’
glede tehnologije citroena- mislim da so ostali razvojni segmenti razen pri par znamkah proti njim še zelo v povojih ampak ne bom zdaj razglabljala ker je stvar izven teme.
Ne vem kako lahko napišete da je vzdrževanje volvota drago ko pa eno vrtiso višje omenjaš audija, ki ima servise vsaj ala pa še dražje.
Napaka je tudi ta da volvoto serije 4 ni v c razredu ampak le s in v.C obstaja le razred 7.
Aja pa vsem bodite realni pri porabah ker avto pije 4 l le v foli na dvorišču na pa ob normalni vožnji oz. imam jaz napačno predstavo o normativih v vožnji.
Aja in moj + gre na C5 oz. toyota avensis.
Standarnda možno je passat, po možnosti TDI. Ponudba je velika, a previdno pri prevoženih kilometrh, tudi okvare so pogoste.
Če boste našli kakšno rabljeno mazdo6 sport combi CD120 ali CD136, ste zmagali! res dober avto!
pri audiju A4 morate računati na visoko ceno in malo prostora v kabini in prtljažniku, ugled pa je! Podobno je pri alfi 156 in volvu S40.
Lp, Miloš
Sam bi si kupil Mercedesa 220 CDI model T letnik 98 ,pa ga zdaj ne morem ,ker kao ne ustreza…Če to ni noro!Se bom pač vozil s starim;ko jih šljivi.Če mislijo ,da bomo zaradi tega kupovali nove avtomobile ,se prekleto motijo.