Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nakup kopalnice- merkur

nakup kopalnice- merkur

ali je kdo kupoval kopalnico oz.opremo v merkurju ,koliko se spoznajo,…

Moja mama ravnokar nori. V merkurju so narisali narobe, v Gorenju narobe naredili ona je pa sedaj brez kopalnice. Pa je bilo že na daleč videt, da kar so naredili ne bo šlo skupaj.
Tako da ne morem nič pozitivnega povedat.

Stroške sedaj nosi merkur ker so oni narobe narisali. Samo razjezi te pa vseeno. 2 omarice in en umivalnik ne bi smela biti taka umetnost.

Je pa to en prodajalec v enem merkurju. Drugje je mogoče super.

Gospa Marija, zaposlena v Merkurju na Jesenicah res zna odločno svetovati..Čeprav se nekaterim morda zdi predrzna, ker pove svoje mnenje (konec koncev – raje vidim, da mi nekdo pove, da sem udarila čisto mem) je meni prodajalka in pol…. Nič ne obljublja v tri dni, ampak pove tako kot je..Roba bo takrat pa takrat, pokliče v skadišče in se pozanima ali je mogoče kaj dobiti tudi prej..Skratka, zame je ona pač najboljša….In zato tudi vedno hodim v trgovino takrat, ko vidim, da je ona na oddelku… In še fajn se mi zdi, da ne vsiljuje stvari: lepo smo rekli: toliko in toliko nameravamo porabiti in pika.. In ponavadi je vseeno za nas našla še boljšo in tudi cenejšo varianto. Priporočamo!

lp

Mi smo vse za kopalnico kupili v Merkurju – Gorenjeve omarice, Koplasanovo kad in tuš, Gorenjeve ploščice itd itd.
Vse so nama lepo narisali in npr. ploščice namerili do m2 natančno – ostalo nam ji samo nekaj. Tudi njihove namige smo upoštevali (to kupite ta mesec ker je zdaj v akciji, naslednji mesec bo pa tole:))

Marjana

Jaz sem dala narisati kopalnico. Bili so sicer zelo prijazni in uslužni, a niso znali svetovati nič novega in izvirnega, kakor so mi to storili v privat trgovini . Zato tudi nisem nabavljala v Merkurju.

New Report

Close