Nakup Lamborghinija.. ali kaj drugega?
Na avte se ne spoznam kaj preveč. Po pravici povedano skoraj nič. V zadnjih letih sem se zelo finančno okrepila in tudi izpit za avto opravila (prej nisem imela želje po vožnji).
Sedaj pa malo gledam avte, kaj bi bilo primernega zame hmmm… zelo mi je všeč Lamborghinijev Huracan, ta cenovni rang je nekje zame. Tega tudi edino poznam od vseh teh superavtomobilov. Kaj bi mi še priporočali od konkurence?
Jaz imam tega.Odličen je!
Hurican…
Ne živim samo v Sloveniji, ne skrbi.
[/quote]
Par predlogov:
Porsche 911 / Panamera / Cayenne Športni luksuz
Audi R8 / TT RS / RS6 / RS7 Športni luksiz
Mercedes Benz SL / CLS Eleganca / prestiž (zavisi od opreme)
VW Touareg / Phaeton (pride nova generacija) Avti za skrivat dnar
Bentley Bentayga Prestiž
Alfa Romeo 8C Competizione
Ferrari GTC4 Lusso / 812 / Portofino Luksuz in brezkompromisna športnost
Pa po sloveniji ne preveč vozit ker bo še koga infarkt.
Na sportne avte se sicer spoznam nekako tako, kot zajec na boben. Pa vseeno… Za prvega se spodobi, da je tudi oz. predvsem prestizen. Drugi pa potem….
Kaj takega bi verjetno bil pravi balzam za duso…
Eh…
[img]https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/nToHteIA003lIcXQe374s4lqGvE=/1020×0/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/6701123/16C434_137.0.jpg[/img]
Sori ampak Mercedes Benz ni neka luksuzna znamka milijarderjev, mogoče premium znamka. Edino Porsche bi lahko rekli, da je luksuzna znamka. Audiji, VW so pa daleč od tega.
[/quote]
Seveda imas tozadevno prav. So pa tu se drugi atributi… ki so sila razlicni v segmentu vozil s cenami povprecne vile ali dvorca. Eden izmed njih je udobje, ki je blizu meni. Potem je tu se stvar okusa,… in seveda vse tja do necimernosti. Pri meni prevlada kompromis med udobjem in dovolj ostalega. 😉
Sori ampak Mercedes Benz ni neka luksuzna znamka milijarderjev, mogoče premium znamka. Edino Porsche bi lahko rekli, da je luksuzna znamka. Audiji, VW so pa daleč od tega.
[/quote]
Ja, če kupuješ mercedesa kot slovenec (brez opreme) potem res. Če pa naložiš še za enkrat toliko opreme v avtomobil je pa to nekaj čisto drugega kot avto za plebejce.
Pa ravno v lambota si se zapičila. Trije moji kolegi so si ga kupili – vsi kripto milijonarji. Pa verjamem, da jih je še kar nekaj v Sloveniji.
Drugače pa ja – meni je tudi všečtale GT, ki ga je predlagal Desi in prav take zelene barve mora biti. Drugače pa je Ferrari GTC4 Lusso ta moment best buy. S slednjim boš pa menda edina tu.
Škoda pa, ker ti cenovni rang ne dopušča kaj več. Avti nad 1 mio eur so dolgoročno tudi odlična naložba, saj jim cene z leti rastejo. Medtem ko bo cena tvojega Huracana padla na nekje 40-50k eur, nižje pa ne bo šla…
Moj ata je imel pa Zastavo 101.Trden in zanesljiv avto.Je šel ko urca.Kamorkoli.Če je šel pa dež, smo pa odprli marele.Zelo priporočam.
Avto za vse čase in za ljubitelje prave lepote!
Moj ata je imel pa Zastavo 101.Trden in zanesljiv avto.Je šel ko urca.Kamorkoli.Če je šel pa dež, smo pa odprli marele.Zelo priporočam.
Avto za vse čase in za ljubitelje prave lepote!
https://www.youtube.com/watch?v=-l2wG-ljPJk
[/quote]
V komunizmu sploh nobeden sanjal ni o Lambotih in podobnem, niti vedel, da obstaja. A ni to lepo? Takrat je bil Lambo Zastava 101…
Je to tisti hud, ki je prisel ven jeseni in je Hamilton naredil par posnetkov, ko je imel promi sovoznike notri? To bi jaz, da me pelje zadnji svetovni prvak, da mi pade srce v hlace, samo eno voznjo. No ja, avtica se ne bi branila, pa se bojim, da ga ne bi znala vozit, ker je premocan za normalnega voznika.
Gede tistega avta, ki bi ga imela avtorica teme, njena prva ideja. V bistvu ne prides kar tako do tistega avta, ce si en nepoznan z denarjem, nisem prepricana, da ga dobis, ce ga, pa komplicirajo in traja, da ga naredijo.