Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Nakup Lamborghinija.. ali kaj drugega?

Nakup Lamborghinija.. ali kaj drugega?

…in šla na trolo. Dobr si sanjala,sam tak avto ni za voznike začetnike.Raje si kakšnega Twingota 10 let starga umisl.

Lamorgini sploh ni nekaj, to ima že pol monovcev, odkar je moderno bit virtualni kojnar, tako da jim zraven miljonskih vložkov v nepremičnine in prestiž, še vedno hodi viška precej kojnskih fig, pa tu in tam spotoma kupijo še kakega lamborginija. Bi bilo treba nekaj drugega, da izstopa. Kaj pa vem, saj se ne spoznam , mogoče po obliki kak tak Maserati.

[img]http://moneyinc.com/wp-content/uploads/2016/06/Maserati-MC12-750×500.jpg[/img]

Je to tisti hud, ki je prisel ven jeseni in je Hamilton naredil par posnetkov, ko je imel promi sovoznike notri? To bi jaz, da me pelje zadnji svetovni prvak, da mi pade srce v hlace, samo eno voznjo. No ja, avtica se ne bi branila, pa se bojim, da ga ne bi znala vozit, ker je premocan za normalnega voznika.

Gede tistega avta, ki bi ga imela avtorica teme, njena prva ideja. V bistvu ne prides kar tako do tistega avta, ce si en nepoznan z denarjem, nisem prepricana, da ga dobis, ce ga, pa komplicirajo in traja, da ga naredijo.
[/quote]

Hej, pojma nimam. Saj pravim, da se spoznam na avte priblizno toliko, kot zajec na boben.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Tudi tak bi bil super…poleti za na dopust…

https://www.youtube.com/watch?v=hJL6okfmdPo

Glede na to da si šele pred kratkim opravila izpit in s tem pridobila vozniško dovoljenje, ti bi sam svetoval da kupiš nekaj “švohnejšega” in bolj “kmečkega”. Zato da pridobiš na kilometrih. Ko boš pridobila kilometre in ti bo vožnja dejansko užitek potem pa kupiš nekaj bolj športnega.

To je nekako tako kot pri učenju kitare. Če si kupiš najdražjo kitaro pa hočeš igrati Satrianija, bo kitara kmalu samevala. Če pa kupiš nekaj slabega in se začneš na 2 akordih, je pa precej večja verjetnost uspeha. Saj kmalu začneš dobivati feedback, glede na učenje in to te potegne v stvar.

New Report

Close