Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nakup novega mobitela

Nakup novega mobitela

Pozdravljeni!

Preko znancev nameravam pri Mobitelu kupiti nov telefon. Pomembno mi je predvsem to, da ne zamrzuje in da ima dober fotoaparat, ter da lahko normalno uporabljam elektronsko pošto.
Odločam se med nasledjimi telefoni:
-Samsung Omnia W (tega so mi priporočili že nakteri znanci, vendar mi je danes prodajalka dejala, da mi ga ne priproča, saj še niso dovolj stestirani)
-Samsung Galaxy Ace
-HRC Wildfire S
-Huawei Vision

Prosim za pomoč ou vaša mnenja!

Vsi zapisani niso niti M od mobitela! Če hočeš telefon kot se šika glej kakšne Xperie, ne pa ta krš!

odločitev:

xperia ray ali samsung ace? katerega?

Jaz ne potrebujem nekih dodatnih 100 aplikacij, ki jih ne bom nikoli uporabljala. Pa tudi Xperia je veliko dražji zato ne pride v poštev.

Ne vem zakaj bi kupovala nek drag telefon za 200 ali več evrov z vezavo vred, če potem 3/4 stvari ne bom koristila.

Tudi jaz iščem telefon, ki bo imel dober fotoaparat in da lahko normalno uporabljam mail. Mislim, da bom kupila Nokio E6. Aja, to pa predvsem zato, ker želim imeti tipkovnico.

Kaj pa SAR? A to pa nikogar ne zanima? 😉

Jaz tud samo čakam, da cena rabljenih še malo pade…120-130 € max, z vsaj 1 leto garancije…

Nokia E6 je trenutno daaaaaaleč najboljši telefon….dol mi visi za tiste ogromne telefone, ki so popolnoma nepraktični…ne moreš ga stlačit v žep, težko se piše z eno roko, hitro se zatipkaš, ekran je občutljiv, baterija je popolnoma prešvoh glede na ogromno kurjenje energije ekrana, itd…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Imam Galaxy Ace, meni zelo ustreza.
Fotoaparat je odličen (za bolj zahtevne posnetke pač uporabim klasičen fotoaparat), prostora za muzko in vso kramo je dovolj, mobitel ima GPS, moti me le, ker se baterija relativno hitro prazni.

Če potrebuješ odličen rabljen telefon (da ne zapravljaš denarja za novega), lahko pogledaš tukaj https://ms-mobil.si/odkup-telefonov/

Realme zakon!

New Report

Close