Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Nakup rabljenega avtomobila

Nakup rabljenega avtomobila

Stvar je taka.
Kupujem rabljen, poceni avto, tak, ki ne bo dosti žrl in mi nasploh povzročal preveč problemov.
Imam samo 3 zahteve. Airbag, servo volan, čimmanj prevoženih km, če pa je povrh vsega še 1.lastnik, toliko bolje.
Zapičila sem se v Opel Corso, ker je nekako v “dosegu” mojega proračuna, pa sem bila kar malo razočarana, ko sem ugotovila, da so kar precej rjaste. In to letnik 97 in 98.
Fiat Punto se mi zdi, da ima premalo opreme za tak denar.
Premišljujem še o Twingu, morda Cliu, če pa imate še kakšno idejo, pa kar na dan z njo.
P.S. Finance – cca 800.000 SIT

Morda boš tu našla kako idejo ali celo avto:

Greš samo pod rubriko iskanje, izbereš letnik, določiš ceno… Po želji pač. In boš videla, kaj dobiš za denar, ki ga imaš na razpolago.

Kupi Twingota preizkušeno in garntirano, da ne boš razaočarana nad njim, če boš le imela srečo in kupila dobro ohranjenaga
Servo volana pa sploh ne rabiš ker je volan zelo lahek.
Če imaš možnost se obrni na Avto Set – Setnikar v Dragomlju in greš lahko na testno vožnjo brez kršnih koli obveznost, so prijazni in ustrežljivi, mogoče imajo kakšnega rabljenega!

Lep pozdrav in veliko uspeha pri nakupu in vožnji!
Mojca

P.S.
Če pa te še kaj zanima okrog Twingota pa piši ti rade volje odgovorim!

Pa me res nekaj zanima v zvezi s Twingotom. Kakšno ima porabo (osnoven model, nič posebno močnega) in predvsem…..če si slučajno (pa vseen upam, da ne) doživela kakšen crash – kako se je obnesel avto?Slišala sem namreč, da ima Twingo zelo mehek “pleh” kar pa v kombinaciji s kratko sprednjo stranjo, ni ravno najboljše.
Sicer pa….hvala za predlog glede trgovca – v soboto grem na lov!!!!

Povprečna praba je med 5,5 in 6 litra, kar se pa tiče karoserije je pa tako da imajo načeloma vsi francoski avtomobili isto pločevino je pa potem pomambna ojačitev, ki pa je bila z vsakim prenovlejnim Twingotom boljša. Priporočam, če boš kupila Twigota da naj bo letnik izdelave 98 – jesen, ker je takrat prišel prenovljen in tudi za varnost so bolj poskrbeli. Najbolj varen malček je drugače Toyota Yaris ni pa Twingo nič manj varen kot Punto, Peugot, Matiz…, čim mlajši letnik je bolj je poskrbleno za varnost.

Upam, da sem ti saj približno odgovorila, kar te zanimalo, če boš šla do prodajalca, ga pa dobro zasliši, če pa te še kaj zanima me pa kar uprašaj!

Lep pozdrav in veliko sreče pri nakupu avtomobila!
Mojca

mogoce pa uspes dobiti za 750.000 SIT ze kaksenga rabljenega PEUGEOT 306, po moje je pac treba poskusit dobit cimvecji avto za dolocen denar, jaz imam potem pac boljsi obcutek pri voznji

pa dobro kupi!

PikaPoka pa javi kaj si nabavila!!!

Lp, Mojca

Bom. V nedeljo grem na sejem mal prečekirat cene.
Lp

Priporočam japonce, zlasti Nissana (micra, almera). Še boljša je menda Toyota, ampak dražja.

Luštna stvarca Twingaček:). Pa še zanesljiv! Čeprav bi ciljal na Peugeot 106 tam … letnik 99.

New Report

Close