Nakup športne trenirke… joj
Pozdravljeni
Vedno ko kupim kakšno trenirko se mi le ta raztegne in nima več nobene oblike. Seveda, ko si jo v trgovini probam je super fajn in se prilega mojim nogam, bokom itd… potem pa jo nosim 2-3 dni pa je cela raztegnjena in široka.. pa sem kot klovn.
Zdaj pa mi povejte kakšne trenirke vi nosite? Kaki material naj kupim, da se bo prilagajala in ostala kot je. Jaz mam večina bombaž. Zdaj pa ne vem ali je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bombaž ali je s čem pomešan.
Hvala
Sem glih hotla tud predlagat Champion. Eno sem imela več kot 10 let, že mal stanjšala se je od pranja, raztegnila se pa ni. Res ni najbolj poceni, ampak pri ceneni robi je kvaliteta velikokrat vprašljiva.
Kar se pa Hofrovih športnih oblačil tiče, jih imava z možem (ki je bil sprva zelo proti nakupu) kar nekaj, tekaške zadeve, športno perilo, softshell jakne in hlače, športne nogavice … in je vse zelo v redu.
tak mimogrede kot prvič ne kupujem v hoferju oblačil niti v intersparu in ne govori brez, da se prvo pozanimaš oziroma me ne sodi po tem kje kupujem, če ne veš! Kot drugo pa sem jo kupila v športni trgovini in nimam samo ene. Kot tretje pa me je samo zanimalo naslednje- Kaki material naj kupim, da se bo prilagajala in ostala tak kot je. In veš marsikdo kupuje v hoferju , če je vsaj lepo…dandanes nimajo/mo vsi denarja za eno oblačilo vredno 40, 50 evrov še posebaj ne za trenirko. Pa tudi znamka ne pomeni vse! Če pa tebi gre tako lepo potem pa kar.
Hvala
Najboljša je mešanica bombaža in elastana. Če je enih 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} elastana, se sigurno ne bo raztegnila. Imam eno tako že nekaj let in je skoz enaka.
Adidasova bombažna pa je obupna: kolena raztegnjena, barva zbledela, po nekaj pranjih, tako da tudi dobra znamka ni vedno garancija za kvaliteto.
Bi tudi jaz rekla: nikar bombaža če nočeš raztegnjenih kolen in podobno. Sem velika (u)porabnica trenirk, vendar nikoli več ne kupim trenerke iz (samo) bombaža. Pa daj raje kak evro več, posebej če nimaš doma cele zbirke trenirk.
A lahko še jaz eno podvprašanje na temo trenirk? Imajo katere znamke posebej dolge hlače? Imam namreč velik problem, ker so mi vse hlače trenirk prekratke. V bistvu še nisem imela trenirke, da mi ne bi bilo treba podaljšati hlač vsaj za tisti minimalen rob, ki ga pustijo proizvajalci. Punce, nasvet prosim!
Jaz imam tudi probleme, ker so mi vse hlače prekratke.Pred par leti sem našla dovolj dolge v Nes-u,sem si vzela kar dvoje in jih imam še zdaj- mešanica bombaža, poliestra in elastana. Super so, vendar takšnih sedaj seveda nimajo več. Pojdi pogledat, mogoče najdeš še kje kakšne.
Drugače sem pa zadnjič našla ene v Intersportu-Nike, podaljšan model. Oznaka je pa XLT, so pa iz Dri-fit materiala.