Nakup stanovanja v mostecu ?
Sem lastnik enosobnega stanovanja v Bezigrajskem dvoru za bezigradom in mi ta lokacija pocasi preseda zato se odlocam za nakup stanovanja v soseski mostec.
Torej me zanima kakovost stanovanj v mostecu kot je hrup od sosedov ( zvocna izolacija ) stroski upravnika in toplotna izolacija . A je upravnik SPL mogoce ?
Bloki so sicer ko ene vojasnice samo je pa mir in takoj zraven bajer in PST kar je res fajn .
Bezigrajski dvor je sicer grajen kvalitetno glede tega nimam pripomb samo lokacija in pa doloceni sosedje mi ze nekaj casa….
Kupca ze imam pa tudi cene stanovanj v obeh soseskah so skoraj tam tam.
Ce kdo zivi tam bo feedback dobrodosel.
Vse je v bližini, tudi narava. Mogoče mal preveč kakcov od psov, ampak to šele v bližnjem gozdu.
Edina slaba stran je upravnik, ki je res SPL. Ampak se zboljšuje. V sosednjem bloku so že zbrali dovolj podpisov za zamenjavo, pri nas nam pa še par manjka. Jao, kaj vse so nam zaračunaval…. Je pa že menda ena linija, kjer so se jih uspeli znebit. Tako, da tudi s tega vidika ni tako črno.
Pa pazi, da zraven stanovanja vzameš še parkirno mesto v garaži. To je tu malo problema. Zato, ker zunaj avto ni najbolj varen.
Dobrodošel, kaj naj ti rečem.
Skozi stene mi še v življenju nismo slišali sosedov, izolacija je super, tako zvočna kot tudi toplotna. Včasih slišimo poskoke fantka, ki živi nad nami, običajnih korakov se ne sliši.V prvi vrsti (Bergantova ulica) je poleti pri odprtih oknih malo moteč hrup avtov z Večne poti, a ponoči je mir.
Če boš kupovala stanovanje v pritličju, bodi previdna, da ni slučajno pod stanovanjem kletnega okna. Tisti, ki ga imajo spodaj, imajo tam zelo hladna tla. Anpak nimajo vsi bloki kletnih oken.