Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Nakup stanovanja za par in bodočo družino – osrednjaslovenija

Nakup stanovanja za par in bodočo družino – osrednjaslovenija

V letu 2016 nameravam kupiti rabljeno 2-3 sobno stanovanje. Zanima me predvsem osrednjeslovenska regija, nekje tam Domžale – Kamnik – Komenda. Pripravljen sem dati do 100.000€. Delna opremljenost in parking bi bila zaželjena. Po možnosti blok ali kompleks. Nikakor ne mansarda in klet.
S punco se nameravama seliti in ustaliti, zato iščeva tudi malo več zelenja in miru izven Ljubljane.

Gledal sem malo Zeleni gozdiček, Suhadole.
Tudi v Domžalah je kej zanimivega.

Cene in ponudbo že spremljam in približno vem kaj se lahko dobi za omenjeni znesek ali manj, zato pišem tu za nasvete in morebitno ugodno ponudbo posameznikov ali posrednikov.

Prosim za izkušene nasvete za bivanje v tem delu regije, kdor tam že živi, kakšno je okolje za mlado družino v dotičnem kompleksu/bloku/stavbi.

Dobrodošle tudi ponudbe.

Hvala.

Pozdravljeni,
s punco tudi iščeva stanovanje do 100.000, vendar v Ljubljani. Ponudbe je kar dovolj, sem pa ta mesec naletel na portal Domerus nepremičnine. Zdi se mi dokaj zanimiv, ker lahko brskaš po zemljevidu in tako iščeš nepremičnino na točno določeni lokaciji. V filter sem vnesel tvoje kriterije in ti pošiljam povezavo do oglasov.
https://domerus.si/#!/nepremicnine?priceMax=100000&modes=1&types=2&housesTypes=1,3,4,36&z=11&c=46.25563797861301,14.574063688286758

Sporoči mi, če boš našel kaj pametnega.

Lep pozdrav.

Pozdravljena,

Za podrocje Domzal in Kamnika priporočam da se obrneta na nepremičninsko agencijo Lastovka, ukvarjajo se v večini s tem koncem in znajo kaj dobrega najti.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close