Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nakup v Italiji

Nakup v Italiji

Delam v eni od Trgovin v Tušu in vam lahko iz lastnih izkušenj povem,da naša šefica nabavlja robo vse v Trstu pri kitajcih in pol nabija cene npr.majčka dol 3 evre tu vsaj 12.I n nismo edina trgovina katera nabavlja robo v Ts.

Če greš v kakšen outlet v okolici Benetk ali Milana, te infarkt, kako poceni so stvari, ki v normalnih trgovinah pri nas stanejo celo premoženje. Najboljše blagovne znamke po desetkrat, petnajstkrat nižji ceni.

Pandora1, ali lahko, prosim, napišeš kaj več in bolj natančno o tem? Predvsem me zanimajo imena teh centrov in kje se nahajajo (predvsem tisti, kjer je mogoče kupiti znane blagovne znamke) – ker bi zdaj, ko so dnevi vse krajši in vedno bolj mrzli, zelo rada šla spet malo po nakupih v Italijo…

Pandora,mene tudi to zanima.

Yonix

Seveda se splačat kupovat v ITALIJI,sem tik ob meji in ga ni izdelka da ga kupim pri nas vse je 100 krat dražje in slabše,slabše kvalitete,ker države proizvajalke delajo za balkanski trg v katerega žal še spadamo na žalost,ko pa se omenja za izdelavo v italijo je pa druga zgodba.
Sicer pa vsak naj kupuje kamor se mu zdi,vsak je svoje sreče kovač.

V Qlandii NG kupujejo Italijani samo v Šparu, ker ga poznajo. Ostalo se pa samo šetajo okrog.
Če primerjaš npr. Geox imajo v Vidmu (Citta Fiera) celotno kolekcijo, v NG pa dobesedno pet parov čevljev.
Prav tako ni primerjave med H&M-ji: v Vidmu je večja izbira in kvalitetnejša.
In da ne rečem original Nutella narejena v Italiji in tista za naš vzhodnoevropski trg. No comment.

Ali kdo ve, kje se nahajajo ta skladišča v Udinah, kjer se dobi poceni stvari oz kjer naši tekstilci nakupujejo ?
Hvala za odgovor!

Kaj je to ojro?

Ves tekstil je iz Kitajske, Indije in Bangladeša. Sem dnevno v stiku s Kitajci, ki pridejo izključno v Evropo zato, da nakupijo vzorce novih modnih izdelkov in jih nato ponarejajo.
Butične prodajalne z unikati upadajo. Osebno kupujem tekstil v Nemčiji in v Trstu. Doma kupljenih tekstilnih izdelkov že desetletja nimam v omari. Trg je premajhen in posledično so marže trgovce previsoke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close