Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Nakup vzmetnice

Nakup vzmetnice

Ko ste se odločali za nakup vzmetnice, kje ste kupili in zakaj prav tam?
Kupujemo vzmetnico, 90×200, žepkaste vzmeti, prevleka iz bambusa. Bi pa nakupili mogoče kar v kompletu v eni sami specializirani trgovini skupaj še z letveno podlogo, vzglavnikom, odejo…

Meblo Jogi

Tudi mi smo vzeli vzmetnico Meblo Jogi. Že pred leti smo kupili za otroka vzmetnico Meblo Jogi Dinamic. Jaz na njej ne spim ravno najbolje, je pa res, da prodajalci pojasnijo, da je dejansko namenjena otrokom, ne odraslim. Je temu primerno tudi cenejša. Za našo spalnico pa smo vzeli vzmetnico Lineaflex dimenzije 180×210, v celoti iz pene. Z njo smo zelo zadovoljni. Na njej se res super spi. Je pa bila cena zaradi nadstandardnih mer + 30 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} v primerjavi z vzmetnico dimenzije 180×200. Takrat smo jo vzeli v Lesnini (mislim, da zdaj te znamke ne prodajajo več v Lesnini) in nam je prodajalka pojasnila, da je takšna razlika v ceni, ker pri večji vzmetnici, ki pride v enem kosu, morajo proporcionalno razporediti cone z različno trdoto … Domov smo pa dobili vzmetnico standardnih dimenzij + zraven še en majhen kos, da je dosegla dolžino 210 cm. Tega žal nisem opazila takoj, ker je vzmetnica+dodatek v prevleki (pralni, na zadrgo), čez celotno vzmetnico pa sem še sama dala dodatno neprepustno zaščito, da se ne bi vzmetnica umazala (smo imeli dojenčka). Tako da tiste original prevleke res nisem kar nekaj časa odstranila. Pred kratkim sem kupovala novo vzmetnico (se bomo selili), pa smo se odločili za Meblo Jogi oaza normal. Nismo še prespali na njej, tako da ne morem potrditi, da je res ok, ampak so mi Meblo Jogi vsi, ki ga imajo, pohvalili, zato upam, da bo ustrezal tudi nam.

Naša stara vzmetnica je še vedno v odlični formi, čeprav so otroci po njej skakali še pa še, in bo šla v sobo za goste. Če pa bomo ugotovili, da nam Meblo Jogi ne ustreza, bomo zamenjali. Je pa bila cena te “stare” vzmetnice pred 13 leti skoraj 1.700 EUR, kar je krepko več, kot znaša cena vzmetnice, ki smo jo zdaj kupili. Meni se je Lineaflex zameril zaradi tega “dodatka”, ki bi ga, če bi vedela, da nas bo stal 400 EUR!!!, naredila kar sama (pri stopalih pa res ne rabim vrhunske vzmetnice).
Upam, da sem bila kaj v pomoč.

nova
Uredništvo priporoča

Ja hvala, tudi nam je bila svetovana tudi Oaza iz Mebla, naj bi bil najbolj prodajan model.
Gledamo pa še pri slovenski postelji (tfk standard latex) ter pri bios tfk 9000.
Kako je z latex ležišči v celoti nasploh?

Pozna kdo ponudnika Zdrava postelja iz Črnuč?

Pozna kdo ponudnika Zdrava postelja iz Črnuč ali pa Maremico?

Mišljeno Maremico = Lectus na Šlandrova v Črnučah.

Zanima me še glede odeje, vzglavnikov, kje opraviti nakup?

Zadnjo smo kupili kar v Jysku – pred cca 10 dnevi.
Ker ni bilo gneče, ker si je prodajalec vzel čas in vse razložil – in ker imajo zelo ugodne cene (akcije), s čimer se kar uspešno borijo proti trenutni prevladi Ikee.

spalni studio

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

pa morda tudi vitapur…..tu se tud najde kak akcija

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

New Report

Close