Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nakupi v bosni

nakupi v bosni

Hodite kaj nakupovat v Bosno in kaj, kakšne so cene. Kam hodite? Hvala.

Hm ja in ne. Bila sem poleti v Arizoni to je cca dobre 4 ure iz Ljubljane in so cunje in čevlji bistveno cenejši vendar po par kosov majčk se ne splača. Druga slika je zdaj pozimi ko dobiš bunde in škornje po polovični ceni napram pri nas. Bila sem tudi v Veliki kladuši in Bihaču ki nam je veliko bližji in je tudi bistveno ceneje. Vendar letos imam za kupit samo sinu bundo tako da ne bomo šli nikamor.

Cunje so cenejše, ne vem pa, kaka izbira je, jih ne kupujem.
Kupujem pa prašek, kavo, sadje in zelenjavo, cigarete so pol cenejše, moko in olje, slaščičarske zadeve imajo veliko večjo izbiro kot pri nas in za malo denarja, grem k frizerju, na manikuro – 3-5x ceneje kot pri nas, itd.

kam pa to hodiš?kladuša?

Bili ravno v Gradiški. Vse cene so na pol napram nam. Splača se kupiti trenirke, puloverje, nogvice, spodnje perilo. Samo na materiale je treba biti pozoren, ni vse za kupit. No, saj to velja tudi za klasične trgovine.♠

Pozdravljeni !

Ali še hodite po nakupe v Bosno ?

Kako je na meji ?

Ma kakšna Bosna, nič ni ceneje, menjava evrov v marke, po vrhu vsega še slaba kvaliteta, polno ponaredkov in še čakanje in preverjanje na meji.

veš da je ceneje samo od hrane nič ne smeš nosit.. oz neke izjeme so… izdelke ala piškote lahko samo ne sme bit več kot 40 posto mleka…

čevlji so 10 za otroke… najkice kakršne hočeš… za velke otroke pa 20

Grem raje v Supernova, ali BTC.,.

Lani smo se 1x peljali čez Bosno . Šla sem v lekarno po par stvari.

Odgovor na objavo uporabnika
če sem ravno tam, 16.04.2023 ob 07:32

Lani smo se 1x peljali čez Bosno . Šla sem v lekarno po par stvari.

Se še vedno da kupit vse? Naročila sem eni Bosanki termometer z živim srebrom. Tudi zdravila brez recepta?

New Report

Close