Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nakupovalni listek

nakupovalni listek

Živjo,

včasih je tu nekje obstajal seznam za trgovino, nakupovalni listek.
Zdaj, v tej novi spremenjeni obliki, ga ne najdem.
Ima mogoče katera shranjena ta seznam? Bil je zelo dober.

Pa ne me napadat, da si ne znam sama napisat kaj rabim za v trgovino.
Nakupujem 1-2x tedensko, na zalogo, sproti si pišem kaj mi zmanjka oz., kaj rabim.
Listek za v trgovono ponavadi pišem zvečer, ko sem že utrujena in res je, da včasih kaj pozabim napisat, ne da se mi vedno kontrolirat kaj še imam v zmrzovalni omari, hladilniku, v kleti in grem enostavno po svojem seznamu. Pol pa kaj pozabim.

Če ima katera še kak svoj seznam, predlog, kako si ve pišete, pa prosim za nasvet.
Hvala.

molimo za uboge na duhu

Ti prepišem svojega, upam, da ti bo kaj pomagal:
– česen
– peteršilj
– tamponi
– goveji vampi
– orada
– slanina
– parmezan
– hrana za skobčevke
– hrana za kunce
– sipina kost
– ovratnica 65 cm

To bi lahko spustila, saj večina nima tako debelega vratu.

Pri vas potrošna roba? Madona ima pa tvoj žgalec res bikovski vrat :-))))

Maš pametni mobilni telefon?

Maš dostop do aplikacij zanj?

Naloži si nakupovalni listek, jih je kar nekaj na voljo, zastonj – ko naprimer poskeniraš kar kode izdelkov, karkoli, pa potem samo prenašaš, vlečeš – simpl in zabavno.

Drugače pa, če to ne gre – naredi si en seznam med “notes” na telefon, pa ga potem sproti dopolnjuješ in brišeš. ALi pa dva ali tri listke na telefonu, za vsako priložnostno nakupovanje. ne rabiš papirja, kulija – samo telefon – jaz vedno s seznamom na telefonu nakupujem

To bi lahko spustila, saj večina nima tako debelega vratu.[/quote]

o shiiit – si me nasmejala :))))))) Si zadela :)))) Sorry Yo, no offence ! 🙂

a za zategniti, da je potem še kot povodec

Jaz sem si pred leti napisala seznam zivil, kozmeticnih in cistilnih sredstev za vsakdanjo uporabo. Tako na roke, s kulijem na list A4. Potem sem ga fiksirala v plasticno mapico in imam ga se danes in ga tudi redno uporabljam. Se najveckrat ob sobotah, ko nakupim vecino stvari za celi teden. Potem najprej precekiram spisek, gor imam nasteto od mesa do kruha, wc papirja…, vse kar sami uporabljamo, jemo, kuhamo…in potem si napisem mali listek za v trgovino. Ne vem kako izgleda tisti iz aplikacije, ampak moj je napisan po meri, se pravi iz stvari, ki jih jaz uporabljam in kupujem.

Dostikrat me s svojimi prispevki nasmeješ. Hvala ti za tole.

Jooj, si me nasmejala.. Poslikaj ga no že s telefonom, da boš imela jpg format, da ti listka ne bo treba s seboj nosit že toliko časa – je verjetno revež že ves obledel in zmatran, čeprav je v folijasti srajčki :)))))))

Jooj, si me nasmejala.. Poslikaj ga no že s telefonom, da boš imela jpg format, da ti listka ne bo treba s seboj nosit že toliko časa – je verjetno revež že ves obledel in zmatran, čeprav je v folijasti srajčki :)))))))[/quote]
Mogoče pa nima pametnega telefona ali pa sploh nobenega mobilnega telefona?

Jooj, si me nasmejala.. Poslikaj ga no že s telefonom, da boš imela jpg format, da ti listka ne bo treba s seboj nosit že toliko časa – je verjetno revež že ves obledel in zmatran, čeprav je v folijasti srajčki :)))))))[/quote]
Mogoče pa nima pametnega telefona ali pa sploh nobenega mobilnega telefona?[/quote]

Mogoče pa ni pametna …

Zelo enostavno: pogledaš kaj ti manjka in napišeš na listek.
Če grem v par različnih trgovin, po različnih opravkih, naredim par seznamom, tako da ja česa ne pozabim.
Npr. v Hoferju: mleko, maslo, jajca, toaletni papir, brikete za mačko
v Kmetijski zadrugi: seme za radič, za peteršilj, rože…
v mesnici: meso za juho, mleto meso, kos mesa za golaž…
v lekarni: ognjičeva krema, Lekadol…

Mogoče pa nima pametnega telefona ali pa sploh nobenega mobilnega telefona?[/quote]

Mogoče pa ni pametna …[/quote]

Joj, dober……. :))))))

Jaz uporabljam aplikacijo Clear. Mo si napises seznam ga potem samo uporabljas – oznacis kaj kupiti oz. “skrijes” kar ni treba. Simpl in zabavno.

Mogoče pa ni pametna …[/quote]

Joj, dober……. :))))))[/quote]

Ja res dober… A sploh še znate pisat na roke? 😀

Ha ha ha ha ha……..ta je dobra…

Ne vem no. Jaz si vse kar potrebujemo sproti zapišem na listek, ki visi na hladilniku. Npr. perem perilo, vidim, da gre prašek h koncu, takoj zapišem na listek … Ko grem v trgovino, listek vzamem s sabo, prečrtam kar sem kupila in obesim nazaj. Ko je vse prečrtano ali pa polno, pa tiste tri stvari prepišem na novega.

Kakšni univerzalni seznami in aplikacije, lepo vas prosim.

Ja res dober… A sploh še znate pisat na roke? :-D[/quote]
definitivno – s tehnično pisavo, pa tudi s kaligrafsko pisavo, če je treba…..

Ampak z veseljem pa uporabljamo tudi razpoložljivo tehnologijo 21. stoletja za olajšanje vsakdanjika, ker se držimo tudi načela: time is money 😛

Pišem na listek sproti kar vidim,da bo pošlo. Ponavadi listek nekam pade ali ga založim,pa ga ne najdem. Na telefon pisat se mi pa ne da.

definitivno – s tehnično pisavo, pa tudi s kaligrafsko pisavo, če je treba…..

Ampak z veseljem pa uporabljamo tudi razpoložljivo tehnologijo 21. stoletja za olajšanje vsakdanjika, ker se držimo tudi načela: time is money :P[/quote]
Smart phones also cost money 😛

A česen zato,da odganjaš vampirje?

Hahaha, supet tema:) Sem se nasmejala.

Jaz si pišem sproti, ko česa zmanjka. Potem, podobno kot ena pred mano, ponavadi izgubim listek, potem se v trgovini skušam spomnit, kaj je že pisalo …:)

Hja zdej pišem na listek,v šoli sem pisala plonkič na roko pa na stegna.

New Report

Close