Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nakupovalni listek

nakupovalni listek

Če imaš pametni telefon imaš velik aplikacij kam lahko zapisuješ. Imaš tudi aplikacije s karticami (ugodnosti). Jaz pa uporabljam tuševo, ker ima gor vse od listka za trgovino do kartice in aktualnih akcij.

definitivno – s tehnično pisavo, pa tudi s kaligrafsko pisavo, če je treba…..

Ampak z veseljem pa uporabljamo tudi razpoložljivo tehnologijo 21. stoletja za olajšanje vsakdanjika, ker se držimo tudi načela: time is money :P[/quote]

Smart phones also cost money :-P[/quote]

Jebiga, investicija v jabuk se je izkazala za dobro – že 7. leto ne rabim nobenega drugega telefona…pa še bo zdržal še enkrat toliko, je zame zakon.

a to vi kupujete z zavezanimi očmi v bunkerjih 50m pod zemljo???

grem lagano sportski po štacuni med policami in me že razstavljena roba spomni kaj potrebujem
če vidim kakšno slastno babjo ritko, ki šejka naokoli, pa dobi žena vložke otroci sladkarije …

Tistega listka sigurno ne boš našla. Iskanje deluje slabo, iskati ročno pa nima smisla.
Odpri novo temo: nakupovalni listek.
No, nekaj si že dobila, bolj za hec.
Sicer pa, napiši si svojega .

Oreng sem se nasmejala ob vaših odgovorih. Hvala za zabavo!

No povem,da sem tudi jaz tule našla dobre nasvete.Sem si danes v telefon natipkala nakupovalni listek.Praktična in uporabna rešitev,nimam kaj rečt, a ne vedno. Ko hočem v trgovini pogledati nakupovalni listek na telefonu,je bil monitor črn,nič od njega,……prazna baterija. To ni zame.

Pred samolepilnimi listki se lahko skrije vsak telefon! Vsaj dokler ne namontirajo na voziček/košaro nosilcev za telefon. 😀 Jaz rabim v trgovini obe roki frej, za potiskat voziček in jemat stvari s polic, to gre pa veliko hitreje z enim učem na nalimanem listku. 😛

A to vse nakupujete za 50+ ljudi ali za neke tuje kuhinje, kjer nimate pojma, kaj se bo rabilo, ali kako?

vČAS SI GA NAPIŠEM, ITAK ZALOŽIM
AL PA GA MAM V ZADNJEM ŽEPU KAVBOJK, PA ga ne vzamem ven
kr na pamet kupujem
da bi si pa tko, kot ene, v tel. pa take fore
hehehehehhe

Maš pa dober pokec teh samolepinih listov, da se ti prpopa na tisto mastno ali mokro držalo vozička 😛 meni nikoli ni držalo, je kar odfrlelo vedno po tleh, zato sem začela zapisovat v telefon.

Pa sem tudi bolj tak tip, da čimmanj papirja in kulijev porabim za pisanje, če je le možno mi je škoda papirčke za šoping, raje v telefon, ker potem zbrišem, pa ni nobene škode, ne mečem stran 🙂 Ker tudi drugače pišem in zabeležim v svojo IT žigadijo – večino stvari, sem pač tak, “sodoben” tip, kaj čem.

Ha ha ha, smešno za umret.:))))))

Jaz tudi tako. Je najbolj simpl. Pa še vsak družinski član lahko doda na listek, kar se mu zdi.

New Report

Close