NAKUPOVANJE
…pa ne v trg.centru, saj se odpro šele ob 9ih?
Jap, tudi jaz najraje tedensko zalogo hrane nakupujem ob sobotah, takoj ob 8ih, ko se trg.odpre: police so polne, gnece ni, v miru se premikam med policami, pregled nad izbiro je popoln, na blagajni ni cakanja in na izhodu si oddahnem, ko vem, da je neobhodno opravljeno, reka ljudi pa šele vstopa v ‘hram srece’ ;)…
P.s.: vsi drugacni, vsi enakopravni… Še dobro, da smo si razlicni.
Dobrodošle nedelje in nakupovanje. Veliko nas je čez teden v službi in nimamo volje ne časa, da bi po delu “zašli” še v trgovino.
Edini dan, ki se mi zdi uporaben za nakupovanje je nedelja. Takrat nakupimo potrebne stvari in nič, prav nič med tednom. Kar imamo na razpolago porabimo in zelo malo ali nič ne zavržemo.
Tako z živili.
To delamo standardno, le ko gremo na dopust, se znajdemo v trgovini tudi med tednom.
Jst pa povecini nakupujem v petek po sluzbi, pa nikol poln vozicek, med tednom se zgolj spotoma po poti domov ustavim za kruh in kako malenkost, ce je res mus, ker se mi po pravic ne da lest ven iz avta. Res mi je skoda sobote, pohistva, aparatov in ostalih vecjih zadev pa tud ne kupujem vsak mesec, tko da tam pa res ne gledam kdaj grem, ponavad takrat ko neki crkne in rabim.
Mi si zapisujemo tedenske stvari, ki nam zmanjkujemo in v nedeljo gremo v trgovino, zato nam prav prija, da so trgovine odprte.
A da trgovci trpijo. Ne vem, no, mislim, da so za nedeljsko delo več plačani.
In tudi mislim, da bi bilo še več brezposelnih, če bi trgovine v nedeljah zaprli.
Sem optimist. V vsaki stvari vidim nekaj pozitivnega.
Zakaj bi jamrala, ko mi v nedeljo dopoldne ustreza nakupovat v trgovini.
Večino stvari, ki se jih da kupit na zalogo, naročam v spletni trgovini. Doma v miru poklikam, kar potrebujem, dostavijo mi do vrat takrat ko se dogovorim. Sproti kupujemo samo še kakšne malenkosti pa svež kruh občasno. Mi je to super rešitev, ker mi je muka hodit po štacunah.
Eni vidim da pa uživate, ja prav, če nimate kaj bolj pametnega za počet.
ravno včeraj (ja, nedelja) sem kupila bedarijo, ki je ne bom uporabljala. vrednost 20 eur. zakaj sem jo kupila? ker sem neumna, priznam. sledim nek insatgram profil in sem se navdušila nad nečim… pač hvaljeno in super truper in ni da ni. pa VEM in SEM VEDELA, da je zame to neumnost, ki je ne bom uporabljala…. pa sem vseeno kupila. zdaj mi je seveda žal ppo eni strani, po drugi pa imam vsaj mir; ker če ne bi kupilam bi me skoz glodalo, da bi imela…. pa razumi samega sebe, če moreš.
Mi si zapisujemo tedenske stvari, ki nam zmanjkujemo in v nedeljo gremo v trgovino, zato nam prav prija, da so trgovine odprte.
A da trgovci trpijo. Ne vem, no, mislim, da so za nedeljsko delo več plačani.
In tudi mislim, da bi bilo še več brezposelnih, če bi trgovine v nedeljah zaprli.
Sem optimist. V vsaki stvari vidim nekaj pozitivnega.
Zakaj bi jamrala, ko mi v nedeljo dopoldne ustreza nakupovat v trgovini.
[/quote]
IZMEČKI ČLOVEŠTVA