Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nakupovanje preko spletne strani HM

nakupovanje preko spletne strani HM

Naletela sem na spletno stran od HM, imajo res lepe in ugodne oblekce, pa me zanima, če je že katera naročevala oz. kupovala preko njihove spletne strani.

Hvala.

Res? kje je ta spletna stran?

http://shop.hm.com/at/outletshoppingwindow?shoptype=O

Trenutno imajo razprodajo.

Sorči, ne v Sloveniji.

Kako ne v SLO?

Če pa baje, kaj kupiš prek spletne strani, je ta cena, ki je zapisana??
Al kje vidiš, da ne?

jaz raje naročim na ;mytoys.de. pošljejo tud k nam, no jaz si raje naročim v italijo, je ceneje. imajo pa full znižane poletne stvari za otroke, od tom tailor itd, majčke full lepe po 6-9 eu, naturino čevlje, bllu botlle od naturina itd. cena poštnine 11 eu.
se splača. jaz sem že naročala, pride v enem tednu, vse ok, do zdaj.

torej naročaš prek mytoys v slo ali v ita?

ker meni so ful kjut stvari ter ugodne…

italijo.sem že tud naročila skiro , pa je vse pršlo ok. ja majo full lepe stvari in pomoje tud ugodno in velik znižanja.zdaj sem naročila en kup majčk s kratkimi rokavi po 6- 7 eu.pomoje je ceneje kot v hm.

oj, jaz bom spet tam enkrat čez 3 tedne naročala, če želiš lahk skupaj, pa si poštnino deliva? ampak samo ti, ker pol pride tega preveč alla next. nisem za take komplikacije.lp, hana

Kako naročaš v IT (jaz na tujih spletnih straneh še nisem kupovala)- a potem moraš v It po stvari ali kako?

Evo, info iz prve roke. V Slovenijo iz spletne trgovine H&M ne pošiljajo, lani so mi sicer odgovorili, da bodo to uredili istočasno z odprtjem schengenske meje, pa niso in ne gre.
Gre pa v Avstrijo, jaz naročujem že odkar obstaja spletna stran. Mam naslov pri prijatelju v avstriji, plačilo lahko izbereš, da je račun v paketu in ga v 14 dneh plačaš na banki, lahko dobiš mesečni račun konec meseca za vse, kar si v tekočem mesecu naročeval, plačilo v 14 dneh od prejetja, lahko imaš celo obročni račun, plačaš del računa glede na skupni znesek. Poštnina je 5,75€, če vse, kar si naročil, ni pripravljeno istočasno, ti pošljejo v več delih in poštnino zaračunajo le za prvi paket.
Verjetno lahko naročiš tudi na poštno ležeče, seveda spet v A.

Meni je o.k., ker so razprodaje vedno ful hitro. Kavbojke, ki sem jih prejšnji teden naročila za 20€, so v trgovini še vedno 40e – preverila v petek v Celovcu.

nALA, najlepša hvala. To pa je potem sledeč korak- da si poiščem nekoga, ki mi bo lahko poslal v SLO.

k mojim sorodnikom, v 15 minutah sem tam :)))
meni se splača, gledam, da naročim dovolj, da mi pride poštnina cc 0, 80 do 1 eura na komad.pa je še vedno ceneje. zdaj sem poleg drugih stvari naročila tud mini poniya, ki je cc 6 eu cenejši kot pri nas za božička in evo je že pol poštnine prišparane. pri oblačilih pa itak.

Rada bi naročila preko spletne strani h&m eno torbico,vendar na united kingdom strani.
Ali kdo ve koliko je potem carina in poštnina ?

New Report

Close