nakupovanje preko spletne strani HM
http://shop.hm.com/at/outletshoppingwindow?shoptype=O
Trenutno imajo razprodajo.
jaz raje naročim na ;mytoys.de. pošljejo tud k nam, no jaz si raje naročim v italijo, je ceneje. imajo pa full znižane poletne stvari za otroke, od tom tailor itd, majčke full lepe po 6-9 eu, naturino čevlje, bllu botlle od naturina itd. cena poštnine 11 eu.
se splača. jaz sem že naročala, pride v enem tednu, vse ok, do zdaj.
Evo, info iz prve roke. V Slovenijo iz spletne trgovine H&M ne pošiljajo, lani so mi sicer odgovorili, da bodo to uredili istočasno z odprtjem schengenske meje, pa niso in ne gre.
Gre pa v Avstrijo, jaz naročujem že odkar obstaja spletna stran. Mam naslov pri prijatelju v avstriji, plačilo lahko izbereš, da je račun v paketu in ga v 14 dneh plačaš na banki, lahko dobiš mesečni račun konec meseca za vse, kar si v tekočem mesecu naročeval, plačilo v 14 dneh od prejetja, lahko imaš celo obročni račun, plačaš del računa glede na skupni znesek. Poštnina je 5,75€, če vse, kar si naročil, ni pripravljeno istočasno, ti pošljejo v več delih in poštnino zaračunajo le za prvi paket.
Verjetno lahko naročiš tudi na poštno ležeče, seveda spet v A.
Meni je o.k., ker so razprodaje vedno ful hitro. Kavbojke, ki sem jih prejšnji teden naročila za 20€, so v trgovini še vedno 40e – preverila v petek v Celovcu.
k mojim sorodnikom, v 15 minutah sem tam :)))
meni se splača, gledam, da naročim dovolj, da mi pride poštnina cc 0, 80 do 1 eura na komad.pa je še vedno ceneje. zdaj sem poleg drugih stvari naročila tud mini poniya, ki je cc 6 eu cenejši kot pri nas za božička in evo je že pol poštnine prišparane. pri oblačilih pa itak.