NAKUPOVANJE TEMU
Pozdravljeni,
kot kupka na Temu, sem prejela bon, za 50% popust na celoten nakup, ki ga lahko unovčijo novi člani.
(P.S. Če ste že nakupovali, lahko vzamete telefon od druge osebe in koristite popust)
Link: https://temu.to/m/us5bteo6zds
Načeloma bi se moral popust avtomatsko obračunati, v nasprotnem primeru dodajam kode za popust
apx98646 apu79161 apw79161 apz79161 apy39503
herbalife99, 22.10.2023 ob 10:17
Pozdravljeni,
kot kupka na Temu, sem prejela bon, za 50% popust na celoten nakup, ki ga lahko unovčijo novi člani.
(P.S. Če ste že nakupovali, lahko vzamete telefon od druge osebe in koristite popust)
Link: https://temu.to/m/us5bteo6zds
Načeloma bi se moral popust avtomatsko obračunati, v nasprotnem primeru dodajam kode za popust
apx98646 apu79161 apw79161 apz79161 apy39503
In za dodatek ti vse podatke poberejo in vdrejo v sistem
Fak glupih ljudi na planetu no. En cheap šit naročate in sami sebe ogrožate. Potem bomo pa brali kako so vas nategnili. Bebci.
samo da je pofl, pa se kupuje a ne? Butaste babe. Namesto da bi šle lepo v trgovino pogledale, da vam stvar paše ne da ste kot povaljan krompir v njej… Vidim na daleč katera opica nosi obleke preko neta naročene, ko je toliko nesposobno da bi sploh videlo, da je je številka vsaj za tri broje premajhna, pa kar gor navleče
Temle jest nč ne verjamem. Sem zdele iz foruma kliknilla kot zanc, ko je bla tema, pa še spet ponuja 100 evrov samo zato, da postanem kupec z nastelano aplikacijo. Za ta denar po cenah, lohk pol oblečem še par sosedov zraven Kontakt majo pa verjetno še vedno kot ala live chat
, vrneš jim pa na luno.
Če se odločite za naložitev aplikacije, dobite preko tega linka https://temu.to/m/u9rpshx6fw4
kupone v vrednosti 100 EUR in še 30% popusta nad 20 EUR pri prvem nakupu.
Koda za 30 % popust do MAX 20 EUR : aaq86816
To se SIGURNO splača porabiti za naprej pa pač vsako zadevo pred naročilom prej preverite še na AE.
Kuponi veljajo 24h, 30% popust pa samo eno uro po namestitvi aplikacije!
Vse nakupe sedaj, teh malih zadev, mi opravljamo na TEMU. Na AE samo še zadeve, ki jih TEMU nima.Ker ima pa AE večji izbor, roba enaka.
Če hočete ta bonus večkrat uporabiti, recimo še na partnerjevem telefonu, je nujno potreben NOV račun in DRUGI telefon! Četudi prej izbrišete aplikacijo in jo ponovno naložite in se registriratez novim računom, ne bo delalo. MORA BITI DRUG TELEFON! Preverjeno
Trgovina je 100% zanesljiva, sledljivost je odlična, dostavlja DPD (Express one), sproti obveščajo o stanju pošiljke in imajo možnost plačila z Paypal. Paypal je prvi branik legitimnosti. Nategunske strani ga nimajo.
Vse zadeve res prihajajo zelo, zelo hitro, v dveh tednih povprečno ali še prej, sproti smo obveščeni o napredku.
Reklamacije delujejo še predobro in zelo hitro. Če se pošilja nazaj, se pošlje z bencinskega servisa, ki je tudi sprejemno mesto.
Sicer za Temu še res nisem nikjer zasledil nobenih aktivnih kod za popust (razen teh, ki jih dobite ob prvi registraciji), sem pa nedavno našel spletno stran https://kodezapopust.si/, kjer redno objavljajo preverjene kode za veliko slovenskih spletnih trgovin. Mogoče bo komu prišlo prav, sploh ker poleg Temuja kupujemo tudi v drugih “naših” slo trgovinah.
Glede Temuja se sicer strinjam z @App – PayPal je res dobra varovalka pri nakupih, sama dostava pa res poteka hitreje kot pri AliExpressu.
Bil dokaj skeptičen, kupil nekaj zadev in sem zelo zadovoljen. Ja, so agresivni z ponudbami, a to pač znamo ignorirat. Ko pa me kaj zanima, pa se najde, po spodobni ceni in dokaj hitro dostavo (je pa tudi AliExpress postal dokaj hiter z dostavo).
In ja, res je, ni dobro, da ne kupujemo domače, slovensko, evropsko. A ko je cena le 50% (ali še manj) od slovenske, se vprašaš “pa zakaj bi bil ravno jaz tisti, ki bo ‘podpiral’ domače??”. Je pač optimalno kupovati optimalno kvaliteto po optimalnih cenah. In če je to domač izdelek – “hura”.
kreativni so, 15.02.2025 ob 14:31
Če niso toliko, da bi organizirali plačilo po povzetju, nimajo pri meni nobene možnosti.
Sploh po tem, ko se bere, koliko ljudem so vdrli po nakupih v Temu v bančni račun in jim ga izpraznili.
Ti si idiot. Na mon upaš? Kako to? Vrž stran vse skupaj.
točno tako, 15.02.2025 ob 21:37
Pa saj se marsikje piše o tem.
Poguglaj in bodi srečna, da te je mogoče nekdo še pravočasno opozoril.
Kaj pise? Pise da če si zabit ne rini na splet. Miljoni pošiljk potujejo dnevno iz Kitajske v Evropo. Nihče razen tistih res zabitih nima težav? Kam bi ti vdrl? V kak račun? Kako? Daj me razsvetli.
Kdor enkrat pozna detajle tvoje kreditne kartice, ti jo lahko obremeni, če hoče.
Nesolidne strani v čudnih državah te detajle včasih prodajo naprej, da ti potem račun bremeni nekdo tretji.
Zato je prekleto pomembno, katera spletna stran je sploh vredna tvojega zaupanja, da tja vpišeš detajle o svoji kartici.
Pa pomembno je, da gre za državo, kjer je vladavina prava in da lahko potem vsaj z asistenco policije (poskušaš) kaj doseči. Če gre za Kitajsko, kot tujec nimaš šans.
Vidalli, 15.02.2025 ob 23:34
Kdor enkrat pozna detajle tvoje kreditne kartice, ti jo lahko obremeni, če hoče.
Nesolidne strani v čudnih državah te detajle včasih prodajo naprej, da ti potem račun bremeni nekdo tretji.
Zato je prekleto pomembno, katera spletna stran je sploh vredna tvojega zaupanja, da tja vpišeš detajle o svoji kartici.
Pa pomembno je, da gre za državo, kjer je vladavina prava in da lahko potem vsaj z asistenco policije (poskušaš) kaj doseči. Če gre za Kitajsko, kot tujec nimaš šans.
Ne hodi na splet če si toliko zabito. Fukn vse stran in ne paničari z neumnostmi drugim. Vse danes poteka preko spleta.