Najdi forum

nakupovanje

Zdravo!

Zanima me kje v Italiji nakupujete oz. priporočate nakup čevljev in cunj?

čao

Kupi kaj kar pri nas, saj je trgovin več kot preveč!

Cene pa tut visoooooooke!

A ti misliš, da je v Italiji pa na pol zastonj? Še vedno drži rek, da je za malo denarja malo muzike. Pa to velja za katerokoli državo na tem svetu.

Ne govorim o tem, da je na pol zastonj!? Je pa razlika v ceni, če kupuješ pri nas ali pa v Italiji – za isti izdelek, iste znamke.

Sicer pa samo sprašujem, če mi lahko kdo svetuje kakšno trgovino, ne pa da pametujete.

Ista znamka = različne cene pa ne bo držalo. Max&Co. v Udinah: poletne hlače 80 EUR, enake hlače v Max&Co. v Ljubljani 17.800 Sit. Kje je tukaj blazna razlika? Isto ti lahko povem še za čevlje, za katere je bila razlika v ceni mogoče 300 Sit.
Tudi slovenski trgovci morajo cene blagovnih znamk prilagajati evropskim, saj drugače ne bi pa nič prodali.

Tudi v Italiji niso dobri čevlji pocen.

17.800 sit za hlače? Jao, a ni to malo too much? Še vsake hlače, ki sem jih kupila, so bile dokaj kvalitetne, pa niso bile niti približno tako drage. Uf…

Kar hodim v Italijo bolj gledat izložbe kot kupovat. Sem si pa spomladi kupila pri nas v Benettonu majčko. Slučajno sem neki skakala po Italiji pa zavijem v Benetton in vidim enako majčko kot moja. Računam in računam in ugotovim, da je bila pri nas majčka bolj poceni.

New Report

Close