Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nalgesin S in alkohol

Nalgesin S in alkohol

Popoldne sem zaradi glavobola vzela Nalgesin S. Zdaj pa me zanima, če lahko kaj alkoholnega popijem, ne da bi prišlo do kakršnihkoli težav? V navodila za uporabo sem pogledala, pa sploh ne piše, ali lahko kombiniraš alkohol in Nalgesin.

lahko … bp – brezalkoholno pivo

samo v mejah mormale, kar je za žensko: 1 standardna alkoholna pijača oziroma ena enota alkohola (10 g čistega alkohola ali 1 dl vina ali 2,5 dl piva ali 0,3 dl žgane pijače).

samo v mejah mormale, kar je za žensko: 1 standardna alkoholna pijača oziroma ena enota alkohola (10 g čistega alkohola ali 1 dl vina ali 2,5 dl piva ali 0,3 dl žgane pijače).[/quote]

Zakaj pa v mejah normale? Če se ima namen nažret, naj se, zaradi tistega nalgesina ne bo nič manj in nič bolj pijana in stranski učinki bodo zgol od alkohola, tableta ne bo imela nič pri temu, ker ne vpliva na nič.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

samo v mejah mormale, kar je za žensko: 1 standardna alkoholna pijača oziroma ena enota alkohola (10 g čistega alkohola ali 1 dl vina ali 2,5 dl piva ali 0,3 dl žgane pijače).[/quote]

Zakaj pa v mejah normale? Če se ima namen nažret, naj se, zaradi tistega nalgesina ne bo nič manj in nič bolj pijana in stranski učinki bodo zgol od alkohola, tableta ne bo imela nič pri temu, ker ne vpliva na nič.[/quote]

V mejah normale ne bo težav. 😉 Ker avtrorico, če dobro prebereš, zanimajo kakršnekoli težave…. Ker ni omenila koliko alkohola njen organizem prenese, bo v mejah, ki jih določajo smernice in ob tem da ima zdrava jetra, najverjetneje brez kakršnihkoli težav…;)

New Report

Close