nalicene afne
Po dvominutnem ogledu zgornjega videa me pošteno bolijo oči.
Od vse te fake lepote.
Pa kakšne neverjetne oči naredijo modre leče, da o trepalnicah sploh ne govorim.
Na kratko:
da mi sin pripelje tako domov, se najprej zjokam, potem pa se vprašam:
“Kaj sem delala narobe pri vzgoji?
Ps
Si predstavljate …. limonina limonada?
Nisem vedela, da obstaja več vrst limonade.
Itak da ste pra***. Pravi moški žensko spoštuje, ne išče sexa drugje… sicer pa govoriš kako bo tvoja bodoča žena naravno lepa, da ne bi bil nikoli poročen z eno ki se maže kot kur**, veš kaj zarečenega kruha se največ poje. Nazadnje boš pa ravno tako dobil, ki bo čisto nasprotje kot iščeš, ker moški še vedno s taspodnjo glavo razmišljate
Itak da ste pra***. Pravi moški žensko spoštuje, ne išče sexa drugje… sicer pa govoriš kako bo tvoja bodoča žena naravno lepa, da ne bi bil nikoli poročen z eno ki se maže kot kur**, veš kaj zarečenega kruha se največ poje. Nazadnje boš pa ravno tako dobil, ki bo čisto nasprotje kot iščeš, ker moški še vedno s taspodnjo glavo razmišljate
[/quote]
Daj ga raje vprašaj, ker se je označil , da je “hud tip”; koliko čas pa on red špeglom dnevno preživi, da se “namejkapira in uštima za ven, za zvečer naširmer). :))))
Ne pozabi, da on en in isti “šnicl” uživa že vsaj nekje ene 15 let :)) Tprej to kar naštevaš, so zanj šniclčki z začimbani na nov žmah in izziv, ja…. 🙂
saj je pri veliko moških tako – in ženskah – po 10, 15ih, celo 20ih letih se tudi vizuelno zelo preminjamo v neki zvezi; pa vonj se spremeni, feromoni pri nekaterih izginejo – in ni več to privlačno.
In ja, moki med seksom znajo domiljijsko zelo na drge mislit, ne na tisto, na kateri so trenutno med akcijo, pa še co z njo že ene 10-15 let :)))))
V Bosni je več vrst zabitosti, potem pa obstaja še nekaj čemur se reče zaostalost.
Recimo če prideš v neko zaostalo vas bogu iza nogu, kjer je narod zatucan do daske in s sabo pripelješ plastik fantastik kurvo z gucci torbico (odvisno tudi od tega ali je vas krščanska ali muslimanska) se bo zgodilo sledeče, v krščanski vasi se bojo vsi zaklenili v svoje hiše, ker bojo mislili, da je vampirica, v muslimanski se bojo ravno tako zaklenili v svoje hiše misleč, da je đinica. Da bi jo kdo nategnil ni strahu. Ona je za njih z drugega planeta. :))
Če prideš v Bosni med glupe bosanđerose, e oni če platiti i jebati samo zato sto je to moderno,zato sto su oni to čuli i što su citali o Tome da se danas hebu takve žene , a najviše zato sto svi sportisti, političari i biznismeni jebu to čudo od žena, hebi ga, kad je njima dobro, dobro je i nama. :))
Imaš pa tudi inteligentne bosance, samo ko sem brala o tej srbski starleti Tanji in ko sem videla njeno sliko, razumem zatucane, ki se zaklepajo v hiše, tud jaz bi mislila, da ni s tega sveta. :))
[/quote]
Ti nisi Bosanka. Tolk zabite se nikoli ne izselijo.
verjemite ali ne.
stara 41 let nikoli mazala, ampak res nikoli. morda nekajkrat v življenju za maturo in ko sem bila na tv recimo 5x. no takrat je pasalo, ko so me mazali, kaj bolje pa nisem zgledala.
prav tako ne uporabljam NOBENE kreme od kar me je mami nehala mazati kot otroka 😉
moja [hashtag=toaletn]#toaletn[/hashtag] torbica” pasta za zobe, šampon, zajfa občasno roll on.
ostane mi neverjetno veliko časa, denarja in ZDRAVA KOŽA ,-)
lp
Jaz sem stara 32 in se redko naličim. Ko sem bila najstnica nisem šla niti v trgovino brez da bi se naličila. Z leti sem se pa začela ličiti vedno manj. Pri tridesetih sem se pa nehala ličiti tudi za v službo. Tudi lase sem si nehala barvati. Do sedaj sem preizkusila že vse odtenke rdeče, vijolične tudi črna sem že bila in pa zadnjih deset let blond. Imam pa naravno zelo lepe goste rjave lase in za enkrat še nič sivih. In v bistvu sem spoznala, naravna sploh ne zgledam slabo in se dobro počutim v svoji koži.
Pa da ne boste narobe razumeli, to da se ne ličim in ne barvam las ne pomeni, da se zanemarjam. Še vedno posvečam veliko nege svoji koži in uporabljam različne preparate za nego las. Ampak pač ličim se samo za posebne priložnosti, ko želim iztopati npr. Večerja s partnerjem ali kak žur s puncami, praznovanja itd…….
Tega kaj pa moški radi pogledajo ali želijo pa sploh ne komentirala, ker ima ena ženska lahko obraz kot “pitbul” ampak velike joške pa bo tip vseeno zijal v njo. Jaz mislim, da make up tu ne velja neke posebne vloge. Tako, da punce ne se sekirat, važno je da ste všeč same sebi in se dobro počutite. Vse ostalo pride pa samo od sebe in je odsev vaše samozavesti.
Lp
Kasni problemi ej adijo pamet
Najhujs je pa to k hocjo neki povprecni tipi met neke naravne lepotice a sami kr eni to zou negre skupi
Drugo kar sm js opazila je pa to da majo najlepso kozo tiste zenske ki so v vecini primerov cis povprecne pac clovek ko clovek k da bi vidu deklo iz enga sela npr pac normalen obraz in starejse in mlajse
Vse te fensi barbike majo ponavad velik grso kozo ampak to ne pomen da so one zdej kej grse zato obraz je obraz ne more obraz biti grd ce je koza malo slabsa koza je pac boga obraz je kakrsen je
Sama imam ze od nekdaj kozo ki je dalec od popolne velik mam flekov od stiskanja ampak se noben ni rekel da sm zato grda dejansko sem res lepa bejba sam pac hormoni delajo svoje in mam tezave
Nimam mozoljev ksn mozoljcek sem trr tja ampk od stiskanja ostanejo fleki
Te fleki itak zginejo scasoma saj meni tko da ni panike
Zgledam precej mlada vitka srednje temna in ne nism juzna
Fous sm vsem s prfektno kozo ampak svojega obraza nebi zamenjala za nic na svetu 🙂