Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style nalicene afne

nalicene afne

Fora je, da je danes mejkap že tako napredoval, da je si je mogoče povsem “korektirati” obraz vendar na način, da vse skupaj zgleda naravno. Vendar tudi ko tak “naravni look” dol spere se pokaže čisto druga oseba…catfishing next level haha…in tako moški, ki se na mejkap ne spoznate, sploh ne ločite med naravnim in umetno naravnim in na prvo žogo mislite, da ste zadeli jackpot haha… Je pa res, da obstajajo tudi punce, ki brez kakršnegakoli mejkapa zgledajo bolje kot z njim in je prav škoda da si vse to pacajo na obraz

Pa si poglejte tole:
https://www.youtube.com/watch?v=QgHXMl7uXS8

Tiste, ki se želijo mazati, ker se tako boljše počutijo, naj se pač mažejo. To ni problem od nobene druge osebe kot tistih, ki se zaradi takšnih ali drugačnih razlogov želijo vsak dan ličiti. V svojih 36 letih na tej Zemlji sem se naučila, da se je škoda ukvarjati z drugimi in kaj počnejo – enako velja za minimalne stvari kot je ličenje. Sama sem se v mladosti veliko ličila, sedaj uporabljam samo še serum za obrvi in trepalnice od lux factorja, in kremo za obraz od Nivee. Sama sebi sem všeč in to je vse kar je pomembno

Vedno sem bila mišljenja, da so ličila namenjena povdrajanju lepote, med tem ko si nekatere popolnoma spremenijo izgled. Ko sem bila še v srednji šoli in prvo leto na faksu sem se še ličila, sedaj pa uprabljam samo še lf serum za trepalnice in obrvi, imam celo rutino za nego obraza in raje skrbim za zdravje las in kože. Seveda skrbim tudi za modo in nosim stvari, ki vizualno sedejo na mojo postavo.

Mogoče sem v manjšini, ampak nikoli nisem marala občutka ličil na svojem obrazu. Imam potem občutek, da se izogibam dotikanju obraza/objemanja, itd. ker me skrbi, da si ga bom razmazala ali pa ga prenesla na koga drugega. Zato vedno podpiram rutine za nego obraza in po potrebi kakšna razvajanja pri kozmetičarkah, če se mi finančno znese tisti mesec. Najraje uporabljam kar od micelarno vodo, od afrodite tonik, in lux factor 4d kremo, zraven pa poskrbim še za pravilno prehrano in zadostno hidracijo.

New Report

Close