Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute naložba denarja

naložba denarja

Zanima me kako najbolje “obrniti” cca 10.000 EUR?

Hvala za odgovor

Za koliko časa in koliko si star?

Ogromno premalo podatkov za kakršenkoli odgovor.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

vseeno za koliko časa, ne maram pa raznih vzajemcev in borz.

lp

MEGA NE – kakšne podatke?

Iz odgovora sodeč si mlajši od 25 let torej ti predlagam 50% na borzo v blue chip, 20% v malo bolj tvegane sklade (npr. Kitajska, Indija, Brazilijia…) 30% v vezavo 1 leto +

@eh, pa če je rekel, da noče vzajemcev in borz…

Je pa res, da si ne predstavljam dobro obračanja izven tega. No,razen kakšen posel, ampak z 10.000€ in brez idej ne vem kakšno tajkunstvo ne bo izšlo, se mi zdi..

Torej ostane nogavica ali depozit pri banki.

Če bi vedel kaj hoče, verjetno ne bi spraševal :))

Če ne maraš borze daj v Forex(večja možnost da vse zgubiš ,ali pa veliko zaslužiš)

Največji riziko v življenju je če nikoli nič ne raskiraš

forex je pa cool, ja..pa kakšne dobre svetovalce vzem, recimo Lehman brothers iz Amerike-imajo par sto milijard premoženja pa ogromn dobiček..no, mel so ge še pred enim tednom

Odločiti se moraš, koliko časa hočeš oziroma lahko denar pogrešaš.
V primeru tvojega posta, da ne maraš borz in raznih vzajemcev, ti preostane le še vezava na banki ali nogavica, v primeru, da vežeš na banki in se hočeš rešiti davčne obveznosti, pazi da z obrestmi ne presežeš zakonsko določenega zneska.

(za vzajemce in borze pa menda vemo kako in kaj?!)

Daj ne ponujaj forexa nekomu, ki se šele uči!

kaj pa danes?
ajoj, pretekli donosi!

ce ne ves kam z denarjem pa ga daj meni jaz ga nekaj potrebujem pa mi ga nihce noce posodit kaki 2000 eur na 2 leti

hvala vsem za odgovore, torej ker sem bolj za “ziher” bo najbolje kar depozit. Kako pa je z obdavčenjem obresti – višina obresti za obdavčitev?
Forex je pa zanimiv, samo moraš očitno ogromno znanja imeti o tem poslovanju. Pa zdej kje taka kriza ne vem no če bi glih ta forex fural?

Mogoče poskusi na http://www.forex-nalozba.net/ ali kaj podobnega..

New Report

Close