Nameravajo podreti pol kampa JADRANKA Izola?

Slišim da se o tem govori že par let – odkar so zaprli kamp Vagabund v Ankaranu (v Jadranki je menda zdaj isti lastnik kot je bil v Vagabundu).
Letos so zvišali pavšal na 3k.
Da se namerava pol kampa podreti (pač pospraviti parcele) in da bo kamp postavil mobilne hišice … ali kdo kaj ve o tem? Menda se tudi zato zdaj prodaja cel kup prikolic…
Hvala lepa

Kaj ni jasno? Mobilno hišico si moraš kupiti (od koga ki jo ima že v kampu ali pa novo in jo pripelješ v kamp) – glede tega ti v kampu nimajo kej pomagat!
Najem parcele pa plačaš kampu, nobene filozofije, cene so glede na lego, če veš katero parcelo boš imela, vprašaj koliko je pavšal. Npr, za prvo vrsto v Jadranki je letos 3.500 evrov.
Nimamo mi kej spraševat to zate!!

Kaj ni jasno? Mobilno hišico si moraš kupiti (od koga ki jo ima že v kampu ali pa novo in jo pripelješ v kamp) – glede tega ti v kampu nimajo kej pomagat!
Najem parcele pa plačaš kampu, nobene filozofije, cene so glede na lego, če veš katero parcelo boš imela, vprašaj koliko je pavšal. Npr, za prvo vrsto v Jadranki je letos 3.500 evrov.
Nimamo mi kej spraševat to zate!!
[/quote]
V kampu nima NOBEDEN mobilne hiške, ker bodo (če bodo) v prihodnosti, tako da je nimaš kaj kupiti od nikogar, ker TAM ŠE NE OBSTAJAJO. Tudi sam si je ne boš mogel pripeljat v kamp, ker to sigurno ne bo možno!! Hiške bodo postavili v kamp in od njih jih boš lahko kupil in od nikogar drugega.
Kdo sprašuje po sedanjih pogojih oz. sedanji višini pavšala to vemo koliko je.
Zanima je koliko bo pavšal takrat, KO BODO (če) postavljene hiške.
Kaj kokodakaš v tri krasne, ko sploh ne veš v čem je poanta… Verjemi, da tebi ni treba spraševat ničesar, ker sploh ne veš o čem se gre. Samo vmešavaš se brez veze.
Ker je ravno tema o tem kampu, sem pač mislila, da bi kdo, ki kaj več ve, o tej zadevi kaj povedal in to sigurno NISI TI!!

Ojej, pa še ladjedelnica. In če upoštevaš, da za ta denar dobiš le prostor, ni hrane, niti lastnih sanitarij, kopalnice, vse moraš urejati sam, trogat sabo od kuhinjskih krp do rjuh. Meni bi bil tak dopust mučenje, ne pa oddih. Ne vem, kako bo naprej, a za ta denar si imel še ne dolgo nazaj lahko lep dopust z letalskim prevozom in hotelskim udobjem kje v Sredozemlju in tudi v eksotiki, kjer lahko marsikaj vidiš in doživiš. Tu pa daš 3,5k, da poslušaš hrup, gledaš ladjedelniške doke in žerjave, se drenjaš v štacuni, cmariš golaž v prikolici, v primeru dežja moraš z marelo ven na WC in prideš nazaj blaten.

V kampu nima NOBEDEN mobilne hiške, ker bodo (če bodo) v prihodnosti, tako da je nimaš kaj kupiti od nikogar, ker TAM ŠE NE OBSTAJAJO. Tudi sam si je ne boš mogel pripeljat v kamp, ker to sigurno ne bo možno!! Hiške bodo postavili v kamp in od njih jih boš lahko kupil in od nikogar drugega.
Kdo sprašuje po sedanjih pogojih oz. sedanji višini pavšala to vemo koliko je.
Zanima je koliko bo pavšal takrat, KO BODO (če) postavljene hiške.
Kaj kokodakaš v tri krasne, ko sploh ne veš v čem je poanta… Verjemi, da tebi ni treba spraševat ničesar, ker sploh ne veš o čem se gre. Samo vmešavaš se brez veze.
Ker je ravno tema o tem kampu, sem pač mislila, da bi kdo, ki kaj več ve, o tej zadevi kaj povedal in to sigurno NISI TI!!
[/quote]
Fak, dj hitr vzem tablete.
Mobilno hišico si moraš kupiti ČE JO HOČEŠ IMETI. JASNO?
V Jadranki pa se GOVORI O TEM da naj bi podrli / izpraznili del kampa in da NAJ BI gor postavili mobilne hišice.
ČE TO BO, bo uprava hišice verjetno ODDAJALA V NAJEM. Kaj ti serješ in iščeš pomoč v vezi nakupa ? Kupi si jo? V Jadranki JIH ŠE NI, tudi če bodo, jih verjetno ne bodo imeli za PRODAT!
Zdej jasno? Ne moremo ti mi nič pomagat in klicarit v Jadranko….hahaha

Fak, dj hitr vzem tablete.
Mobilno hišico si moraš kupiti ČE JO HOČEŠ IMETI. JASNO?
V Jadranki pa se GOVORI O TEM da naj bi podrli / izpraznili del kampa in da NAJ BI gor postavili mobilne hišice.
ČE TO BO, bo uprava hišice verjetno ODDAJALA V NAJEM. Kaj ti serješ in iščeš pomoč v vezi nakupa ? Kupi si jo? V Jadranki JIH ŠE NI, tudi če bodo, jih verjetno ne bodo imeli za PRODAT!
Zdej jasno? Ne moremo ti mi nič pomagat in klicarit v Jadranko….hahaha
[/quote]
Aja šele zdalje mi je jasno, da si umsko omejena… lepo si čajčka skuhaj (saj znaš, a ne?), vzemi tabletko pa počivat…