Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Namesto deodoranta….

Namesto deodoranta….

Punce, pa zakaj kupujete deodorante, ker sploh ne ucinkujejo? Jaz uporabljam kristal in sem zelo zadovoljna. Je brez vonja (tako lahko uporabljam parfum), se potim (kar je zdravo za telo), vendar ne smrdim cel dan. Pa se dosti casa drzi (pol leta).
Jaz sem imela obdobje, ko sem se nekaj matrala z deodoranti, pa so prikrili vonj za 3-4 ure, pol pa konc… Kristal me se nikoli ni pustil na cedilu!
Kaj pa ve mislite? Ga sploh poznate?

Poznam, poznam. Ne drži pa, da deodorant zdrži samo tri ure.Kakor kateri.Vichy absolutno zdrži cel dan, tako da…, ampak to ne pomeni, da imam kaj proti kristalom.Pri današnji ponudbi na tržišču lahko vsak najde zase kaj, kar mu ustreza.

katero firmo pa uporabljaš?

tudi meni pomaga vichy.ampak zanimivo, da mi v stiku ni dovolj močan.najboljši mi je v spreju!sem preizkusla že tri vrste deo stick, nazadnje sem si kupila v spreju in mi je veliko boljši!ta mi res vzdrži skoraj ves dan!
za kristal pa sem tudi že slišala in tudi veliko jih govori, da vzdrži dalj časa – imam pa vprašanje – je res da ta kristal vzdrži ves dan! ima sploh kakšen vonj?

ne, nima vonja, jaz sem mela ene 2 različna, res zelo učinkovito!!!Samo, niso pa vsi dobri- balea vem, da ni!Jaz ne vem točno, katere sem imela, saj mi jih je mat prinesla, tako da nisem sama kupovala!

ŠE skromno menje moškega: deo kristal piše na mojem, proizvajalca se ta hip ne spomnim. Stane cca 1300 sit. Je brez vonja in nevtralizira neprijeten vonj. Vedno ga uporabljam v kombinaciji z deodorantom, se pravi: se umiješ, zmočis stick pod vodo, vtreš in potem lahko uporabiš še deodorant.

Dodajam vprašanje: Kateri moški dedorant vam najbolj diši v teh poletnih dneh?

LP

jaz se na moške čisto nič ne spoznam!
Glavno da ne smrdi-moščki!
To mi je všeč, da tudi vi skrbite za take stvari, seveda v mejah normalnega! Čao

Jaz uporabljam Deo kristal za njo in njega, proizvajalec Bekra Gmbh Avstrija, izdelan pa je na Tajskem. Kupila sem ga v Dm-ju. Je zakon.

Meni OldSpice:)

Tud js se glih na moške ne spoznam tako po imenu… pa ti oz. vi fantje, kater pa vam najbolj diši v teh poletnih dneh-ženski?

LP, Anita

Se strinjam z mnenjem,da daje najboljše rezultate Vichy in sicer krema Traitment Deodorant.Toplo priporočam!
Odgovor Aniti:bi moral povonjat,na vsaki ženski diši enak deodorant malo drugače…

hvala Alešu za odgovor!! potem pa prvemu fantu, ki pride mino rečem… naj povonja kater najbolje diši NA MENI :))

LP, Anita

Bravo,prava odločitev-edina realna ,pa še rezultate ti lahko da…

Tudi sama imam doma več vrst kristalov in ogromno vrst deodorantov. Vendar sama kljub vsemu bolj zaupam deodorantu. So seveda tudi taki, ki res držijo 24 ur!

Moški deodorant: Old spice, City man, Givenchy, Harley Davidson, Unisex,… Meni moški deodoranti veliko bolj dišijo kot ženski – ob nekaterih se kar stopim;))))

Kako pa KRISTAL deluje? to se kupi v DM-u?

LP, Anita

Po tusiranju ga zmocis z mrzlo vodo in podrgnes po pazduhi. Tako ti omogoca celodnevno zascito. Poleg tega je dober za zdravljenje mozoljavosti in zaustavljanja krvi (npr. ce se urezes). Paziti moras, da pocakas, da se kristal posusi in ga ne zapres mokrega, ker se baje nekaj unici, paziti moras, da ne pade na tla, ker je drobljiv. Jaz pocakam se, da se na meni posusi, da se ne obrise v moderc in majico.

HVALA ! !

Pa pušča kake bele madeže na oblačilih kot nekateri deodoranti?

Maja, ne, preverjeno.

Ne, ker se posusi na kozi.

New Report

Close