Namesto deodoranta….
Punce, pa zakaj kupujete deodorante, ker sploh ne ucinkujejo? Jaz uporabljam kristal in sem zelo zadovoljna. Je brez vonja (tako lahko uporabljam parfum), se potim (kar je zdravo za telo), vendar ne smrdim cel dan. Pa se dosti casa drzi (pol leta).
Jaz sem imela obdobje, ko sem se nekaj matrala z deodoranti, pa so prikrili vonj za 3-4 ure, pol pa konc… Kristal me se nikoli ni pustil na cedilu!
Kaj pa ve mislite? Ga sploh poznate?
tudi meni pomaga vichy.ampak zanimivo, da mi v stiku ni dovolj močan.najboljši mi je v spreju!sem preizkusla že tri vrste deo stick, nazadnje sem si kupila v spreju in mi je veliko boljši!ta mi res vzdrži skoraj ves dan!
za kristal pa sem tudi že slišala in tudi veliko jih govori, da vzdrži dalj časa – imam pa vprašanje – je res da ta kristal vzdrži ves dan! ima sploh kakšen vonj?
ŠE skromno menje moškega: deo kristal piše na mojem, proizvajalca se ta hip ne spomnim. Stane cca 1300 sit. Je brez vonja in nevtralizira neprijeten vonj. Vedno ga uporabljam v kombinaciji z deodorantom, se pravi: se umiješ, zmočis stick pod vodo, vtreš in potem lahko uporabiš še deodorant.
Dodajam vprašanje: Kateri moški dedorant vam najbolj diši v teh poletnih dneh?
LP
Tudi sama imam doma več vrst kristalov in ogromno vrst deodorantov. Vendar sama kljub vsemu bolj zaupam deodorantu. So seveda tudi taki, ki res držijo 24 ur!
Moški deodorant: Old spice, City man, Givenchy, Harley Davidson, Unisex,… Meni moški deodoranti veliko bolj dišijo kot ženski – ob nekaterih se kar stopim;))))
Po tusiranju ga zmocis z mrzlo vodo in podrgnes po pazduhi. Tako ti omogoca celodnevno zascito. Poleg tega je dober za zdravljenje mozoljavosti in zaustavljanja krvi (npr. ce se urezes). Paziti moras, da pocakas, da se kristal posusi in ga ne zapres mokrega, ker se baje nekaj unici, paziti moras, da ne pade na tla, ker je drobljiv. Jaz pocakam se, da se na meni posusi, da se ne obrise v moderc in majico.