Namizni žari – izkušnje
Sem precej preiskala slovensko in EU tržišče in prewebala glede ocen in izkušenj kupcev, pa smo se odločili in kupili LotusGril- je sicer na pravo oglje-ne smejo biti pa briketi, samo rezultat je pa fenomenalen. Nobena grill kontaktna namizna plošča ali drug namizni grill na pravo oglje ne da tako hitrih rezultatov in dobrega okusa brez in ne prepeče ravno prav mesa tako, kot ta gril. Imamo ga pa eno leto,pa nonstop laufa, kjerkoli.
Ne klamfaj neumnosti, lotus gril je pizdica od žara uničljiva na hitro kot vsaka stvar itz top shopa-v bistvo še podobno ni žaru. Če človek hoče klasičen okus žara potem je tudi klasičen žar, drugače se pa kot vidim namizni kar dobro obnesejo tako plinski, kot električni, s tem da vidim, da imajo ljudje ponavadi malo večje.
Avtorica pa naj kitajsko stvar lepo nese nazaj, če ni za nobeno rabo.
Ne bi smelo bit tako s pečenjem kot praviš, če je namenjen temu. Nekako se mi pa 1500 w zdi malo, imam gorenjev 1800w, ki ima spiralo z obeh strani, torej obojestranski opekač in ima možnost , da se da narazen in uporabi kot klasičen električen žar. Pa ti povem, da je skoraj misija nemogoče spečt kaj pametnega na tak način. Medtem, ko ljudje kupujejo cenejše žare no name električne v merkurju, pa so zadovoljni.
Ne bi smelo bit tako s pečenjem kot praviš, če je namenjen temu. Nekako se mi pa 1500 w zdi malo, imam gorenjev 1800w, ki ima spiralo z obeh strani, torej obojestranski opekač in ima možnost , da se da narazen in uporabi kot klasičen električen žar. Pa ti povem, da je skoraj misija nemogoče spečt kaj pametnega na tak način. Medtem, ko ljudje kupujejo cenejše žare no name električne v merkurju, pa so zadovoljni.[/quote]
Ja, namenjen je pečenju mesa. Ampak je obup. Malce popeče pa se ohladi pa spet malce popeče in se spet hladi. REcmo 2 min greje, 5min ne greje in tako naprej. Vmes, ko ne greje, se meso skoraj shladi.
Žal pa nimam papirjev, ker sem ga dobila za darilo. Ampak očitno je to normalno delovanje za ta model :(.
Ne bi smelo bit tako s pečenjem kot praviš, če je namenjen temu. Nekako se mi pa 1500 w zdi malo, imam gorenjev 1800w, ki ima spiralo z obeh strani, torej obojestranski opekač in ima možnost , da se da narazen in uporabi kot klasičen električen žar. Pa ti povem, da je skoraj misija nemogoče spečt kaj pametnega na tak način. Medtem, ko ljudje kupujejo cenejše žare no name električne v merkurju, pa so zadovoljni.[/quote]
Ja, namenjen je pečenju mesa. Ampak je obup. Malce popeče pa se ohladi pa spet malce popeče in se spet hladi. REcmo 2 min greje, 5min ne greje in tako naprej. Vmes, ko ne greje, se meso skoraj shladi.
Žal pa nimam papirjev, ker sem ga dobila za darilo. Ampak očitno je to normalno delovanje za ta model :(.[/quote]
Vem, ker termostat izklaplja, če greš z njim ven in da je še malo vetra, sploh ne boš nič spekla. Zakaj tako, ne vem, očitno zanjo naši razvijalci tovrstne opreme v gorenju bit ekstra pametni. Probaj rečt tistemu, ki ti je dal darilo,kaj češ s stvarjo, ki ni uporabna.
Ne klamfaj neumnosti, lotus gril je pizdica od žara uničljiva na hitro kot vsaka stvar itz top shopa-v bistvo še podobno ni žaru. Če človek hoče klasičen okus žara potem je tudi klasičen žar, drugače se pa kot vidim namizni kar dobro obnesejo tako plinski, kot električni, s tem da vidim, da imajo ljudje ponavadi malo večje.
Avtorica pa naj kitajsko stvar lepo nese nazaj, če ni za nobeno rabo.[/quote]
Ma dej no dej – kaj te muči da pizdakaš čez nekaj, kar tebi ni po godu, drugim pa odlično dela ?
Ne vem, kaj si ti ali kdo drug delal z njim, da ste ga uničili – mi grilamo z njim 4x tedensko že več kot eno leto pa dela ko šus. Očitno maš smolo, da vse kar v roke primeš, crkne….