nana…na?
Pa nimaš nikakršne možnosti za kabelsko oz. pavšalno ceno? Te pride neprimerno ceneje… (samo za kratek vmesni komentar – saj tako ne vem, če morda živiš v kakšni luknji 😉 )
Miši!
Zdaj se bom razpisal. zapomni si! Enkrat in za vedno1!!In ostali tudi!!!!!
Najcenejše je življenje v mestu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V kapitalizmu je najceneje živeti v mestu!!!!Mi na vasi pa plačujemo gor vse neumnostiraznih šmrkastih povzpetnih kradljivih mulastih razbojnikov!
Ko moram za plastenko Radenske plačati 50 tolarjev več,kot nekdo v mestu….mi vse postavi na dno!!!!!!!
In tu se konča ekonomija!
Zatežil sem!Pa z namenom!
🙁
No, no, no… To pa ni bil moj namen…
Malo v tolažbo: tudi v mestu ni življenje tako lepo, kot bi si mislil… Ja, trgovine so blizu (cenejši veliki centri), boljše cestne povezave (no, ne bi ravno o gnečah ali parkirnih prostorih), kabelska (joj, poglavje zase – so mi skrajšali življenje za nekaj let)… Samo: miru pa tu ni. Če hočeš malo počitka, moraš računati na to, da se ti bo nekdo pred oknom na ves glas drl. Otroke jaz že ne bom kar mirne duše na ulico spuščala (igranje na ulici bolj ali manj odpade) – preveč prometa, prevelika verjetnost, da jim kdo kaj naredi… Ko odpreš okno, lahko globoko vdihneš: prašen smog. In še in še in še… Da pa o razlikah med mesti (kam denar dejansko leti) niti ne začnem… Tako, pa sem se tudi jaz malo razpisala. Enkrat za vselej! Pika.
No, še toliko o cenah… Kupi ti hišo ali stanovanje v mestu – hmmm…
Sicer pa to ni bilo zajeb…, ampak (kot pravim nobenega ne poznam ali vem od je, kaj je…) zgolj vprašanje. V slabo voljo so me pa danes tako že drugi uspeli spravit… Ni nam lahko.
Da, da, se mi zdelo nekaj s cenami narobe…. Pa saj ima vse svoje dobre in slabe strani. Samo slabih strani tistega, kar nimamo, nekako nikoli ne vidimo…