Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nana…na?

nana…na?

no ja, pa sem si ga vseeno zamenjala…zdaj pa to več ne bom počela. itak vas ne bo to kaj dosti ganilo.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Pozdrav v BK,pa Tomota mi lepo pozdravi….ga zelo cenim!

katerga tomota?

Tomota?Iz Črnomlja!

jih je več, katerega misliš?

Z Zadružne!
😉

tistega ki vozi rešilca?

Ne vem več!Ko sva se zadnjič videla,je bilo leto 1985!
Lahko je tudi veterinar?

pol vem pa isto kot ti…

ti si pa veliko na internetu..kaj pa drugače počneš?

grem… so se začeli prijatelji…
…želim ti prijetno noč

Se sončim..silom razmer!Tekmujem s Sončkom,kdo od naju bo bolj rjav konec poletja,skrbim za prehrano žene in dveh otrok…poskrbim za to,da žena dobi tisto,ko ima pač “slab” dan (;-)),in v glavnem držim ta forum pokonci….in praznim svojo denarnico s tem …:-(

Glede na to, da maš ISDN…Kolko ponucaš? 20,30kSIT???

Tam nekje!
:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Pa nimaš nikakršne možnosti za kabelsko oz. pavšalno ceno? Te pride neprimerno ceneje… (samo za kratek vmesni komentar – saj tako ne vem, če morda živiš v kakšni luknji 😉 )

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Še dobro, da majo telefon tm gor….Zadnjič mi moj mobi tm gor ni delal….hihih

Miši!
Zdaj se bom razpisal. zapomni si! Enkrat in za vedno1!!In ostali tudi!!!!!
Najcenejše je življenje v mestu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V kapitalizmu je najceneje živeti v mestu!!!!Mi na vasi pa plačujemo gor vse neumnostiraznih šmrkastih povzpetnih kradljivih mulastih razbojnikov!
Ko moram za plastenko Radenske plačati 50 tolarjev več,kot nekdo v mestu….mi vse postavi na dno!!!!!!!
In tu se konča ekonomija!
Zatežil sem!Pa z namenom!
🙁

No, no, no… To pa ni bil moj namen…

Malo v tolažbo: tudi v mestu ni življenje tako lepo, kot bi si mislil… Ja, trgovine so blizu (cenejši veliki centri), boljše cestne povezave (no, ne bi ravno o gnečah ali parkirnih prostorih), kabelska (joj, poglavje zase – so mi skrajšali življenje za nekaj let)… Samo: miru pa tu ni. Če hočeš malo počitka, moraš računati na to, da se ti bo nekdo pred oknom na ves glas drl. Otroke jaz že ne bom kar mirne duše na ulico spuščala (igranje na ulici bolj ali manj odpade) – preveč prometa, prevelika verjetnost, da jim kdo kaj naredi… Ko odpreš okno, lahko globoko vdihneš: prašen smog. In še in še in še… Da pa o razlikah med mesti (kam denar dejansko leti) niti ne začnem… Tako, pa sem se tudi jaz malo razpisala. Enkrat za vselej! Pika.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Res…Prou maš…Ti dajem prou…

To je pa samo zato, ker Radenske ne plačuješ po ceni, ki jo kupuje Sp.

No, še toliko o cenah… Kupi ti hišo ali stanovanje v mestu – hmmm…

Sicer pa to ni bilo zajeb…, ampak (kot pravim nobenega ne poznam ali vem od je, kaj je…) zgolj vprašanje. V slabo voljo so me pa danes tako že drugi uspeli spravit… Ni nam lahko.

Oba sva iz Velike Primorske…. Morš imet že prou voljo, da jo prevoziš celo v enem dnevu…

Da, da, se mi zdelo nekaj s cenami narobe…. Pa saj ima vse svoje dobre in slabe strani. Samo slabih strani tistega, kar nimamo, nekako nikoli ne vidimo…

Samo so pa lepi vaši kraji (samo bog ne daj burje: brrr)… No, tudi naši niso švoh 🙂

Pa lahko noč vsem, ki še ostajate… Kidam jaz pod odejo.

Burje… Če je nebi meli, bi bli pol zime v megli in oblakih…Tko, da nam je kar OK tudi z burjo…Kraji…No kraji kot kraji….sm vidu tudi kej boljšega…

New Report

Close