Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style nanašanje pudra

nanašanje pudra

forumovke, prosim za nasvet!

Praviloma naj bi se ma obraz najprej nanesla krema, se malo počakalo, nato puder. Jaz pa delam tako, da kremo in puder skupaj zmešam na roki in nato nanesem na obraz. Se mi zdi da se lepše razmaže. Če namreč dam najprej kremo in nato puder, se mi zdi da porabim ogromno pudra in da ne razmažem tako lepo, kot če je vse skupaj zmešano na dlano. Prosim za vaše mnenje.

Tudi jaz včasihko nimam časa naredim tako. Poleti ne uporabljam pudra ampak samo barvano kremo od Nivee, in je super. Ko začne polt bledeti zmešam isto kremo in malo pudra. Je bolj naravno. Pozimi pa uporabljam najprej navadno belo kremo in čez par minut nanesem na obraz še puder. Če mi je puder premočen ga vedno razredčim s tako kremo. Zgleda bolj naravno. Mislim, da ni to nič hudega. Upam, da se bo še katera oglasila in povedala svoje mnenje, še posebno kakšna , ki se s tem bolj pozna.

Sama ne mešam kreme in pudra. Najprej kremo in potem puder – če se ti zdi, da se ne razmaže lepo, uporabljaj tiste gobice za nanašanje pudra. Samo: če je krema, ne vem kako to, da se ti ne razmaže tako lepo, če je pa krema sama po sebi bolj mastna kot puder in je vse bolj tekoče ter tako porabiš manj pudra. Čez daš pa še puder v kamnu ali prahu pa je.

New Report

Close