Nancy, trgovina Naklo
Zivjo, tiste, ki kdaj hodite tam naokrog. A imajo v njihovi trgovini v Naklem kaksno akcijo, recimo znizanja kopalk prejsnjih sezon ali kaj podobnega? Rabim ene kopalke, pa so mi njihove res top, ampak ultra drage.
Kako ste sicer zadovoljne s temi kopalkami? Jaz sem imela ene njihove celo vecnost. Pa so hlacke se vedno kot nove, modrcek pa je postal trd kot kamen in se je kar zlomil!? Amapk dobro, nosila sem jih res ogromno.
Kje imajo sicer v Lj veliko izbire teh kopalk, razen v emporiumu? Na rudniku sem gledala vceraj, pa imajo samo par “mamastih” modelov
Sem kupila leta 2000 kopalke Nancy takrat sem bila 17 letna frklja in se spomnim da so stale 12.000 bivših SIT-ov kar je bilo takrat zame veliko deanrja in sem pridno varčevala za njih. Potem na poletje sem jih pa kupila bile so pa take klasične trikotni zgornji del bikini in na trakce spodnji del hlačke take tigraste pa notri v modrčku je bila še tanka podlagica. Skratka te moje prve bikinke na trakce sem oboževala takrat:) Nosila sem jih zelo veliko vsako poletje, cirka 2 leti nazaj sem jih pa morala v smeti dati, ker so bile že tako obšlesane od sonca in vsega. Samo so pa zdržave cirka 10 let s tem da sem jih zelo veliko nosila. Od takrat dalje pa nisem kupovala pri njej, bi pa zopet kupila kakšne podobne ker ima očitno dobro kvaliteto no vsaj takrat davnega leta 2000 je bilo tako.
Jaz pa sem z njihovimi kopalkami zelo zadovoljna.
Sicer ne vem, kako je z njihovo trgovino v Naklem, jih kupujem drugod, a vedno le njihove modele, ker so mi všeč in mi lepo poudarijo postavo.
Mislim, da imam njihovih kopalk trenutno pet, ene so mi lani odslužile, in dve oblekci. Vse je še vedno zelooo lepo, nosim pa jih lahko po več let. Res pa je, da jih precej čuvam, z njimi ne posedam vsepovsod (npr. po ostrih robovih bazenov), pa tudi za v mivko oblečem kakšne druge. Zvečer po kopanju jih vedno splahnem pod tekočo vodo in posušim.
Pred dvema letoma se mi je zgodilo, da je polnilo v modrcu nekako razpadlo. Poklicala sem v tovarno, jim modrc poslala nazaj in v nekaj dnevih sem dobila novega…
https://www.facebook.com/pages/Nancy-kopalke-Nancy-beachwear/289998134405879?fref=ts
všečkaj in poglej ker imajo tednske akcije dobiš kopalke že za 24€