Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek napa Faber

napa Faber

Torej, prebrala sem kar nekaj vasih postov na temo map. Vecinoma najbolj pohvalite nape Faber. Ogledala sem si jih na spletnih straneh in modelov je ta mali bataljon in cene se gibljejo vse od 80,00 do 1900,00 evrov. Ali so vse njihove nape odlicne ali zagovarjate le dolocene modele?
Hvala

Ta model, ki ga imamo mi, je super. Za druge pa ne vem. Točno kateri je pa ne vem, bi morala pogledati na račun. Je pa velika, pravokotne oblike, ob straneh ima kot nekakšno belo pleksi steklo. Stala je pa nekaj manj kot 1000 evrov.
lp

Tudi jaz gledam nape Faber. Mi je pa zelo všeč model Mirror. A jo kdo ima? Kako ste zadovoljni? Cena je kar visoka, je pa lepa:)

Minimalni pretok mora bit vsaj 500 l….

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Jaz imam napo Mirror, v črni barvi. Zelo zadovoljna z njo. Poleg tega, da je zelo lepa je tudi zelo kvalitetna. Kar je najbolj pomembno je to, da je močna. Nobenih solz po ploščicah ali po steklenih oblogah na steni. Tudi zelo lepo in preprosto se čisti. Skratka, extra napa. Vredna svojega denarja.

New Report

Close