Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Napačen forum

Napačen forum

Hmm malce sem zalutal v neprave vode in pisal neprava sporočila.
Najbrž je bilo preveč ognjene vode čez vikend v trebuhu zajca.

Se najgloblje oproščam za izpade.

Moral bi pa odgovarjati nicku Lunica, am, vse sem pobrkljal.

Sedaj pa bežim stran, da me ne bo volk dubu in me bo zopet tepel ko vola!

dio!

Nimam podpisa, ker sem zajec.

Evo volk je kle..le cak se ko te dobim u svoje kremplje..le cak..te bom tko..ti ze ves kaj;))..zajec uzivaj..lump si pa tko al tko..tko da ves…haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ne seri…..ni mogoče da si forum sfalil…..poglej kake pupe mamo tukile……ena bolj ****..ops…kot druga….daj pri nazaj, nam boš MOŠKIM pomagal, da jih bomo lepo položili……hihiih

leta letijo - iščem stevardeso.....

ti pa pust mojga zajčija na miru……saj veš da bo takoj zastrigel z ušeski in nam ušel………………………..ZATO, STARA, DAJ MIR!!!!!!!!!!!!!

Ta zajc je tko moj..kr prevec..ti je to jasno..zato je sedaj spet usu..ker me ma itak vsak dan ob seb…in ga tukaj res ne rabm..tko…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

curc je tvoj…..čaki da ga midva s sprevržkom v uk vzameva…hehehehheheheh

no pa dajta..ajde da vidim;))

Dobrodošel med norimi!
Jaz sem Sp….ta najbolj ubrisan tu…..če rabiš kak nasvet,ki je ziher čist kontra tistemu,kar bi moral nardit…kar vpraši!

In če te tepe…kar mailaj…prideva s topničarjem Razotom red nardit!
Te putke pa ja ne bodo nas v glavo!
😉

New Report

Close