Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Napačna izbira partnerja

Napačna izbira partnerja

Ali kdaj obžalujete svojo odločitev glede izbire partnerja, starša svojih otrok. Kaj vas po dolgih letih življenja z partnerjem najbolj moti?Kaj bi spremenili, če bi imeli možnost zavrteti čas nazaj?

Odgovor na objavo uporabnika
Obžalovanje, 03.11.2024 ob 08:47

Ali kdaj obžalujete svojo odločitev glede izbire partnerja, starša svojih otrok. Kaj vas po dolgih letih življenja z partnerjem najbolj moti?Kaj bi spremenili, če bi imeli možnost zavrteti čas nazaj?

Nikoli. Vse je točno tako kot mora bit. Upam, da je tudi on vsaj pol srečen z mano kot sem jaz z njim.

Ne obzalujem svoje odlocitve, si pa zelim da bi bilo kaj drugace.

Dokler se ljubita, je meja le neskončnost in lahko skupaj izboljšata karkoli.
Ko ljubezen ugasne, pa je vsak trud le kratkočasno izboljšanje, če sploh.

Obžalujem vsak dan že 10+ let. Slabše partnerke si ne bi mogel izbrati. Slabo kuha, slabo pospravlja, sexa praktično ni več, brezposelna, za otroke poskrbi, to je pa tudi vse. Če bi lahko vrnil čas nazaj, ne bi nikoli odgovoril na njen sms in bi se raje ustrelil v koleno

Anonimno424, 03.11.2024 ob 09:26

Obžalujem vsak dan že 10+ let. Slabše partnerke si ne bi mogel izbrati. Slabo kuha, slabo pospravlja, sexa praktično ni več, brezposelna, za otroke poskrbi, to je pa tudi vse. Če bi lahko vrnil čas nazaj, ne bi nikoli odgovoril na njen sms in bi se raje ustrelil v koleno

Bumbar, prej bi vedel, s kom se gres udinjat. Zdaj pa zri vsa govna, ki si si jih prinesel. Pa dober tek.

Kako pa ti prispevas? Kuhas kdaj, kaj pospravis, skrbis za otroke, jo sploh znas zadovoljiti v sexu? Kdaj ji je nazadnje prislo s tabo?

Vsi, ki obžalujete, ali se zavedate, da obstaja reč, ki se ji pravi ločitev/razhod? Niste prilepljeni na nikogar. Za otroke pa le skrbite. Niso si sami izbrali staršev, so pa odvisni od vas.

Moti me točno tisto kar me je motilo že na začetku veze, ko še niti nisva bila poročena, ampak takrat sem si rekla- s tem lahko živim in živim že 30 let. Skozi leta je dodal še nekaj novih motečih elementov ampak prepričana sem, da obratno velja isto. Voziva skozi življenje, večkrat  imava “karambol in plačujeva kazni”, ni nama dolgčas.

Vsak dan mi je žal za mojo odločitev. Slabša skoraj ne bi Mogla biti

Nikakor ne, je moja najboljša odločitev ali kako naj se izrazim, sem zadela najvišjo nagrado življenja.

Sem kar zadovoljna. Vse je brez pretresov, trdno, nikoli nobenih dram. Lahko bi imela več skupnih interesov in da bi bil manj siten, a je tudi tako čisto v redu.

Da, obžalujem. Po ločitvi sem se otroku opravičila za slabo izbiro očeta.

Ne nikdar , bolje ne bi mogel izbrati, 3 otroci, 2 hiši 1 podjetje.

Midva sva skupaj 25 let.  skupaj sva močen par, drug drugega podpirava , nikoli se nisva žrla, tudi če sva se skregala, je bilo to na kratko. Čist iskreno sem z njim zadovoljna, mislim da sem našla pravega pravega zase, človeka s katerim lahko shajam. Ni idealen , ampak tiste malenkosti ki me  motijo, niso tako velike, da bi me zacele močno motiti in bi resno ovirale najino skupno življenje. . Večina glavnih stvari mi je pri njemu všeč, predvsem je moški za eno žensko, ne hodi ven s prijatelji zvecer, da bi bežal od doma, ko greva ven, greva skupaj,  imava veliko skupnih tem za pogovor, je zelo odgovoren (že preveč) , pošten in  stabilen, varčen, zelo deloven, zna veliko sam narediti okoli hiše , je zelo skrben, dober oče. Minus : ni romantičen , velike besede mu nikakor ne grejo,  ego, v smislu težko prenese kritiko, ampak ko obrnem situacijo pa zna vseeno biti objektiven da prizna da kaj tudi  nima prav

Obžalujem po eni strani, po drugi pa težko rečem, ker imam njegovo čudovito hčerko. Seveda bi bila najsrečnejša, če ne bi dajala čez ločitve in bi celo življenje ostala z enim moškim.

Vse je ok, sam fukat noče več… Pa se znajdeš po svoje…

zelo mali je procent ljudi, ki si izbere pravega partnerja. To je kot loto listek.

NApacnega sem izbrala,dolgo upala,da bo bolje,pa je vedno slabše,se ločujeva

Če bi še enkrat imela 21 let, ne bi nikoli, ampak res nikoli pristala na življenje v bajti njegovih staršev. Ker je vsak dan poln prilagajanja… Da ni samo kreg dan na dan.

Jap, 03.11.2024 ob 19:04

Da, obžalujem. Po ločitvi sem se otroku opravičila za slabo izbiro očeta.

Začni se rajši pripravljati na to, kako boš otroku pojasnila svoj toksični odnos.

Ločitev verjetno ni nikoli lahka, za mano je zelo težka. Ampak nikoli težave med (bivšima) zakoncema ne smejo biti domena ali breme otrok!

Spet ena budalaština. NAPAČNA IZBIRA PARTNERJA. Kot da ste imeli na izbiro. Imeli ste na izbiro samo: ta ali pa nobeden. Še tega ste komaj komaj dobili. Kje vi sanjate o kakšni izbiri.

Bravo.

Vsak dan. Iz istega razloga nikoli pomagal, sex redek, za otroka nikoli skrbel. Najhuje je ko ti vse drugo več kot otrok. Zato je tudi bivši. Tako da ja spremenila bi oceta svojega otroka. Takoj.

nam moškim je zanimivo videti ženske, ki smo jih v mladosti osvajali, nas niso izbrale, potem pa vidiš skozi desetletja kakšne partnerje ima, brez keša, ne skrbijo za družino, niti za otroka, popivajo, cele dneve jih ni doma, po možnosti jih tepejo, razne drame redno. Mi pa vsi 20 let+ poročeni, pa vse osnovne stvari poštimane, te ženske iz mladosti lahko samo sanjajo tak lajf.

Sicer pa moja žena je kar uredu, edino standard seksa vedno manj, skoraj nič. Po moje bi rekel da je popolna, če bi kej bla bolj za seks, čeprav ima še par drugič manjših felerjev, ki niso moteči.

New Report

Close