Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek napake

napake

Ja pol si pa prav naredil. Te je večkrat prevarala. S hladilnikom, hrano in mercatorjem. Dobr tiča bi je še odpustil, sam ta omenjen trinity je pa nesprejemljiv. Ti se nisi poročil z bajso kajne.

No zdej si dal poroko/ločitev pa otroke že skozi, noben ti ne more očitat da si nesposoben najti babo, neploden, pa samski. Zdej maš otroka 4ever pa tudi poročen si že bil. Zdej si SVOBODEN. Vse družbene stvari si izpolnil, sedaj pa je čas zate.

No ja, bod srečen, da si frej. Zdej se naužiš svežih žemljic, ki oddajajo feromone.

Sveželočen evo ti darilo od mene. Bod vesel, vse se ti je uredilo. https://www.youtube.com/watch?v=SoRKaq8VhOU

Zdi se mi, da je bilo mišljeno, da lahko ženska več doseže pri moškem, če mu zna nekaj na “ženski način” predstavit, kot pa, če se do njega obnaša kot razsidrana ladija…
Razen, če je dec bolj femilen in mu je njena grobost kot zdravilo :P[/quote]

Zadel v piko! Nisem misli na tiranijo, ampak na lik očeta. Mama lahko še vedno nastopi blago in očeta povpraša po smislu… najbolje ne v pričo otrok. Oče pa je do mame enako uvideven in se v njene odločitve, če so te OK, seveda ne spušča.
Skela, ozri se naokrog… Večinoma še danes familije tako funkcionirajo in n
iso demokratično urejene celice.[/quote]

Men je hecno da mame pojma nimajo o vzgoji in iščejo potrditev pri možu, ki potem zadevo odobri al pa ne al kako?
Ker je pametnejši verjetno?
Še dobro da je uvidevEn pol…..

Sicer je bilo govora o primerih, ko očeta ni zraven in mati otroku zagrozi v smislu, da bo že videl, ko pride oče….Če sta oba prisotna, potem seveda morata delovati usklajeno, ne pa le eden, drugi pa se mu smeji.
Drugače pa je otrok tisti, ki se smeji materi v fris, če je ne upošteva, mati pa nemočna le grozi.

Kaj pa v primerih, ko mati iz kakršnegakoli razloga ostane sama ?
S čim pa bo potem grozila ?
Ali pa očeta po cel teden ni doma zaradi službenih obveznosti, ko pa pride, pa ga tudi otrok ni preveč vesel, če predstavlja grožnjo. A ni tako ?[/quote]

Nič mama nemočno ne grozi, ker če ima ob sebi pravega moškega je dovolj da ga otrokom le omeni in ma da je red…
Tudi, če ga po cel teden ni in otroci vedo, da starša delujeta usklajeno bi imela ob njegovo podpori pol maj dela, kot pa če, to počneta kot si ti opisal.
Tista, ki ostane sama ima pa 2x več dela, mora pač obe vloge odigrat sama kar se sigurno pozna na otrocih. Samo, če je dec pri hiši res ne vem zakaj ga ne bi ponucala?

Ti si omenjal, da mora mama sama doseč svoje kakorkoli že, da naj se ne izgovarja na partnerja, jaz pa trdim, da je prav, da se v primerih, ko ne uspe drugače, izgovori naj. Pa ne zato, da bi karkoli izkoriščala ampak zato, ker OTROK očeta dojema drugače kot mamo. Zato ni dobro, če partnerja preko otrok razrešujeta lastne frustracije o podrejanju, več/manj vrednostih…itd
Otrok sam po sebi ve kdo je mama in kdo ata, zato je prav, da se tudi starša temu primerno obnašata.[/quote]

Absolutno pritrjujem Robiju ….ti imaš itak
take neskončno hecne nazore o vzgoji…

Mame ne rabijo potrditve pri možu oz. očetu, one rabijo samo tistih 10-15% moškega lika pri vzgoji ki bo z surovo močjo in vojaškim pristopom pokazal otroku kdaj je konec demokracije, govorjenja, parlamentiranja in je čas da naredi kot je mama rekla, toliko in takrat ko se otrok spozabi in proba meje…..

Ženske so itak boljše vzgojiteljice od moških, ampak brez njih zmanjka (marsikdaj) tisti del vzgoje, ki nauči otroka da soz pa ne mormo parlamentirat ampak če nič druga ob ogovrjenju in prepiranju delaj to kar ti je naročeno in ”ukazano”

To je vse

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Mame ne rabijo potrditve pri možu oz. očetu, one rabijo samo tistih 10-15% moškega lika pri vzgoji ki bo z surovo močjo in vojaškim pristopom pokazal otroku kdaj je konec demokracije, govorjenja, parlamentiranja in je čas da naredi kot je mama rekla, toliko in takrat ko se otrok spozabi in proba meje…..

Ženske so itak boljše vzgojiteljice od moških, ampak brez njih zmanjka (marsikdaj) tisti del vzgoje, ki nauči otroka da soz pa ne mormo parlamentirat ampak če nič druga ob ogovrjenju in prepiranju delaj to kar ti je naročeno in ”ukazano”

To je vse[/quote]

Jest sem čist uspešno in brez problema vzgajala popolnoma brez surove moči in vojaškega pristopa…

To je vse[/quote]

Jest sem čist uspešno in brez problema vzgajala popolnoma brez surove moči in vojaškega pristopa…[/quote]

Pogosto je nekdo agresiven, ampak nima zavedanja o sebi, misli si, da je z njim vse v najlepšem redu, morda celo, da je boljši od drugih. Torej ne rabi biti agresiven do otrok, to je lahko to drugih, lahko do nikogar oz. do sebe, če to drži v sebi, lahko je “netransparentno agresiven”, npr. s pasivno agresijo itd…. Ampak mislim, da so otroci tega tudi deležni in zaznavajo zelo dobro starševska čustva, kako se počuti, če je jezen, žalosten, slabe volje….

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

To je vse[/quote]

Jest sem čist uspešno in brez problema vzgajala popolnoma brez surove moči in vojaškega pristopa…[/quote]

Ja itak, da si, kako da ti ne bi?….
Verjetno ima to veze s tisto tvojo trditvijo o opici kot ekvivalentni zamenjavi za starše….

Ne vem zakaj omenjaš “surovo moč in vojaški pristop”, ko se o tem ni nihče pogovarjal? Spet ena od tvojih (zgrešenih) interpretacij ali projiciranje lastnih frustracij na forumska imena brez obraza?….

Ja pol si pa prav naredil. Te je večkrat prevarala. S hladilnikom, hrano in mercatorjem. Dobr tiča bi je še odpustil, sam ta omenjen trinity je pa nesprejemljiv. Ti se nisi poročil z bajso kajne.

No zdej si dal poroko/ločitev pa otroke že skozi, noben ti ne more očitat da si nesposoben najti babo, neploden, pa samski. Zdej maš otroka 4ever pa tudi poročen si že bil. Zdej si SVOBODEN. Vse družbene stvari si izpolnil, sedaj pa je čas zate.

No ja, bod srečen, da si frej. Zdej se naužiš svežih žemljic, ki oddajajo feromone.

Sveželočen evo ti darilo od mene. Bod vesel, vse se ti je uredilo. https://www.youtube.com/watch?v=SoRKaq8VhOU%5B/quote%5D

Hahaha!
Jaz sem se poročil z ljubljeno osebo, ki pa je vmes na to dejstvo pozabila. Bajsa al pa suhica, nima veze. Pa ti misliš, da se jaz vmes nisem zredil? Seveda sem se pa shujšal tudi pa tudi hobijev sem se lotil. Družbene stvari pri meni ne štejejo veliko, šteje pa skupnost, družina, zaupanje znotraj družine in to, da družina drži skupaj “no mather what”. Tako je tudi besedilo, ki ti ga preberejo ob poroki, a ne? Prav to pa je moja bivša s svojimi dejanji povsem razvrednotila in to je tudi razlog za ločitev. Poroko sem pač vzel zares. Ni prevara tista, ki razsuje skupnost in partnerski odnos, ampak posledice prevare.
Svoboden? Ne… zdaj ne, morda čez nekaj let, ko bosta otroka že študirala, šla po svoje. Zdaj se je treba, zaradi ločitve in nedejavne bivše, z njima ukvarjat precej več kot prej. Res pa je, da si bom vmes kako mlado dozo feromonov privoščil, če bo le prilika. Sice pa čakam na NJO, ki me bo prevzela.

Someday my dream will come. https://www.youtube.com/watch?v=u69DywBfLjA

Drugač pa, če si se je srečno rešil https://www.youtube.com/watch?v=Ytt4C2r4mDk

Si daš lahko nick: SREČNOLOČEN

Verjetno ima to veze s tisto tvojo trditvijo o opici kot ekvivalentni zamenjavi za starše….

Ne vem zakaj omenjaš “surovo moč in vojaški pristop”, ko se o tem ni nihče pogovarjal? Spet ena od tvojih (zgrešenih) interpretacij ali projiciranje lastnih frustracij na forumska imena brez obraza?….[/quote]

Skela je vzgajala brez surove moči in vojaškega pristopa, tudi z železnimi drogovi otrok ni tepla, ni jih brcala, tudi ne po tleh metala … 😀 Pravo čudo, ker to počne večina staršev in je potrebno izpostaviti pravilno vzgojo? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne vem zakaj omenjaš “surovo moč in vojaški pristop”, ko se o tem ni nihče pogovarjal? Spet ena od tvojih (zgrešenih) interpretacij ali projiciranje lastnih frustracij na forumska imena brez obraza?….[/quote]

Kako se ni? Celo v temle citatu to piše. .
Se takoj vidi kdo kaj projecira in provocira.
In ja – v primerjavi s tabo bi bil en prijazen simpanz krasen oče. …

To je bil včasih kar precej razširjen družinski vzorec, kjer je oče, ki je predstavljal strah in trepet, uveljavljal svojo avtoriteto. Običajno je bila mati doma sama z otroki in če otrok ni bil poslušen in jo je ignoriral, mu je mati zagrozila, da bo že videl, ko bo prišel oče domov. Oče je neposlušnega otroka dal čez kolena in mu jih nabil par krepkih po riti. Da si je otrok zapomnil in vedel kaj pomeni oče in kaj se zgodi, če ne posluša mame. Tako sta starša delovala usklajeno in drug drugega podpirala.
A časi so se spremenili in družba je (na žalost) šla v drugo skrajnost, kjer se ne tolerira nobenega nasilja in največkrat niti ne postavlja mej, ampak vzgaja razvajene sončke.
Zaradi hitre spremembe in novih družbenih vzorcev, se je večina očetov, ki so včasih bili priča omenjeni avtoritativni vzgoji, znašla v veliki dilemi. Saj je sam način vzgoje in ustvarjanje očetovskega lika ter avtoritete, naenkrat postal nesprejemljiv in obsojanja vreden. Zato se veliko očetov znajde pred neko praznino, saj jim nihče ni razložil in jih ne naučil, kako dandanes biti oče in kako vzgajati ter graditi lastno avtoriteto brez nasilja in ustrahovanja.
Posledice so jasne…Partnerja ne najdeta skupnega jezika, moški se umikajo in se ne ukvarjajo z vzgojo…..

To je vse[/quote]

Uspešnost tvoje vzgoje lahko oceni samo nevtralen opazovalec, ti sama zagotovo ne, ker valda vsak za sebe misli da uspešno vzgaja ali je vzgojil….

Sicer pa tvoj vojaški pristop se vidi na MONu 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

pa smo spet pri militantnem 🙂

Se nisem srecal mame, ki ne bi bila polna same same kako dobra mama je.

Me prav zanima SKELIN produkt. Kakšna je verjstno, da je faliranc, homo al pa samska/samohranilka ?

Drži, moja bivša je to skoz ponavljala in se skozi to poskušala potrjevat.
Tudi umrla bi za otroka, je govorila, edino prej jima uniči družino, šolski uspeh, psiho, lajf… ampak, ja… umrla bi zanju 😉

Meni je to tako bljak!

Uspešnost tvoje vzgoje lahko oceni samo nevtralen opazovalec, ti sama zagotovo ne, ker valda vsak za sebe misli da uspešno vzgaja ali je vzgojil….

Sicer pa tvoj vojaški pristop se vidi na MONu :)[/quote]

Uspešnost moje vzgoje se vidi v tem, da
nista na MONu ���

nista na MONu ���[/quote]

Bosta, bosta… malo kasneje… Saj veš, jabolko-drevo… 😉

nista na MONu ���[/quote]

Hočeš povedat s tem da sta tvoja stara totalno failala in sta zanič starša (posledično) ker si ti na MONu?

Sicer pa kako pa ti veš kje po netu se nahajata, lahko tvoj otrok pravkar gleda kakšne movije Blackmailing mom into sex itd…. na koncu bo MON izpadel kot zaželjena destinacija 🙂

Odrasli ljudje se nimate kej za zgovarjat čez vzgojo. Da se v 40ih letih nisi sposoben spravit v red, potem si si za to sam kriv.

Drži, moja bivša je to skoz ponavljala in se skozi to poskušala potrjevat.
Tudi umrla bi za otroka, je govorila, edino prej jima uniči družino, šolski uspeh, psiho, lajf… ampak, ja… umrla bi zanju 😉

Meni je to tako bljak![/quote]

Iste sorte ptic skupaj letajo.

To je bil včasih kar precej razširjen družinski vzorec, kjer je oče, ki je predstavljal strah in trepet, uveljavljal svojo avtoriteto. Običajno je bila mati doma sama z otroki in če otrok ni bil poslušen in jo je ignoriral, mu je mati zagrozila, da bo že videl, ko bo prišel oče domov. Oče je neposlušnega otroka dal čez kolena in mu jih nabil par krepkih po riti. Da si je otrok zapomnil in vedel kaj pomeni oče in kaj se zgodi, če ne posluša mame. Tako sta starša delovala usklajeno in drug drugega podpirala.
A časi so se spremenili in družba je (na žalost) šla v drugo skrajnost, kjer se ne tolerira nobenega nasilja in največkrat niti ne postavlja mej, ampak vzgaja razvajene sončke.
Zaradi hitre spremembe in novih družbenih vzorcev, se je večina očetov, ki so včasih bili priča omenjeni avtoritativni vzgoji, znašla v veliki dilemi. Saj je sam način vzgoje in ustvarjanje očetovskega lika ter avtoritete, naenkrat postal nesprejemljiv in obsojanja vreden. Zato se veliko očetov znajde pred neko praznino, saj jim nihče ni razložil in jih ne naučil, kako dandanes biti oče in kako vzgajati ter graditi lastno avtoriteto brez nasilja in ustrahovanja.
Posledice so jasne…Partnerja ne najdeta skupnega jezika, moški se umikajo in se ne ukvarjajo z vzgojo…..[/quote]

Ma daj no, še ti si se od tiste militinantnice nalezel tega s*anja o pretepanju?

Ona tudi ne ve, da če od otroka nekaj zahtevaš, zahtevat pa moraš, če želiš, da boš otroka vzgojil v normalno osebo in, da je treba pri tem bit vztrajen, nepopustljiv, da je to tudi že nasilno dejanje nad otrokom, ki pa je sicer dopustno, celo nujno potrebno je! In v tem so mame drugačne od očetov. Bolje rečeno otrok mamo drugače dojema kot očeta, ker z mamo se lahko še mal pogajaš, pri očetu tega ni oz naj ne bi bilo toliko.
Danes pa imaš očete, ki vzgajajo kot mame, ker ga ona v to prepriča, ker da je pregrob z otrokom, ko mu jasno pove, da ne more drugim po krožnikih brazdat nap.
Tako imaš “novodobne očete”, ki moledvajo otroka, da bi karkoli ubogal, mali se mu pa smeji v fris, on pa za njim teka in pospravlja razdejanje… Potem se še starša drug na drugega izgovarjata, da je oni kriv, ker otroku preveč popušča… in zmeda je popolna…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ojej, kake bedarije eni trosite. Mama je kriva, če je moški zanič oče? Joj, kaki pezdetki.

A ni hec….da so moški tok blazno superiorni na vseh področjih in da si brez problemov
v zakonu “izborijo” košarko trikrat na teden, vse hobije, boljši avto, prevzamejo fonance v
družini in odločajo o razporejanju denarja….skratka ful so možati, modri, odločni….
…ampak pri vzgoji otrok, pa vse to odpove? Tle jih pa žena “prisili” v vse mogoče, praktično
jim na silo onemogoči vzgajanje, ali jih besno odriva in revčki obupajo, ali pa ponoči na
skrivaj vstaja, zbudi otroke in jih vzgaja kontra možu, tako da ta ne more ničesar doseči…

Res uganka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close