Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek napake

napake

Tako uganko si imela sama za reševati?

Obstajamo tudi drugačne družine, kjer ata in mama imata vsak svoj hobi, boljši avto pa vozi tisti, ki otroka v vrtec pelje, enako velja za ostale zadeve. Se ne izogibava gospodinjskih del, vzgoje in zabave.

Obstajamo tudi drugačne družine, kjer ata in mama imata vsak svoj hobi, boljši avto pa vozi tisti, ki otroka v vrtec pelje, enako velja za ostale zadeve. Se ne izogibava gospodinjskih del, vzgoje in zabave.[/quote]

Ne sklepaj prehitro….moja uganka je pač glede na pisanje tukaj, kjer so vsi na smrt
pametni, ampak žene jih pa z lahkoto “prisilijo” v karkoli…(še najbolj, če jim kaj ne diši,
pa so “prisiljeni” se temu odpovedati…kot recimo vzgoja)

Lepotica me lohk na štil nabije pa z mano pometa, priznam. To je kriptonit, zato ne vem, če se splača, bol mal slabšo, da si lohk šef 🙂 Al je to luzersko ? Izziv je tako zrihtat, se ne pustit komandirat 🙂 Pa take itak zares nikol do konca ne osvojiš, kar je tudi trik do večne romance 🙂 Sveželočen je v drugi temi govoru, da se mu ne da večno dokazovat. Ja jebi ga, ene majo tako ceno, da se moraš vsak dan posebi dokazat, hehe.

Ja jst bom eno ubogo dekletce zavrnil, ker je preveč uboga, še vedno super pa vse, ene 7/10, sam se mi smil, k vem bi ob njej rabil še vznemirjenje. Tako da bom raje vzel eno k mi bo challenge, daily 🙂 My PUSHER.

You know how l keep it fresh between Kate and me?

Uh, good listening?

lt’s about me never really believing that I have her.

-The Joneses (2009)-

Počas bi blo fajn, ko bi se odločil a boš pisal v angleščini al slovenščini….
Ne izpade kul, res ne.

Eh se opravičujem, k sm posral temo, nekje se morem poslovit. Sveželočen pa NekulturenSamozavestnež pa vsi dobri fantje, pozdrav! Skela I know your pain, maš dost prav, dost maš pa zamegljeno z bolečino, izboljšajmo družbo za nove rodove kajne. Ana ti ga tud serješ, sam si kar ok, for your age 😉 Nekulturen, keep pumping. Sveželočen ti pa še enkrat premisl, če neb svoje nazaj vzel, ker jo pogrešaš ko pes, morda če bi jo strupa rešil (kolegic drek-muh k se hranijo na tuji nesreči (z drekom)) bi bil morda še povabljiva, sej vidš da si čist sesut zdej 🙂 Včas te cenej pride starega kupca obdržat k novega dobit, je blo rečeno. Če pa si že sedaj spokojen in si VSE razčistil (tud če daš ego na stran), potem pa prekin vezi pa GAS za younger pussy:) Matjažko je pač gay (stara beseda za happy). Goldfish pa ostale Ronke, Starunklje so pač SOUR&SWEET tega foruma. Pa razni multiniki. Vedno me je gnalo, da so nekateri tihi bralci kaj odnesli, če bi le po teh kurcih k mlatijo slamo sodil, pol nima smisla, sam to je bol žirija, odnesejo ali pa ne tisti tihi bralci. Aja pa Matkič, ČE GA VARA. Ja Matkič, MAN UP, če mislš bit tak alfa, pol be the boss, ne pa da te kupijo za pirček pa tapkanje po glavici k kužka, kar tud ni slabo no, sam true alpha je gospodar oz. vsaj dobro plačan 🙂 Ajde ti zvišam verjetnost da si 35% alpha, 65% beta. Maš potencial, lohk pa da smo 80s generation neki programa/kode s sabo prinesl, sej sm vidu da kar podobno razmišlaš kot nektari čist nepovezani te dobe (indigo children baje) 🙂

Sem se odloču sedaj, da the best or nothing, bom vzel 9ko, jebi ga, ne morm drugač, le ona mi nudi vse, podporo, vznemirjenje, izziv, se ne pusti jebat, vsak dan sprot se je treba dokazat 🙂 To pač rabm, drugač bi zaspal, ob njeni kolegici 7ki, k bi mi preveč pustila, bi se razpasel, rabm CHALLENGE. Oz morda še 9.1 k ma še vrhunsko izborazbo pa iz premožne družine, zdele bo ACTION, ker čakala ne bo nobena, že sedaj ne, bo treba lovit zadn kabl na letalonosilki.

Na za vas dobri fantje, treba je bit DOER, pa imeti možgane z jajci! 🙂

In vzeti si najboljšo žensko k jo lohk dobiš, tud če je rizik, da ti spizdi, če ga boš sral, rabimo izziv, če smo DOERS, nas krepi, motivira in nagradi! The best or nothing.

[img]http://projectc.net/painandgain_site/gifs/img/Party3.gif[/img]

Hm… sem se trudil in poskušal reči spravit v red in sem nažalost večkrat trčil v zid lastnih pravil in mej – ostalo bi mi le še, da ji pripeljem eno okoli ušes, ampak to jaz ne počnem.
Če ženska/mama hoče, lahko očeta povsem kastrira, obratno je tudi možno, če je oče vzgojitelj in mama provajderka.

Obstajamo tudi drugačne družine, kjer ata in mama imata vsak svoj hobi, boljši avto pa vozi tisti, ki otroka v vrtec pelje, enako velja za ostale zadeve. Se ne izogibava gospodinjskih del, vzgoje in zabave.[/quote]

Točno tako! To je tisto, kar sem npr. želel sam pa se žal ni izšlo, ker gospa ni razumela.

Ajde DOER! PUMPAJ! Se tipkamo čez 10let, ko te bo nogirala 😉

Točno tako! To je tisto, kar sem npr. želel sam pa se žal ni izšlo, ker gospa ni razumela.[/quote]

Joj si zagrenjen, kar šprica.
Dej no, kot posebno uslugo meni poskusi nehat bivšo opisovat z “gospa”…tok mi
gre na jetra, kot bi kdo z nohti po šolski tabli vlekel….
Pa poskusi počasi sestaviti kakšen post, kjer je ne boš omenjal. Recimo vsak tretji?
Ali vsaj vsak četrti?
Jaz razumem, da te boli in da rabiš ventil…pa si kar daj duška, samo ne VSAK POST.

Ker (po statistiki) faza žalovanja traja okoli dve leti….in še dve leti tegale pa ne bom
prenesla….
Moj nasvet – trenutno ne išči besno “ta prave”….(trenutno take zate ni in ne more biti)
najdi si eno nežno, milo, tako za celit rane….mogoče Tajko ali pa Ukrajinko? :-))))

Evo sem prišel pogledat še kakšn pametn reply, naj bo tole še zadnji odmev, pol sem pa ati here 🙂

Dobro vem, da je ta možnost, zato sem tudi cincal, pa sem ocenil, da je vredno tvegati. Pa tudi če me, me vedno motivira kolega pahor ? DOER, Pain&Gain 🙂 Ne bom obžaloval! Sploh v 10ih letih, 10let imeti tako super žensko (ta bo vsaj do 50ega lepa – pa ni samo to, sej to je, je celoten paket), pa da mi rodi še kakšno lepo hčerko, ti povem, da bo vredno, četudi “samo” 10let, trudil pa se bom, da bo 20let+ kajne 🙂 Sej ravno to je del sladkega izziva, da obstaja ta rizik. Za njeno kolegico pa vem, da bi mi bila zvesta do smrti, skoraj ne glede na to kaj bi z njo počel – oz da bi bil vsaj približen no, a vem, da bi slej k prej, morda šele čez 10let, rabil še eno za zraven, za vznemirjenje, tko da nimam srca, če že sedaj vem, pa bi revca jokala. Pa še to kolegico ma, sej to jo je zjebalo, če neb mela te kolegice…, zato razumem, da imajo ene raje grde pa debele ukol sebe, vse je relativno hehe. No sta drugače obe dobri, sam ena je pač tok bolj subjektivno in objektivno. Tale 9 je vsem 9 skoraj, random folku, staršem, vsem 🙂

Ta 9, k me lahko nogira kadar ji paše (vsaj na začetku, do poroke, otrok – potem rahlo težje a še vseeno:) jasno, pa mi je tak izziv, da nimam ne želje, potrebe, časa, da bi se še s katerimi drugimi ukvarjal, poleg dela in ostalih interesov itak 🙂 Pa motivacijo imam, da kljub okolju/času vidim kako iz vode narest vino, neverjetno kaj dobra/vrhunska ženska iz nas potegne. No al pa slaba kako desca zabije, hehe. Rabim to prvo zgleda, al je to patologija, da se ne znam maksimalno motivirat že iz svoje riti, bodo povedal psihiatri tega foruma, sam men pač to dobro dene in me pozitivno stimulira, mi je muza in… 🙂

No, upam da se več ne srečamo, saj tisti, k jim gre dobro, jih ni tukaj gor kajne. Oziroma, s tadobrimi od tukaj, se morda še srečamo, but not in this form. 🙂

Goodbye.

Točno tako! To je tisto, kar sem npr. želel sam pa se žal ni izšlo, ker gospa ni razumela.[/quote]

Pa poskusi počasi sestaviti kakšen post, kjer je ne boš omenjal. Recimo vsak tretji?
Ali vsaj vsak četrti?
Jaz razumem, da te boli in da rabiš ventil…pa si kar daj duška, samo ne VSAK POST.

Ker (po statistiki) faza žalovanja traja okoli dve leti….in še dve leti tegale pa ne bom
prenesla….
Moj nasvet – trenutno ne išči besno “ta prave”….(trenutno take zate ni in ne more biti)
najdi si eno nežno, milo, tako za celit rane….mogoče Tajko ali pa Ukrajinko? :-))))[/quote]

Zagrenjen? Bil zelo… zdaj precej manj, zdaj me tarejo samo sprotni problemi. Forum pa je odličen strelovod za take reči. Zakaj jo tolikokrat omenim? Paralele. Ker nisem psiholog lahko izhajam le iz svojih izkušenj in žal iz te ene srečno/nesrečne po več kot 15-tih letih. Od ločitve bo kmalu eno leto.
To, da sem tak so pač življenjske izkušnje. Rane celim… ne se bat.
Če ji rečem gospa je to zato, ker je to tudi bila, nekoč… pač po tem, da sem jo kar dobro stregel. Če pa te to toliko ziritira… khm, potem pa se ne bom odpovedal temu, zanalašč. 😉

No, ne se bat. tole je moj zadnji post tukaj, ker jutri startam na novo. Lepo se imejte vsi skupaj!

Ali vsaj vsak četrti?

prenesla….
najdi si eno nežno, milo, tako za celit rane….mogoče Tajko ali pa Ukrajinko? :-))))[/quote]

Zagrenjen? Bil zelo… zdaj precej manj, zdaj me tarejo samo sprotni problemi. Forum pa je odličen strelovod za take reči. Zakaj jo tolikokrat omenim? Paralele. Ker nisem psiholog lahko izhajam le iz svojih izkušenj in žal iz te ene srečno/nesrečne po več kot 15-tih letih. Od ločitve bo kmalu eno leto.
To, da sem tak so pač življenjske izkušnje. Rane celim… ne se bat.
Če ji rečem gospa je to zato, ker je to tudi bila, nekoč… pač po tem, da sem jo kar dobro stregel. Če pa te to toliko ziritira… khm, potem pa se ne bom odpovedal temu, zanalašč. 😉

No, ne se bat. tole je moj zadnji post tukaj, ker jutri startam na novo. Lepo se imejte vsi skupaj![/quote]

Želim ti velik sreče.

Dobra primerjava 🙂
Pri košarki so jasna pravila igre in ne more nekdo stat v kotu in samo tapkat žogo ter nič mepat na koš. Povedano drugače, če želiš, da je igra vsem v veselje se moraš bolj ali manj točno držati pravil. Ne morjo si igralci za sproti izmišljevati pravil!
Znan je cilji in pot kako se do cilja pride.

V partnerstvu, starševstvu, vzgoji… otrok je pa vse bolj ali manj prepuščeno iznajdljivosti “igralcev”. Če je že cilj znan pa pot ni določena, niti se ne ve kaj so prekrški in kaj je nagrada, za nameček si pa še kdo od udeležencev prisvoji obroč koša in drugega prepriča, da bo najbolje če samo v vogalu tapka svojo žogo….
Pol se pa pejt… 😉

Dobra primerjava 🙂
Pri košarki so jasna pravila igre in ne more nekdo stat v kotu in samo tapkat žogo ter nič mepat na koš. Povedano drugače, če želiš, da je igra vsem v veselje se moraš bolj ali manj točno držati pravil. Ne morjo si igralci za sproti izmišljevati pravil!

V partnerstvu, starševstvu, vzgoji… otrok je pa vse bolj ali manj prepuščeno iznajdljivosti “igralcev”. Če je že cilj znan pa pot ni določena, niti se ne ve kaj so prekrški in kaj je nagrada, za nameček si pa še kdo od udeležencev prisvoji obroč koša in drugega prepriča, da bo najbolje če samo v vogalu tapka svojo žogo….
Pol se pa pejt… ;)[/quote]

No ne vem kdo to zagovarja, jest prov gotov ne.
Ravno v vzgoji morajo biti zadeve dogovorjene in določene, fronta enotna, pravila
dorečena in dosledno uveljevljana.
Samo da ti poleg tega forsiraš še delitev vlog – mama naj bo “prijazni policaj”, ata
pa “ostri policaj”….s čemer se jaz ne strinjam, to je vse.

Oh, končno še nekdo. Moj velik lajk.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Dobra primerjava 🙂

Pol se pa pejt… ;)[/quote]

No ne vem kdo to zagovarja, jest prov gotov ne.
Ravno v vzgoji morajo biti zadeve dogovorjene in določene, fronta enotna, pravila
dorečena in dosledno uveljevljana.
Samo da ti poleg tega forsiraš še delitev vlog – mama naj bo “prijazni policaj”, ata
pa “ostri policaj”….s čemer se jaz ne strinjam, to je vse.[/quote]

Torej je razlika med nama, da ti nimaš (še) vsega dorečenega…. 😛

Katastrofalno vzgojena, samovšečna, prevzetna in egoistična Skela pametuje o vzgoji. hahahaha. Današnje feministke ste v popolnem neskladju z realnostjo. Živite v nekem svojem milnem mehurčku kjer imate edino ve prav.

Evo sem prišel pogledat še kakšn pametn reply, naj bo tole še zadnji odmev, pol sem pa ati here 🙂

Dobro vem, da je ta možnost, zato sem tudi cincal, pa sem ocenil, da je vredno tvegati. Pa tudi če me, me vedno motivira kolega pahor ? DOER, Pain&Gain 🙂 Ne bom obžaloval! Sploh v 10ih letih, 10let imeti tako super žensko (ta bo vsaj do 50ega lepa – pa ni samo to, sej to je, je celoten paket), pa da mi rodi še kakšno lepo hčerko, ti povem, da bo vredno, četudi “samo” 10let, trudil pa se bom, da bo 20let+ kajne 🙂 Sej ravno to je del sladkega izziva, da obstaja ta rizik. Za njeno kolegico pa vem, da bi mi bila zvesta do smrti, skoraj ne glede na to kaj bi z njo počel – oz da bi bil vsaj približen no, a vem, da bi slej k prej, morda šele čez 10let, rabil še eno za zraven, za vznemirjenje, tko da nimam srca, če že sedaj vem, pa bi revca jokala. Pa še to kolegico ma, sej to jo je zjebalo, če neb mela te kolegice…, zato razumem, da imajo ene raje grde pa debele ukol sebe, vse je relativno hehe. No sta drugače obe dobri, sam ena je pač tok bolj subjektivno in objektivno. Tale 9 je vsem 9 skoraj, random folku, staršem, vsem 🙂

Ta 9, k me lahko nogira kadar ji paše (vsaj na začetku, do poroke, otrok – potem rahlo težje a še vseeno:) jasno, pa mi je tak izziv, da nimam ne želje, potrebe, časa, da bi se še s katerimi drugimi ukvarjal, poleg dela in ostalih interesov itak 🙂 Pa motivacijo imam, da kljub okolju/času vidim kako iz vode narest vino, neverjetno kaj dobra/vrhunska ženska iz nas potegne. No al pa slaba kako desca zabije, hehe. Rabim to prvo zgleda, al je to patologija, da se ne znam maksimalno motivirat že iz svoje riti, bodo povedal psihiatri tega foruma, sam men pač to dobro dene in me pozitivno stimulira, mi je muza in… 🙂

No, upam da se več ne srečamo, saj tisti, k jim gre dobro, jih ni tukaj gor kajne. Oziroma, s tadobrimi od tukaj, se morda še srečamo, but not in this form. 🙂

Goodbye.[/quote]

Kot da ti kdo verjame, da se kera baba zanima zate. Thank God da greš! Končno! :)))

Najbolj neprivlačna mona.

Goodbye.[/quote]

Kot da ti kdo verjame, da se kera baba zanima zate. Thank God da greš! Končno! :)))[/quote]
Se vsak, ki je kaj vreden, je zbrisal. Luzerji pa ostajate…

Kot da ti kdo verjame, da se kera baba zanima zate. Thank God da greš! Končno! :)))[/quote]
Se vsak, ki je kaj vreden, je zbrisal. Luzerji pa ostajate…[/quote]

Ok, če ti tako praviš potem je pa zagotovo res. Sem luzer, ker občasno berem MON. Saj res ni ne vem kako dober forum.

No, da se malo popravim. Saj je par vredu oseb tle gor in samo zato prihajam nazaj. 🙂

Ne sklepaj prehitro….moja uganka je pač glede na pisanje tukaj, kjer so vsi na smrt
pametni, ampak žene jih pa z lahkoto “prisilijo” v karkoli…(še najbolj, če jim kaj ne diši,
pa so “prisiljeni” se temu odpovedati…kot recimo vzgoja)[/quote]

Tko nekak je to pri tebi….karkoli jaz napišem, tebi “deluje” nekam u tri krasne…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tebe pa ziher mož vara z eno samozavestno in samostojno žensko, a ne da?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close