napake
Če tip ne more dovolj finančno nuditi družini, je nekako podobno kot se ženska počuti, ko ugotovi, da zgolj ona ni dovolj za njegovo seksualno potešitev
Ia, jst ne vem če je to GLAVNI razlog, samo dejstvo je, da je to POGLAVITNI razlog pri tipih (sploh kjer je oz naj bi bil on (rad) gospodar), kadar zasluži manj od ženske. Drugo dejstvo pa je, da tega faktorja ne bo možno prezreti, dokler se ga ne izolira oz odpravi. Se pravi, če ga spraviš oz se spravi vsaj na isti (imenovalec) zaslužek kot ga imaš ti, najbolje da ga preseže. Če bo potem še vedno hotel stran, potem to ni bil razlog in se bolj nagibam k ljubici. No upam da imaš nekaj brainstroma sedaj 🙂
Kaj pa privat sektor, pravo pa to ? Pa če je firmo odprl, bi pa res lohk počakal da vid al je, če ni ljubica oz kaj drugega zadaj seveda.
Ampak ja, to je OGROMEN faktor pri tipih.
Ja takole bom rekel, kot v filmu Bad Grandpa k je rekel za ženo “She died of Vagitosis, kinda like bad breathe but like the Vagina. Wasn’t the main cause but it didn’t help”
Se pravi, ne vem če je bil to GLAVNI razlog, četudi se je glede na ČASOVNICO to lepo pokrilo, da se je to zgodilo, samo DEFINITIVNO ni pomagalo, da si ti še napredovala, medtem ko je on v drubežnih očeh, klošar.
Pa ne žalim, sam sem (pre)dolgo delal preko študenta in vem kako je, žal mi je za vsako uro k sm delal preko napotnice, moral bi že pri 20ih iskat redno, nedoločen, študentsko delo ni vredno nič, ne glede na to kaj, koliko in za koliko delaš, žal.
ia si še tukaj ? Daj mu za prebrat vse tole kar smo napisali, morda bo pa pri kakšnem stavku kaj trznil..
Jst še vedno najbol stavim PRVOTNO na to, da se počuti KASTRIRAN, ker je brezposeln, študentsko delo ne šteje, tista firma pa sedaj tudi bolj sumim, da je kakšn s.p. zato da lahko dela kot je prej prek študenta ?
No drugo bi pa stavil na ljubico, kaj drugega pa ne vem kaj bi lahko bilo, saj ne more biti neke amerike sploh ko se tok dolgo poznata kajne, verjetno te že dobro pozna, tko da ni mogel ravno kakšn šok doživet 🙂
Tko da jst bi se osredotočil PRVOTNO na odpravo prvega zelo pomembnega faktorja in četudi misliš da ni pomemben, ga razreši z vso silo, če ne za drugega, da ga lahko izločiš! Potem v drugi vrsti pa ljubica heh, sam možno da je samo PRVO.
Naj prebere, morda bo pa kaj trznil oz bo rekel za kakšen stavek “človk ma prav” 🙂
Al pa zakemulfiraj oz najdi podoben primer, k je nek moški tudi brezposeln, ženska pa odvetnica/zdravnica ali pa težka podjetnica, pa ga vprašaj za mnenje, če je možno da je lahko to razlog za razpad veze, morda bo preko tretje osebe lažje povedal, tudi če bo vedel da v resnici o svojem primeru govoru. Morda pa ne bo vedel, odvisno kako boš zamaskirala in boš izvedela kako on gleda na to! Ali pa bo vedel, pa se ti bo lažje preko tretje osebe izpovedal. No upam da imaš nekaj možganskega futra, vem seveda ne, ampak vseeno bi se lotil takole sistematično/izločevalno pa tko 🙂 Lp.
Draga la, upam, da mu v tem času, ko v dnevni na kavču čaka, da ga izplačaš, ne kuhaš, pereš, strežeš…Ker tipček se je odločil, da te noče več, niti vajine družine. Grem stavit, da ima že kakšno novo piško v paci, taki nedorasleži ne gredo kar tako “na suho” proč. Ker tipi (dotični in njemu podobni) so kamot, ti pa butasta, če mu še pedenaš. Malo še počakaj, ko bo pri drugi ziher, boš izvedela, da je “nenadoma” spoznal sorodno dušo.
Ja zlo možn, pa za to ta novo (verjetno kakšno študentko) bo kralj/daddy. Malo starejši, pa četudi dela preko študenta, bo več zaslužil kot ona in jo bo lahko stregel, se bo počutil (spet) kot moški, v denarnici in postelji.
Ma jebo te kuhanje in pranje. Ene zgleda doživljate orgazme samo pri tem in vam je to alfa in omega odnosa. Pol ni čudno, da vam dedci pobegnejo k mlajšim.
ja ne Boom, to imajo kot EDGE/prednost(dodano vrednost). Pol sam še pisda ostane. V starih cajtih je bilo pa to sploh ful pomembno (pranje, kuhanje). Moj star fotr je bil lažen, kadar mame ni blo, enkrat si je hotel skuhat krompir, pa mu ni ratal hehe. In ker so se tipi včasih tok navadili, ga je lohk s temi stvarmi izsiljevala (odmaknila od joške).
*lačen… ko je bla mama v bolnici al pa kej, smo mu moral prinest ostali, ker drugač je blo konc
dons se mora pa ženska drugje dokazati, saj si peremo lohk kumot sami oz. najamemo, hrana pa je sploh preprosta (menze pa to) pa ogromno do-it-yourself obrokov
Ja lejta Boom in bum power, ta komentar je letel na situacijo in tipčke, ki čeprav ženke ne marajo več, prav veselo še vedno koristijo gospodinjske usluge. Pri komoditeti vsa načelnost odpove. Seveda je za takšno izkoriščanje potreben tudi cepec, ki se pusti izkoriščati. Vidva očitno nista te sorte in sama poskrbita za svoje umazane gatke.
Hvala za odgovore, kuham itak ne, to je ponavadi on počel.. dokler pa živiva skupaj pa si morava delit gospodinjska opravila, če ne bo svinjak. Itak pa razmišljam, da lahko gledam z drugega zornega kota in rečem “on je mene izgubil”, če se ni znal soočit in pravočasno povedat.. izgubil je dobrega, močnega človeka, ki je in bi veliko zanj naredil.. pa tudi zgledam dobro (koliko sem jih zavrnila zaradi njega).
Hvala še enkrat, se bom verjetno še oglasila…
Z vašo pomočjo sem začela drugače gledat na zadevo in bolj, ko razmišljam se spomnem besed “med vrsticam”, ki bi lahko kazale, da je (tudi) tukaj problem. Rekel je, da sva se oba spremenila in da oba rabiva kao “copato” ob sebi, zameril mi je, ko sem mu enkrat pred leti v kregu rekla luzer (pa nisem tako mislila) in mi je šele sedaj to očital in ja omenjal mi je 25-letne študentke v službi, ki se mečejo za njim.
Jah če tipu rečeš luzer nema veze kako ti misliš važno je kako vzame on….. vedno bolj je jasno 🙂
Ja luzer beseda boli in odmeva, ne glede na to kako si mislila, sicer si verjetno kar isto mislila kot on. Saj on dobro ve kje je, če mu pa še to rečeš, je pa konc. Ja med drugimi pa študentke, pri katerih je pa on car. No vidiš, morda ti pa uspe 🙂 No sedaj si mislim da bistvo na forumu dobila, malo razširila polja možnega, kje še probati oz. na čem delati. Od tu naprej pa je od tebe veliko odvisno, veliko sreče.
Saj je luzer …
Draga moja, ti pa glavo pokonci, poskrbi zase in za otroka in čimprej odpri oči – tole namreč ni noben moški – pa še sina bo skvaril s svojim pofavlanimi otročjimi scenami.
Slišat si okej ženska, ranjena, ampak okej. Resno, odžaluj in pojdi naprej, pusti to za seboj. Na svetu je ogromno moških, ki jim tale tvoj ne seže niti do gležnjev. Spusti v svoje življenje kakšnega.
Ja Ana ima prav, ampak jaz bi, glede na to da si bila toliko let z njim (pa otrok) in vse, mu dal še eno priliko, daj njemu al pa sebi DEADLINE do katerega naj si dobi eno ok službo, k bo vsaj približek tvoji, potem bo morda bolj zadovoljen, pa ne bo iskal študentk pri katerih bo pa on car ampak bo lahko tebe obvladal 🙂
Če pa po npr. 3-6mesecih kljub tvojemu trudu ne bo nič, potem pa ga izplačaj pa je 🙂 pa naj si ego zdravi s študentkami, kar mimogrede, ni tako slabo 🙂
Moški se zelo težko spremeni, ponavadi lahko samo ob hudem pretresu (smrti nekoga, ločitvi, nori zaljubljenosti, novi ženski – muzi, ljubici :), ko je tik pred smrtjo oz ko mu da ženska ULTIMAT). Dobro sedaj je on tebe kao postaivl na cesto samo v bistvu je sebe ven vrgel, ker ni prenesel da je tak luzer ob tebi.
Tko da, glede na to kok ga maš rada pa domnevno on tebe, pa otrok pa poroka pa vse… Bi mu jst dal eno ZADNJO šanso, da nekaj s tebe naredi. Znata biti tist primer, ko je laufala ko sta bla še študenta, ti si medtem začela vrhunsko kariero, ravnokar napredovala, dobro izobražena in vse, on pa je ostal na istem nivoju k sta se spoznala, dela preko študenta itd. Daj mu rok 5mesecev, sebi in njemu, tisto službo bosta že, al pa naj ma to “firmo” pa nak ma več “strank” za katere dela, morda te ujame po prihodkih oz “prehiti” potem bo morda srečen, če je bil to razlog. Le če se ni že preveč kakšne študentke nagledal k ga ceni, posluša, uboga in gleda kot boga 🙂
No če pa kljub vsemu to odpade, tolaži se da boš čez 5mesecev rekla, da si res naredila vse in boš spokojno zaprla vrata za sabo. Potem pa tako kot Ana pravi. Najdi si enega sposobnega desca, saj praviš, da si jih dosti že zavrnila, kakšnega ornk desca, k te bo cenil in razvajal kot damo pa tako naprej 🙂 Če si pa rada ta glavna, pa si najdeš moškega človeškega hišnega ljubljenčka pa ga zdresiraš, ta se več ne pusti. Kot vidiš je ogromno opcij, za enkrat imaš še vse vajeti v rokah. No tok modrovanja, sedaj je na tebi, lep pozdrav 😀
Hvala za mnenja… lep pozdrav.
Tvoj partner je daleč od dobrega partnerja, še manj dober oče. Boli te da te zapušča ampak predstavljaj si do smrti imet partnerja k ti bo sikal da dobi od tebe premal pozornosti. Sploh pa ni za zastopt da ti on meče vajinega otroka naprej. In omenja ti nek trikotnik? Kakšn trikotnik? Tko se ne bi obnašal moški do svoje ženske tudi če bi ona imela otroka od prej, ne pa da ti lastnega otroka meče naprej in reče če bi vedel da bo tko se nikol ne bi odloču za otroka. Za lastnega otroka mu je žal da ga ima. Glede dopustovanja s sorodniki nekak razumem da ga je motil vsako leto, ampak to bi ti vse lahko povedal prej in bi rešila nesoglasja. Vse kar ti je naštel je samo izgovor da te zapusti, ker mu bolj ustreza samotarsko življenje- brez družine. Tip ni vreden da se sploh ukvarjaš z njim, pejt naprej z otrokom in sčasoma boš našla partnerja k te bo vreden. Ne boš prva ločenka zato naj ti ne bo preveč hudo. Skušaš rešit zakon, te razumem ampak ne boš ga, ker tvoj dec tega ne želi. Pusti ga da odide in imejta normalen odnos glede otroka, kaj več pa ne. Imela boš podporo svojih sorodnikov in boš že prebolela.
Saj je luzer …
Draga moja, ti pa glavo pokonci, poskrbi zase in za otroka in čimprej odpri oči – tole namreč ni noben moški – pa še sina bo skvaril s svojim pofavlanimi otročjimi scenami.
Slišat si okej ženska, ranjena, ampak okej. Resno, odžaluj in pojdi naprej, pusti to za seboj. Na svetu je ogromno moških, ki jim tale tvoj ne seže niti do gležnjev. Spusti v svoje življenje kakšnega.[/quote]
Se strinjam s tem komentarjem. Pomisl tud mal, če ni kšna študentka “kriva” da se tvoj dec umika stran. Ti njemu zaželi srečo, nej gre čimprej.
Moram malo pokomentirat…
Orenk desc te ne bo razvajal, nosil po rokah in gledal kot boga. Imel te bo za enakovredno v partnerskem odnosu.
Te romantične predstave o partnerkem odnosu uničijo marsikateri zakon, nato se tovrstni romantične gospe po glavi tolčejo kakšno napako so storile in zaradi lastnih nerealnih pričakovanj odgnale super partnerja, morda celo ljubezen njihovega življenja. Zdravo je sicer biti pozoren do partnerke, jo kdaj s čim presenetiti, ampak vse ima svoje meje in smisel.
Moram malo pokomentirat…
Orenk desc te ne bo razvajal, nosil po rokah in gledal kot boga. Imel te bo za enakovredno v partnerskem odnosu.
Te romantične predstave o partnerkem odnosu uničijo marsikateri zakon, nato se tovrstni romantične gospe po glavi tolčejo kakšno napako so storile in zaradi lastnih nerealnih pričakovanj odgnale super partnerja, morda celo ljubezen njihovega življenja. Zdravo je sicer biti pozoren do partnerke, jo kdaj s čim presenetiti, ampak vse ima svoje meje in smisel.[/quote]
Takega, ki jo je razvajal je imela že sedaj, a razvajal jo je le dokler je bil tudi on center njenega dogajanja, ko je prišel otrok-konkurenca, se mu je svet sesul….
Moram malo pokomentirat…
Te romantične predstave o partnerkem odnosu uničijo marsikateri zakon, nato se tovrstni romantične gospe po glavi tolčejo kakšno napako so storile in zaradi lastnih nerealnih pričakovanj odgnale super partnerja, morda celo ljubezen njihovega življenja. Zdravo je sicer biti pozoren do partnerke, jo kdaj s čim presenetiti, ampak vse ima svoje meje in smisel.[/quote]
Takega, ki jo je razvajal je imela že sedaj, a razvajal jo je le dokler je bil tudi on center njenega dogajanja, ko je prišel otrok-konkurenca, se mu je svet sesul….[/quote]
To, da ima ta njen resne probleme s tem, da otroka (lastnega!!!!) dojema kot konkurenco sem vzel za dejstvo in zaradi tega se normalemu oz. “orenk” descu ne sesuje svet. Definitvno pa je on ne dojema kot enkovredne partnerke, niti ona njega.
Kar sem napisal je le nasvet, da je pretirano romantiziranje partnerskega odnosa škodi le-temu.
Pozdravljeni,
Sem mu dala za prebrat pa je samo rekel, da me zaradi mojih napak ne ljubi več in da ne bo kot 80% parov, ki se varajo, živijo skupaj v neromantičnem odnosu… Da ga je prebrano prizadelo in da ga je treba zje… da stvar ne bi speljal do konca.
Hudo je, da zdej on mene ne ljubi več, ker je zaradi lastnih frustracij pripeljal družino v živčno, tempirano bombo, kjer sem včasih eksplodirala. Kdo pa ne bi (pa ne opravičujem), če je sikal in sikal otroku in sikal celemu svetu, sik, sik, sik 100x enkrat znoriš. Pa sem ga še vedno imela rada in vztrajala ter ga spraševala pa zakaj je tako živčen (odgovor je bil vedno služba, pa sem mu verjela). Moja dejanja obžalujem.
Priznal je, da je raje sam kot pa, da se sooči sam s sabo.
Jaz pa priznavam, da mi je hudo.. v življenju sem se vedno borila in vztrajala, tukaj sem pa zgubila.
Priznavam tudi, da ga po 13 letih imam še vedno rada in priznam, da ga bom verjetno težko prebolela, ampak moram… in pri tem so mi v pomoč tudi vaši nasveti in tolažba.
Hvala
@avtorica članka: na prave genialce si se spravila z vprašanjem o tvoji (vajini) zvezi, čestitam. In seveda dobila kar si hotela. Bravo.
Forum je zaprt za komentiranje.