Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek napake

napake

@avtorica: najboljši naslednji korak v življenju je pa, da čimveč sodeluješ tu, na koncu boš tudi ti lahko dajala komu pametne nasvete o zvezah in sploh vsem.

O čemu pa se je šlo?
:)))

Smešno, a ne?

No, zdaj , ko se ga boš končno rešila, se pa še malo o sebi zamisli….zakaj za vraga se
tako zelo nimaš rada, da si ne zaslužiš boljšega, kot enega dejanskega luzerja ( po vsem,
kar si napisala, jaz nisem našla niti ene pozitivne zadeve na njem, razen, da je kuhal), zakaj
si uspešna, zdrava, aktivna, sposobna, v redu ženska mora cele mesece piti kri, da jo
lahko en luzer sprehaja levo-desno?
Toliko pisanja, jokanja, premišljevanja, ukvarjanja samo z njim, pa kaj je rekel, pa zakaj je
rekel, pa kaj je mislil s tem, pa kako more, pa kako naj ga preboliš —-njemu pa za vse,
VKLJUČNO Z OTROKOM dol visi, lepo vidi samo sebe in svojo rit in briga ga.
A to je ON, kisi ga ti tako želiš? Egoist, cagav luzer, ki za svoje neuspehe krivi tebe, ki vidi
izključno svoje potrebe?
Še zdaj ne razumem….ZAKAJ? Zakaj bi ga ženska pri zdravi pameti hotela obdržati? Kaj
pa bi imela od njega?
Torej za spremembo vzemi SEBE v roke. In se poskušaj pogruntati, mogoče kakšna terapija
sploh ne bi bila odveč – samo da ne za ohranitev zveze, ampak zato, da svojo glavo, ki te
iz nekega razloga prepriočuje, da nisi vredna ornk deca , spraviš v red.

Ja, približno tako…
Avtorica (la), ne preveč natančno brat skele, ker je žal preveč razsvetljena in to partnerskemu odnosu lahko tudi škodi. 😉

Me zanima na kero stvar je dec ob prebiranju trznil (namrščil čelo) oz kje se je trudil, da ne nariše nasmeška/smeha. Nek smo go trofnili, 100%.

Ja je pa tudi res, da tukaj ti la večinoma svetuje fucked up folk, to moraš vzet v zakup. Sam se pa taki tudi dosti “spoznajo” na veze, saj nenehno preučujejo, kot npr. bajse poznajo vse diete known to man, le same ne zberejo dost volje.

Anyway, ITS TIME FOR ACTION.

Ja, približno tako…
Avtorica (la), ne preveč natančno brat skele, ker je žal preveč razsvetljena in to partnerskemu odnosu lahko tudi škodi. ;)[/quote]

A tudi tebe lahko kako razsvetlim?
Če ne ti lahko pa tudi samo posvetim…

Ja, približno tako…
Avtorica (la), ne preveč natančno brat skele, ker je žal preveč razsvetljena in to partnerskemu odnosu lahko tudi škodi. ;)[/quote]

Če ne ti lahko pa tudi samo posvetim…[/quote]

Tipično!
…na koncu se bom še zatreskal vate 😉

Če ne ti lahko pa tudi samo posvetim…[/quote]

Tipično!
…na koncu se bom še zatreskal vate ;)[/quote]

Če si svezelocen se itak zatreskaš v vsako, ki ni bivša in ji potem v nedogled jamraš
o bivši.
Pass.

sveželočen kera kajla 🙂 Vidš to ti je kazen k iščeš rabljen avto, bi lohk pri teh letih vedel, da sladkobe nižje cene ne odtehta nezadovoljstva.

Sveželočen raj si dub MLADO, sploh če maš denar. Če ga nimaš pa eno k ga ma, vmes je vse podn.

Pa saj jaz ne pecam skele, no! Sam mal jo dražim…
Skela pač ni v mojem horizontu, iz več razlogov, je pa razsvetljena in kot taka zanimiva sogovornica.

Skela pač ni v mojem horizontu, iz več razlogov, je pa razsvetljena in kot taka zanimiva sogovornica.[/quote]

Še sploh je zanimiva, če se v čem ne strinja s tabo oz ti z njo… 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Skela pač ni v mojem horizontu, iz več razlogov, je pa razsvetljena in kot taka zanimiva sogovornica.[/quote]

Še sploh je zanimiva, če se v čem ne strinja s tabo oz ti z njo… :P[/quote]

ti si navajen, da ti ženske samo kimajo, a ne? (in si seveda mislijo svoje, ampak to te
itak ne zanima)….
Pol sem jaz seveda čisti zmaj. Lahko se pa zmeniva, da kimam, medtem, ko pišem
svoje grozne odgovore?

Tlele sem bla že vse sorte, razsvetljena pa res še ne :-)))))
A to z ledicami al kako?

S prvim citatom se absolutno strinjam, z drugim se pa absolutno NE strinjam.

Navajen sem svašta, mi je pa z leti postalo vse bolj všeč, če se dostojno argumentira kar je za povedat… zaželeno, s kančkom samokritičnosti 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

sveželočen zdej smo te pa razkrinkal, svojo si nagonu, ker je bla preveč nežna, zgleda te rajcajo take, ki te ponižujejo in kurcajo, bruhajo ogenj, v zameno pa ga potem lohk malo namočiš, sam ne predolgo, ker to jo pa spet moti, jo kondom tišči ipd.

Tlele sem bla že vse sorte, razsvetljena pa res še ne :-)))))
A to z ledicami al kako?[/quote]

Ma, razsvetljena z ledicami, halogenkami, varčnimi in navadnimi žarnicami! Edino ogenj bi ti prihranil za po tem, ko te spoznajo za čarovnico.
Mi je pač všeč tvoje razmišljanje, čeprav se z njim ne strinjam povsem. V nekaterih razmišljanjih me pač presegaš in te zato vidim kot razsvetljeno.

Navajen sem svašta, mi je pa z leti postalo vse bolj všeč, če se dostojno argumentira kar je za povedat… zaželeno, s kančkom samokritičnosti :P[/quote]

Jah veš…..kar daješ, to dobiš nazaj.
Al lepo argumentirano debatiraš, al pa skoz neki čudno namiguješ in spuščaš
pripombe….pol si pa ves začuden, kaj ti leti nazaj….

Navajen sem svašta, mi je pa z leti postalo vse bolj všeč, če se dostojno argumentira kar je za povedat… zaželeno, s kančkom samokritičnosti :P[/quote]

Jah veš…..kar daješ, to dobiš nazaj.
Al lepo argumentirano debatiraš, al pa skoz neki čudno namiguješ in spuščaš
pripombe….pol si pa ves začuden, kaj ti leti nazaj….[/quote]

Sej mam jst tut tebe rad…. :))))

Uuuuuuhh, aaaaaahhh… Jaja, pa kaj še? 😀

eno tako DOM sem porival ene parkratk, k je bil dež se je spomnila da mora rolete dol spustit.. kar tko med fukom, jaz naj ga pa držim na standby par minut… pol jo je hčerka klicala, se je javla itak… pol sta se po telefonu še skregali, je rekla “smrkla” etc…

jebemti.. fuck this shit, pa še predolg nism smel porivat k je rekla da jo kondom tišči čez čas…

fuck this.. raj bi njeno hčerko porival or nothing… je pač za sprobat vsega boga, life je itak SOUR&SWEET… treba je sprobat tud šrot, da ceniš sweet, sej je bla sam za fuk stara koka (mal čez 40), ko sem bil in my 20s, sem se na mal na stari stružnici zverziral

“Just remember, the sweet is never as sweet without the sour, and I know the sour.” -google it-

Aja še zadnje avtorica, ne teh kurcov preveč poslušat. Če je ta tip LOST case, pač še vedno mislim da ma ljubico oz je broken ker je broke, pa zgleda te dobro žejno čez vodo vozi, ker je vso krivdo nata zvalil, pesek v oči zmetal etc… No v glavnem, odpri oči za take k jih res hočeš, pač jbg, al naj se spremeni al pa NEW. Sam ni pa spet tok simpl, temle samskim babam je lahko rečt “steraj” a samo so vse samske, one-way je lahko. No boš že sama zase vedla, na konc moraš sebe poslušat ker ti nosiš breme/sadove odločitve, ajd.

Najlažje se ga je losat…mal težje ga je spravit nazaj na tir oz sebe prepričat, da se je vredno trudit.

Najlažje se ga je losat…mal težje ga je spravit nazaj na tir oz sebe prepričat, da se je vredno trudit.[/quote]

Exactly. Ene, sploh mlajše “neodvisne” oz razvajene v p.m. se skregajo že zarad tega kdo bo smeti ven nesel, pa je že v avtu s stvarmi da gre k staršem 🙂 umetnost je najti tisti sweet spot kdaj se splača potrudit oz. do kdaj…
Tele k tukaj visijo so ponavad, da se itak navjo nobenga več navadile v tem lajfu, taka samo STERAT, kao ona tok zrela/suverena 🙂 Pol pa jokat kako ni nobenga. Po moje se tud tega zgublenca da še rešit, sam neb pa rad dajal lažnega upanja 🙂 Ja, še enkrat, STERAT je lahko, dobit na novo, pri 40+ je pa umetnost, za stalno. Dost bab tukaj flirte pa fuk-interes kar inači da bi jih desci radi poročili oz vsaj živeli z njimi, yea right. Vprašajte, bodo bežali ko divji prašiči. On ma prav.

To je sicer čist res.
Ampak trudit se morata OBA, do zveze mora bit obema….tlele pa njemu gladko dol
visi, ona pa pleza po lustrih in se meče in matra in sekira…tacga lahko samo steraš,
jaz ne vidim druge…

Sej tip se tud trud, zdej si je zlo verjetn najdel ljubico, v katero je zaljubljen kot narko odvisnik v drogo in si bo sedaj nabil samozavesti, pa še v delo se bo vrgel (baje).. Lohk da gre skupaj, cel dan bo v službi delal preko s.p., k zgleda prek napotnic več ne more, cel dan bo s to ljubico, pa še zvečer, čim dobi denar za stanovanje izplačan.

Pol ko bo pa počlo, bo pa prijokal nazaj in bosta živela srečno.

Enkrat sem eni rekel kako je bil njen mož zvest pa to (50+) je rekla, “itak, sej ni več mogel, taki so vsi zvesti”. Tko da slej k prej ga boš na grbo nazaj dobila, hehe. Če je že čez 40 pol pozab, da se bo spremenu. Tak star konj lohk navade “spremeni” le na steoridih/poživilih (zaljubljenost), pol bo nazaj prisopihal, trust me. No odvisn kok je star.. Če si ga pa okupirala takoj, pr 20ih, pa je sedaj ukol kristusovih let, je morda ujel še zadni vlak in bi rad zasukal kretnico za nove tirnice… Nekaj v tem smislu. Nasvidenje v naslednji vojni.

Mogoče pa ji ni treba na luster, bi bilo dost, če bi na nočno lučko splezala…. 😉

Videt je res brezupno, toda tu beremo samo eno plat zgodbe. Včasih je samo kaka beseda preveč in je že ogen v strehi, čeprav jo je on samo mal zahec uščipnu, a ne Skeli? 😉
Lahko, da bi bil pri kaki drugi čist ok, da bi delat in cenil vse kar tu ne počne, če bi se mu stvari malo drugače predočilo. Samo kdo mu naj to naredi?
Njej nekako ne gre, mogoče bi kdo tretji lahko kaj več naredil.
Glede na to, da imata otroka in sta že toliko časa skupaj, ne more bit pa sedaj čist vse zanič…
Jaz bi jima predlagal, da gresta kam na kako terapijo, da jima osvetlijo njuno vezo in dejanja še iz kake druge strani. Ampak taki tipi se ne dajo zlepa prepričat v to.

Ko ženska dobi otroka se spremeni, to je dejstvo, zakaj ji on ni sledil?

Tudi, če ga odslovi in bo jutri že novega dobila ne bo šlo vse gladko, se bo treba tako in drugač pomatrat na obeh straneh.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close