Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NAPELJAVA T-2

NAPELJAVA T-2

Danes nam pridejo priklopit T-2. Zanima me, kakšne izkušnje imate z njimi?
Slišala sem, da ne moreš snemat -video rekorder na timer, ampak samo, če je TV prižgan in nastavljen na tisti program, ki ga snemaš. Ne vem kakšno vezo ima to T2 napeljava. A mi kdo ve kaj povedat glede tega?

za video ne vem,imamo pa mi vse preko T-“se pravi tel.internet,in tv in odkar ga imamo še nikoli ni bilo nobenih težav.Imamo pa ga od maja lani.

‘Slišala sem, da ne moreš snemat -video rekorder na timer, ampak samo, če je TV prižgan in nastavljen na tisti program, ki ga snemaš.’

Takole je s tem: ni treba, da je prižgana ravno televizija, mora pa biti vklopljena in na pravi program nastavljena TV škatlica, ki vam jo bodo prinesli. Ker kanale menjaš na TV škatlici, ne na televizorju, in iz TV škatlice bo videorekorder dobival signal, če boste tako povezali žice. To je zaradi tehnologije, tudi če bi imela Siol TV, bi bilo popolnoma enako.

Mateja T. sama razmišljam o tem “trio” paketu pri t-2. Telefon, internet in televizja. Koliko plačujete mesečno za to troje???
lp

Se ne znajdem najbolj in mogoče sprašujem bedasto, ampak zanima me, če ta gospod, ki mi bo prišel vse priklopit tudi poveže vse te žice, da zadeve delujejo takoj? Kaj pa telefon, a mi bodo odklopili od Telekoma in takoj priklopili na T2 in jaz ga bom lahko že uporabila?

mi imamo internet 10mega/2mega-to stane 10.000sit.pol pa tel.4 eur-naročnina,tv pa stane 2.400 sit.140 programov-se mi zdi

Nam niso nič oni prikljapljali-ne vem, zakaj,vse je moral mož sam.Pri moji mami pa so vse priklopili oni.po moje če rečeš potem ti priklopijo.

nam so vse napeljali in priklopili oni; mi imamo vse troje pri njih; plačujemo pa slabih 10.000 sit, s tem, da ne telefoniramo preveč.

Jaz sem prejšni mesec cel teden čakala, da so mi preklopili telefon iz telekoma oziroma da sem dobila signal na t2. Kar naprej sem klicala in sitnarla, no pol po enem tednu so zrihtal. Od takrat dalje dela, so mi pa poslali račun(t2) in sem ga zavrnila, saj itak dokler modem ne dela nimaš kaj.

Jaz tudi čakam na tel v Pon. smo podpisali in kdaj pol lahko pričakujem priklop na tel??Inernet imamo že od prej preko njih.Zdej pa res že nestrpno čakamo telefon

Midva imama vse troje že od lani januarja. In je res fajn. Zdaj pa še toliko boljš ko ima že veliko poznanih tudi njihovo telefonijo, ki je med uporabniki zastonj.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Na katerem koncu pa vam priklapljajo? Nam je Telekom odklopil, zdaj smo 3 mesece brez telefona in interneta, T2 pa pravi, da bodo priklapljali šele maja.

lp

Ali plačujete obenem tudi RTV SLO naročnino?

Da. To je zakonsko obvezno, če imaš TV sprejemnik.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

New Report

Close