napihal 0,75
V petek zvečer sem napihl 0,75,in so mi policisti odvzeli vd. Kolikor sem ga razumel bodo odali vd k pristojnemu sodniku v Slovenj gradec.Pred tem sem že imel 9 pik,kolikor vem se po dveh leti izbrišejo,tako da sem zdaj na nuli.Kolikor vem moram narediti kontrolni zdavniški pregled in izvid odati na sodišče za vrnitev začasnega VD.Kaj moram napisati v predlogu za vnitev začasnega VD,ali to napišem sam ali obstaja obrazec na sodišču,če ne mi prosim to svetujte in kako.Sodišče mi še ni poslalo sklep o začasnem odvzemu VD,ali to storim prej ali potem kaj je bolje.
Vem da bom dobil 18 k.t in odvzem VD.Ali imam možnost da po pravnomčni obsodbi zaprosim za odložitev izvršitve prenehanja veljavnosti VD,in kaj moram napisati v tem sklepu (najverjetneje razlog za kaj potrebujem VD),seveda potrebujem VD ko vsak voznik ki ima VD.
VD že imam okoli18 let i v teh letih nisem naredil kakšni večjih prekrškov,ali imam možnost da mi sodišče ugodi
Pozdravljeni, v predlogu je potrebno napistai tehtne razloge zakaj potrebujete v.d. Lahko ga spišete sami, kolikor mi je znano nek splošen obrazec ne obstaja. Predlog za vrnitev se oddaja po pravnomočnosti sklepa o začasnem odvzemu v.d. Po končanem postopku lahko zaprosite za odlog prenehanja veljavnosti v.d. Če sodišče sledi/odobri predlog je stvar sodišče. Odločajo se na podlagi vaših preteklih prometnih prekrškov, izvidov na kont. zdr. spričevala in na podlagi razlogov zakaj potrebujete v.d. Lp