Napihal 2 meseca pred iztekom pogojne
Pozdravljeni,
2 meseca pred iztekom pogojne sem napihal 0,53.
Dobil sem 1 posto z položnicami in sodnimi taksami, ki sem jih plačal.
Dobil sem 2 posto, kjer je opisano da se prekine pogojna kazen.
Sedaj čakam (po pogovoru z odvetnikom) še eno pošto (od prekrška je minilo 40 dni) , kjer naj bi bilo opisano kakšna kazen me čaka. Ponovno opravljanje izpita in rehebilitacijske delavnice me čakajo.
Kolikor vem me čaka od 6 mesecev do 24 mescev prepoved opravljanja izpita.
Upam da bo pol leta.
Pri meni je problem, ker sem 30% invalid in res zelo težko hodim, tako da je pot v naprimer v trgovino, pošto kar podvig.
Zanima me če recimo dobim odlog da ne smem delati leto ali več ali se lahko pritožim, da mi dajo na 6 mesecev in ali s tem podaljšam rok v katerem ne smem delati izpita.
Rok pogojne se mi izteče 27.10.2020
Vnaprej se zahvaljujem za odgovor.
LP Mitja
Pozdravljeni, načeloma lahko ugovarjate na sklep in sodišču predlagate krajšo dobo za ponovno pridobitev v.d. Odvisno kaj bo pisalo v sklepu oz. kako bo obrazloženo v sklepu za naprej. Najprej počakajte na sklep in nato dalje. Lp
Pozdravljeni, načeloma vsa komunikacija poteka pismeno. Pred sodnika ne boste vabljeni. Lahko pa sami zaprosite za osebno obravnavo in če bo sodnik dobre volje vas sprejel. Načeloma pa to ni v praksi in še korono imamo… Lp
Pozdravljeni, v primeru pritožbe se rok podaljša, dokler se pritožba ne reši. Lp