Napihljiva blazina za spanje
Nisem nikoli spala na tej blazini, če mi lahko kdo pomaga. Taka napihljiva blazina, mislim,da primerna tudi v šotore, tisto debelejšo mislim, večjo, širine 140 cm, je primerna tudi taka blazina recimo za spanje za obdobje treh, štirih mesecev? Ali ni to ravno udobno in je bolj primerno za kaki krajši čas, recimo letovanje šotoru. Razmišljam, da bi jo kupila, če se da normalno spat na njej, bi jo imela za spanje kake tri, štiri mesece… Ampak, če ni ravno ok…ne bi rada brez veze tja vrgla denarja pa tudi če 40 evrov.
Ima kdo kake izkušnje s tem?
Hvala.
Jaz sem pa zadovoljna
Ampak imam tak velik turbo-maximus, širok 140 in visok kakih 50cm, malo nižji od navadne postelje. Meni je super spati na njem, čeprav priznam, da se ga vsi moji otepajo in sem jaz kar vesela, da potem lahko sama spim na njem. Ker za dva je pa zoprno, je za nekaj noči, za kaj več pa ne.
Ne vem, če bi spala ravno 4 mesece na njem, ker postelja je le postelja, ampak na morju spim na njem vsak vikend ali vsak drugi vikend od 1.maja do konca septembra. Zoprno je le, ker ga je treba vsake toliko dopolnit, imam ga pa že nekaj let in je še ok.
Postelje dobiš že za 100€, je po moje bolj trajno kot napihljiva blazina.