Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Napihljiva blazina za spanje

Napihljiva blazina za spanje

Nisem nikoli spala na tej blazini, če mi lahko kdo pomaga. Taka napihljiva blazina, mislim,da primerna tudi v šotore, tisto debelejšo mislim, večjo, širine 140 cm, je primerna tudi taka blazina recimo za spanje za obdobje treh, štirih mesecev? Ali ni to ravno udobno in je bolj primerno za kaki krajši čas, recimo letovanje šotoru. Razmišljam, da bi jo kupila, če se da normalno spat na njej, bi jo imela za spanje kake tri, štiri mesece… Ampak, če ni ravno ok…ne bi rada brez veze tja vrgla denarja pa tudi če 40 evrov.
Ima kdo kake izkušnje s tem?

Hvala.

Hodimo že veliko let kampirat in meni NI udobna – zdržim tiste 3 tedne in to je to. Smo ineli že samonapihljive, pa so mi še slabše, zdaj imam jaz napihljivo, mož pa dormeo roll up – in potem malo menjava 🙂
Za par mesecev je jaz ne bi kupovala.

že pred časom sem isto spraševala, vendar ni bilo nobenega pametnega nasveta in sem jo kupila v Hoferju, na tej blazini je spala samo ena oseba in je enkrat ponoči tak počlo, da bi ga skoraj zadela kap, tako da jaz jo ne kupim nikoli več!

Kupi samonapihljivo, hofer jih je imel za 16 evrov. So super, čeprav so tanke.
Une turbo maximus so pa brezvezne, hitro spuščajo, težko je spati na njih..Ne priporočam.

Sama še nisem spala na njej, sem pa iz zanesljivih virov slišala, da ni v redu.

Pred časom kupili ne tako poceni Turbomaximus, ko je pri otrocih začelo obdobje “oj, a lahko prespi…”.
Toplo odsvetujem.

Hvala za mnenja. Pol pa res bolje, da je ne kupim.

Tudi jaz jo svetujem samo za občasno spanje, sicer pa ne, ker ni udobna in čez noč spusti. Ne sicer čisto do konca, ampak če niste ravno peresno lahki, boste na koncu imeli noge v luftu, glavo pa na tleh, če si to lahko predstavljate kako zgleda.

Jaz sem pa zadovoljna 🙂
Ampak imam tak velik turbo-maximus, širok 140 in visok kakih 50cm, malo nižji od navadne postelje. Meni je super spati na njem, čeprav priznam, da se ga vsi moji otepajo in sem jaz kar vesela, da potem lahko sama spim na njem. Ker za dva je pa zoprno, je za nekaj noči, za kaj več pa ne.
Ne vem, če bi spala ravno 4 mesece na njem, ker postelja je le postelja, ampak na morju spim na njem vsak vikend ali vsak drugi vikend od 1.maja do konca septembra. Zoprno je le, ker ga je treba vsake toliko dopolnit, imam ga pa že nekaj let in je še ok.
Postelje dobiš že za 100€, je po moje bolj trajno kot napihljiva blazina.

No, izgleda, da nisem samo jaz čudna. Samo enkrat sem spala na njej in sem se nenehno zbujala, ker je enostavno neudobna. Otroci niso tako občutljivi in zanje je občasno okej. Verjetno je odvisno od let. Dvajsetletnik ima še zdravo hrbtenico in trdneje spi kot štiridesetletnik, recimo.

Jaz občasno slabo spim, se zbujam velikokrat, tak pol to res ni za mene. Hvala še enkrat.

Potem pojdi raje po eno vzmetnico v Yisk, bos boljse spala.

New Report

Close