Napihljiva blazina za spanje

Ja, samonapihljiva praktično v vseh trgovinah s kamping opremo in športih trgovinah (Iglu, Hervis, Giga, Proontana). Cena ponavadi kar visoka, verjetno malo denarja, malo muzike. V € tam nekje okrog 50 in navzgor. Imam pa jo tudi jaz v načrtu, do sedaj sva imela napihljivo (tisto debelo). Je res, da je poceni in ne zasede veliko, tudi dela ni veliko, če imaš mašinco za napihnit, vendar ugotavljava, da za ležat pa ni najboljša, veliko premehka, sploh po desetih ali štirinajstih dneh šotora.

Pozdravljeni!
Nabavili smo samonapihljive blazine Artiach (trenutno v akciji v Iglu sport). Smo jih že stestirali in vam moram povedati, da se res super spi na njih. Praktično tako kot na postelji. Do sedaj smo uporabljali te debele blazine za napihnit in sem se vsako jutro zbudila totalno utrujena. Kampiranje mi je res všeč, vendar z leti postajaš glede spanja bolj zahteven.
Res priporočam. Vzeli pa smo debeline 7,5 cm. Cena 79 eur.
LP

no, da še jaz povem kako je z našimi blazinam
midva sva pregledala vse mogoče blazine in vse mogoče cene. in sva prišla do zaključka, da za 14 dni morja niti približno ne misliva dati za dve artiachovi blazini. sva pa naredila tako, da za 64 € spiva kot bogova …
v hoferju sva vzela vsak po dve samonapihljivi – letos so imeli debeline 5 in širine 66 cm za 16 €. torej spiva vsak na 10 cm božansko … poleg tega imajo 3 leta garancije, ene 5 pa ni vrag da ne zdržijo, ne? poleg tega … če slučajno ena med dopustim konec naredi, imava še vedno eno spodaj
sva imela pa na posojo od kolegov hihg peakovo 4 cm. ni slabo, ampak se udobje čisto primerja s hoferjevo, ki je 3x cenejša