Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Napihljiva blazina za spanje

Napihljiva blazina za spanje

Radi bi kupili napihljivo blazino 140X200. Kje bi lahko takšno ležišče kupili? Lani smo že kupili nekaj podobnega, vendar je spustila že prvi dan.
Če morda kdo ve katere so kvalitetne in kje se jih dobi, bom zelo hvaležna.

5rica

Zdravo,

midva vso opremo kupiva v SUN & FUN v Škofja Loki, ker imajo odlično kvaliteto in tudi pomagajo, če ti gre kaj narobe oz. če nisi zadovoljen s kupljenim blagom. Zelo priporočam !

Tjasa

Jaz sem po dveh spuščenih napihljivih preklopila na samonapihljivo in nebi šla več nazaj. Veliiiko bolj udobne in simpl. Sicer ni dvojnih (140cm) ampak ni skoraj nikakršnega roba, če daš dve skupi.

Lp, mm

Super! Hvala za odgovor.

lp, 5rica

Kje se pa ta samonapihljiva kupi? Mi bi jo rabili občasno, če pride kdo na obisk v prikolo, da ima kje spat.

lp, 5rica

Vem, da je vsake toliko časa akcija v Hofreju za samonapihljivo blazino, vendar ponavadi šele v sezonskem času. Jaz sem jo kupila lani in je super. Kje se dobi drugje bodo pa drugi povedali, sklepam, da v večini trgovin z opremo za kampiranje.

Ja, samonapihljiva praktično v vseh trgovinah s kamping opremo in športih trgovinah (Iglu, Hervis, Giga, Proontana). Cena ponavadi kar visoka, verjetno malo denarja, malo muzike. V € tam nekje okrog 50 in navzgor. Imam pa jo tudi jaz v načrtu, do sedaj sva imela napihljivo (tisto debelo). Je res, da je poceni in ne zasede veliko, tudi dela ni veliko, če imaš mašinco za napihnit, vendar ugotavljava, da za ležat pa ni najboljša, veliko premehka, sploh po desetih ali štirinajstih dneh šotora.

Kvaliteta Hoferjeve blazine je primerna svoji ceni. Za kak teden do dva bo za manj zahtevne kar primerna.

Jaz jo imam iz Hoferja, fant pa McKinleyevo iz Intersporta in je njegova precej boljša. Cena je bila precej tudi višja sicer.

Mayamaya ima tudi dobre blazine.

Lp, mm

Pozdravljeni!

Nabavili smo samonapihljive blazine Artiach (trenutno v akciji v Iglu sport). Smo jih že stestirali in vam moram povedati, da se res super spi na njih. Praktično tako kot na postelji. Do sedaj smo uporabljali te debele blazine za napihnit in sem se vsako jutro zbudila totalno utrujena. Kampiranje mi je res všeč, vendar z leti postajaš glede spanja bolj zahteven.

Res priporočam. Vzeli pa smo debeline 7,5 cm. Cena 79 eur.

LP

Mi smo zdaj na bolj tankih, 7,5 cm se sliši zlo vabljivo 🙂
A pozna kdo kakšne štacune s kamp opremo okoli Celovca, Villacha…, da bi šli mal cene preverit?

Ne vem, če gospa po dveh letih odkar je objavila ta post blazino še rabi.

Saj je vseeno, se pa drugi mal na to temo pogovarjamo 🙂

no, da še jaz povem kako je z našimi blazinam 🙂
midva sva pregledala vse mogoče blazine in vse mogoče cene. in sva prišla do zaključka, da za 14 dni morja niti približno ne misliva dati za dve artiachovi blazini. sva pa naredila tako, da za 64 € spiva kot bogova …

v hoferju sva vzela vsak po dve samonapihljivi – letos so imeli debeline 5 in širine 66 cm za 16 €. torej spiva vsak na 10 cm 🙂 božansko … poleg tega imajo 3 leta garancije, ene 5 pa ni vrag da ne zdržijo, ne? poleg tega … če slučajno ena med dopustim konec naredi, imava še vedno eno spodaj 🙂

sva imela pa na posojo od kolegov hihg peakovo 4 cm. ni slabo, ampak se udobje čisto primerja s hoferjevo, ki je 3x cenejša

Spimo na 5 cm samonapihljivih, firma Quechua, v Dechatlonu v Udinah je bila ena cca 30€. In so super.

Razmišljam o nakupu Intexove napihljive postelje (102 x 203 x 47 cm). Ima kdo izkušnje?

New Report

Close